🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 752
  • 427
  •   1
Отговори
# 180
А Мичето не игра. 🙄

Изглеждаше като стратегия да оставят Елина да не играе в женската тройка.
Известните трябваше да оставят Божана като евентуална резерва при трета игра. Но бяха сигурни в мъжете и решиха да играят на сигурно и с жените.

# 181
Часът на излъчване винаги е бил 20:00 ч.

# 182
Сега съм в дилема. Хем искам сините да спечелят, хем не искам червените да паднат, че Дани ще изгори. Харесвам го това момче.

# 183
  • София
То на червените май през ум не им мина, че Жоро може да загуби, та не са я броили Татяна изобщо да играе.
А Георги на кого се скара, че го "критикува", точно преди синхрона на Татяна, излязох от стаята за малко и чух само "това не ми е приятно да го чувам" или нещо подобно. Явно не може да приема никаква критика, както и Благой.

# 184
Дано известните спечелят.

# 185
Георги се ядоса на Татяна според мен, че посочи Дани за виновник за загубата и го назова по име.
Не му завиждам на това момче там((

# 186
  • София
Значи не съм разбрала, на мен ми прозвуча сякаш на самия Георги са му казали нещо, което не му е допаднало.

Браво на "Известните", показват страхотен синхрон.

# 187
  • София
Сините са тотал щета в тази игра, така и не схванаха как се играе. Мария и Елина направо щяха да удушат Ермина по едно време, такова въртене и маене с тези въжета.... Май освен по-слаби чисто физически, не са и особено умни.

# 188
  • София
Сините са тотал щета в тази игра, така и не схванаха как се играе. Мария и Елина направо щяха да удушат Ермина по едно време, такова въртене и маене с тези въжета....
Мноооого трагични...на 0 ще ги бият май

# 189
Уф, много са зле Воините. 😔

Мичето и Елина не постигнаха синхрон.

Божана схвана как да се спечели играта, ами, браво на нея.

# 190
Поне интересни игри наблюдаваме този сезон,ако и стратегии по яки покажат ще е супер!

# 191
  • София
Ужасно поведение от страна на Благой.

# 192
Ужасно поведение от страна на Благой.
Абсолютно!
Човек-професионален спортист, така да си изпусне нервите...

# 193
  • София
Лелелеле не мога да гледам, не може да са толкова зле!

# 194
Ваня: Войните са пълен потрес. 😂

Общи условия

Активация на акаунт