🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 736
  • 427
  •   1
Отговори
# 225
Брех, Мичето се взе за Левски.
Няма ли кой да я свали на земята?

Ваня направо ги закла с тази реч.
Ама като гледам празните погледи срещу него...

# 226
  • София
Оффф няма ли да си ходи Мария? Сега пак ако и се размине...

# 227
Ваня разръчка кошера и най-накрая се престрашиха да кажат какво наистина мислят за Мара Ремаркето.

# 228
  • София
Ваня разръчка кошера и най-накрая се престрашиха да кажат какво наистина мислят за Мара Ремаркето.
Да, ама по този начин всичките й последователи ще активизират и ще вземе пак да се спаси

# 229
  • София
Доста груб беше, първо като мина покрай него му извика: Айде ставай.
аз само това чух.
Пп. Мария с какво точно се занимава?
А Елина - акаунт мениджър?!
Елина работи в британска компания, която предлага финансови услуги.

Мария е хубаво да поработи малко над начина си на изразяване.

# 230
Как е възможно да има изобщо последователи това недоразумение Мария ... не знам.
То направо вдлъбнато.

# 231
  • София
Капацитетите Божана и Жоро се изказаха 🤣

# 232
  • София
Да, ама по този начин всичките й последователи ще активизират и ще вземе пак да се спаси
за какви последователи става дума... аз не видях една смислена реч от нея...те я хранят а тя като пукел мълчи.
Ваня й вади с чингел думите... и други трябваше да я защитават, така и не каза защо е там.

# 233
Жорето учи сините на мисъл))) Много се забавлявам с този сезон. Нищо общо с предишния, където просто...не издържах. Но имаше и истина в думите на Жорко, вярно простовато изразено, ама искрено.

# 234
  • София
Божана е права за това, че Ермина няма мнение.

А това, че според Георги жените трябва да се дават храната на мъжете, го оставям без коментар.

# 235
  • София
за какви последователи става дума... аз не видях една смислена реч от нея...те я хранят а тя като пукел мълчи.
Ваня й вади с чингел думите... и други трябваше да я защитават, така и не каза защо е там.

Нали е инфлуесър уж. Доколкото си спомням има около 80 хиляди последователи

# 236
Съгласявам се напълно с Божана за Ермина, мислех си същото, докато я слушах да шикалкави и да се оплита в празни приказки, когато Ваня я попита директно за Мария. Не знам дали е от липса на житейски опит, но социалната ѝ игра за момента е нулева, а не става само с добро представяне на игрите. И преди съм я наричала така, пак ще си го позволя, но показва емоционалност и позиция на абсолютен гьон.

# 237
Жоро нямаше предвид, че жените трябва да им дават цялата храна, а количеството, което се разпределя по порциите да не е поравно.

# 238
  • Буркина Фасо
А това, че според Георги жените трябва да се дават храната на мъжете, го оставям без коментар.
не цялата храна, а част от нея. отстъпват малко от храната си и я дават на мъжете за да могат да имат сили на по-силовите битки над мъжете от другия отбор.

# 239
Ермина била дъщеря на Боян Расате. Може би сте го коментирали, но аз сега разбрах.

Общи условия

Активация на акаунт