🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 748
  • 427
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Как не се потрошиха не знам...

# 196
  • София
Уф, съвсем закономерно ще победят Известните. То не става само с шматкане напред-назад, трябва и малко акъл. Ермина и Геви бяха като родители, завели детето си на люлките.
Аз най-често съм за сините, защото са по-слаби и не смятам, че е честно. Но те просто не блестят с нищо - нито със сила, нито със стратегии, нито с идеи, нито с мисъл....

Благо много смешно си навива крачолите на панталонките като някоя кифла. Joy

# 197
Благой никакъв спортсмен не е. Въздух под налягане, да ходи да си глади перчема и прави деца и татуировки. Не може мъж на 40 г. да се репчи на едно ново момче дошло и навито за игра. Абсолютен профан е този.
Жените на сините са не трагични, те са...умопомрачително слаби. Не знам как са ги избирали, но ...това е направо май всичко с връзки. Една Ермина дето е нормална там (физически) Александра е слаб играч. Приятно момиче , но е слаба.

# 198
  • София
Дани обаче е много слаб всяка игра, не е никак точен и се изморява бързо, допуска и много грешки. Чефо го устройва, че вече има и по-слаб от него мъж.

Божана определено е интелигентна, схваща бързо, учи се и дори нещо да не ѝ е по силите успява, дава всичко от себе си.

Благой се държа грозно, интересно дали не го уважава, защото не е известен. Говореше с него много снизходително.

# 199
  • софия
Ох, Божана е плашеща.

# 200
  • Стара Загора
Предложение: Да се забрани на Чефо да нарича Божана  "Бо". Това име е вече заето. Нали така ?!
Във VIP Brother също наричаха Божана "Бо", а беше излъчен през 2018 г. Sweat Smile
ОК. Не знаех.

# 201
Да, биха Известните- заслужено, но ако всеки път трябва да гледам целулитното д..е на Божана🤮, предпочитам да падат.

# 202
  • София
Абсолютно!
Човек-професионален спортист, така да си изпусне нервите...
И то когато отборът му има такава безапелационна преднина. От две седмици не спира да си изпуска нервите, първо за готвенето и кой има право да го обсъжда, днес се разкрещя и на Снежана само защото каза, че на изпитанието за награда противниковото племе са спечелили благодарение на стратегия. По същия начин избухваше и се държеше със Златка в "Big Brother All Stars", но в този формат добре се прикриваше първата седмица.

# 203
  • Другата България
Благой е агресирал на Дани ли?

# 204
  • Варна

Да.

# 205
  • София
"Известните" победиха с 5:1, загубиха предпоследната точка, Дани беше един от хората, които трябваше да залюляват Благой и загубиха за секунди, след което Благой му се разкрещя е след това ритна тотема на племето. Когато Ваня го пита какво е станало и защо се е ядосал, каза, че нищо не се е случило.

# 206
Не е само това. Благой се надвеси над Дани и му изкрещя силно да влезнел във форма най-после. Момчето лежеше на пясъка и ръцете май му бяха изранени. Стара се, но..загубиха за малко, но по принцип червените вече водеха значително и беше ясно, че ще спечелят. Не знам как се чувства Дани, ама аз бих се съвсем насмела. Първо тази Татяна го набеди, че загубили заради него, защото си казал, че изпуснал кошове няколко, после Благо на другата игра го довърши. И с такава злост ми изкрещя, че...

# 207
  • Другата България
Благодаря, момичета.
Значи каква стана тя - “вълкът“ си показва зъбите?
Колко - месец изкара ли?
Ето затова бях на страната на Снежана в онзи конфликт с Божана и кликата ѝ.
За съжаление Благой-Татяна-Иван /Божана, Гошо/, тази групичка е много силна...всякак.

# 208
  • софия
Не виждам голяма драма в поведението на Благо. Просто е свикнал да побеждава. Нито пък мисля, че Дани е слаб, само защото днес не се е представил добре. То и Георги изгуби точка, има и такива игри. Например Чефо ми е много симпатичен, но почти във всяка игра се дъни.

# 209
Моля оценете епизод 11 (понеделник)

Общи условия

Активация на акаунт