Лилия Димитрова - репродуктивен специалист

• 205
  • 2
  •   1
Отговори
Изключително некоректна лекарка , която само иска да те наплаши,че естествено няма да се получи и веднага инвитро да те кара, да ти говори ужасни неща , как няма да станат нещата ...и да говори против предишното си работно място Вита.... Силно не препоръчвам , а силно препоръчвам доктор Станулов

# 1
  • София
Хммм, посещавам понякога докторката, но по други причини, не с цел забременяване. Лекувам последици от години репродуктивно лечение, които точно репродуктивен специалист познава.
Не знам за плашене, но с мен е безкрайно откровена, а за Вита винаги говори само положителни неща, изключвайки "доктор" Цветков (в кавички, защото имам горчив опит с него от Надежда). Т.е. единствено за сегашното състояние на ин витро центъра във Вита си позволява реплики, които са напълно верни и с покритие, което е лесно видимо дори при посещение в болницата по какъвто и да е друг повод (празно е).
Даже ме препраща точно във Вита за всякакви изследвания, за оперативни намеси и т.н., а за оперативната им гинекология не може да спре да ги хвали.
Единствено новата клиника, в която е, е много кофти, но това не зависи от нея. Даже ме съветва да си правя другаде изследванията, защото в новата цените са страшно високи.

# 2
По мои впечатления от преди няколко години - тя беше първия репродуктивен специалист, към който ме насочиха именно нейни колеги от Вита. При консултацията ми с нея след направени изследвания, тя беше категорична, че имам минимални шансове за спонтанна бременност. Направих втора консултация с д-р Владимиров, който ми каза че имам 5% вероятност за спонтанна бременост. Уговорих с него следваща стъпка за предприемане на стъпки към инвитро.
Но Бог имаше друг план - забременях спонтанно месец след срещата с д-р Владимиров. Включително и втора спонтанна бременост по-късно.
Както казва д-р Богданова - в медицината не е като в математиката - 2 + 2 не винаги прави 4.

Общи условия

Активация на акаунт