🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 763
  • 427
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Ваня много задобря с езика, говори значително по-гладко. Само ми прави впечатление ударението на "нЕ се предава", не ме дразни, но звучи странно, ние казваме "несЕ", сливаме го.

# 166
  • София
Воините са луди да сложат Геви на коша! Тя е най-слабата чисто физически и като тегло от тяхното племе, щях да се изненадам, ако беше удържала.

# 167
  • София
Кажи ми, че искаш да загубиш без да ми казваш, че искаш да загубиш.

Сложили Татяна на коша.

# 168
  • Стара Загора
Предложение: Да се забрани на Чефо да нарича Божана  "Бо". Това име е вече заето. Нали така ?!

# 169
Татяна - терминатор.

# 170
  • София
Предложение: Да се забрани на Чефо да нарича Божана  "Бо". Това име е вече заето. Нали така ?!
Във VIP Brother също наричаха Божана "Бо", а беше излъчен през 2018 г. Sweat Smile

# 171
  • София
Във VIP Brother също наричаха Божана "Бо", а беше излъчен през 2018 г. Sweat Smile
пхаха тази във всяко шоу ли е била?Joy

# 172
Тази Татяна не я дишам. Как стовари вината на Дани. Че той и Благо пропусна, ама...

# 173
Татяна още от начало едва държеше, ама Дани и виновен 😀

# 174
  • София
Имам чувството, че сините победиха със стратегия. Срещу титулярния отбор на червените жени никой нямаше да издържи и сложиха Геви. Пък евентуално, ако има 3 рунд, да им остане по-тежката Елина.
Може и вече пожелателно да мисля де и да са извадили късмет просто 🤣

# 175
  • София
На Татяна са ѝ виновни килограмите на Елина и пропуските на Дани. И 90% от съплеменниците ѝ я оправдават и съжаляват. Горкото Танче, нищо не умее. Фалш.

# 176

Сложили Татяна на коша.
Нямаше коя друга да сложат, другите три жени играха предния път.

Как ме дразнеха тези викове от Цецо през цялото време.

# 177
  • софия
Оффф, от 20:00 ли е днес. Побъркаха ме с тези размествания на дни и формати. М*****а му, ще пускам после повторение.

# 178
  • София

Сложили Татяна на коша.

То на червените май през ум не им мина, че Жоро може да загуби, та не са я броили Татяна изобщо да играе.

# 179
  • Другата България
Аз ще го гледам утре евентуално, благодаря ви, че пишете и разказвате.

Общи условия

Активация на акаунт