🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 748
  • 427
  •   1
Отговори
# 210
  • Пловдив
Много нежни души всички. Познавам много спортисти, ами в истинските спортисти има много спортна злоба, която избухва в състезание и после все едно не е било. А Дани, като най-нов, е гледан под лупа. И за съжаление се справя не особено добре, за сега. Дано му потръгне натам. Явно трудно се сработват,  Александра има същите проблеми.

# 211
Мъдрите хора казват, че се разбира какъв човек си по това как се държиш с по-слабите от теб... Това наистина не говори добре за Благой, дори като вземем предвид, че някои хора много мразят да губят.

Ама този Светльо е машина, направо не може никой да му се опре Smile Не знаех, че е бил спортист, пък и в тялото не ми изглежда като такъв, но явно е много добър.

# 212
  • Варна
На мен ми е любимец от ден едно.

# 213
  • София
Стефан е слаб от началото на формата (да не говорим, че не спира да се оплаква и прави на жертва) и Благой не си позволява да се държи така с него.

# 214
  • София
Досега си е слаб Дани, не е една игра, все се изморява или не е точен. Може обаче да е стреснат и да не е още в час, другите стрелят от две седмици, казаха, че и на плажа се упражняват, така че и по-слабите да напреднат. Още не сме му видели потенциала на Дани, възможно е бързо да учи и да си подобри представянето.

# 215
Разбирам спортна злоба, аз също мразя да губя, не давам бонус дори на шега за каквато и игра да е, дори с дете ми е трудно. Но...Благо тук е само към Дани такъв. Що не беше към Маргото, Татяна, че и Чефо или ... Спортна злоба е да загубиш и да си на косъм от победата. Случаят съвсем не беше такъв, защото те печелеха убедително. Това не е спортна злоба , а си е злоба да смачкаш новия, неизвестният, малкият. Гадно. Че и онази Татяна и тя каканиже, сякаш става за нещо.

# 216
"Вчера,  проведохме огън"
Не знаех, че Прометей е в отбора на воините 🔥

# 217
Таз Елина каква лисичка е, ох лелееее. Да не би зрителите да сме малоумни?

# 218
  • София
Това на Алекс беше най-безумната номинация евър! Тя знае ли къде е влязла?

# 219
Хубаво щеше да е да видим дали Благо все пак се е извинил на Дани. Доста груб беше, първо като мина покрай него му извика: Айде ставай.

# 220
Елина и Мария пак ще спасят кожите. Алекс е пътник 🤣

# 221
  • София
Доста груб беше, първо като мина покрай него му извика: Айде ставай.
аз само това чух.
Пп. Мария с какво точно се занимава?
А Елина - акаунт мениджър?!

# 222
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Мара сериозно ли се припознава в Левски?
Алооо, извънземните взимайте си я таз мома, че
не се търпи от "мъдростите и".

# 223
Мария си приписва на Левски думи, лелеее. Печели цял народ, ако тя спечели, губи само тя))) Бе какво печелим и къде са тези нейни победи)))

# 224
Мария е блогър, уж🤨Учи или маркира учене, с една дума-полезна единствено за себе си. Не я харесвам, още повече след “ словото” ѝ тази вечер- пълно с клишета, позволи си да перифразира Левски за себе си- тази мекица😵💫

Общи условия

Активация на акаунт