🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 675
  • 427
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Ванка,
https://www.nielsen-admosphere.bg/news

Niya,

Не. Няма такава опция, защото това означава да спрат излъчването едва ли не, а така рейтинга ще пострада още повече. Ще си изкарат формата както са планирани според мен, но няма да се учудя ако го съкратят и да не го гледаме 90 дни. Макар че не знам, могат да разчитат, че когато останалите формати спрат и остане само Сървайвър ще му се вдигне рейтинга, тъй като няма да има какво друго да се гледа. И със силни финални игри да върнат доверието сред публиката.
Но точно тези опасения, които имаш според мен няма как да се случат, така че спокич.
Разликата пак ще е 1-3 дена.

Александра веднага след излизането си от формата

# 376
С риск да ме линчувате, но ми се струва, че беше редно да дадат поне една седмица имунитет на новодошлите в двете племена.

Яд ме е за Александра, защото се виждаше потенциал в нея, да не говорим, че ѝ отрязаха главата заради една загуба, а генерално се представи много по-добре от Мария и Геновева дори.

Два пъти си пусках началото и така и не разбрах Геновева и Светльо защо се сдърпаха.

Относно последната игра - Тино, Елина, Божана и за моя огромна изненада Иван, Благо и Георги се справиха много добре. Едис е по-голяма трагедия и от Мария, тя поне започва да обяснява, макар че използва забранени думи и реално не постига нищо. На Божана употребата на ръце при ветрилото не беше толкова явна колкото си представях, като ви четох тук. Ваня и при двата отбора сменяше думи на таблета/телефона, макар и да не става ясно дали е било всеки път при червените. Пропускът с употребата на стая обаче няма обяснение, дано да компенсират по някакъв начин загубилия отбор.

# 377
На мен ми е чудно как само за 1 сезон осраха и Ергенът... Изобщо в БТВ трябва сериозни промени и трябва да хвърчат много глави. И на фона на тази катастрофа те цензурират Ютюб, където всъщност им вдигат рейтинга?!?! Може ли някой да ми обясни що за хора работят в тази телевизия???
Според мен проблемът и в двете предавания се крие в един отговор - времетраенето и пилотният епизод.
Три часа на епизод, били те и само три в седмицата, е наистина изтощително за зрителите. Предвид, че много от игрите се проведоха в по 19 рунда, просто отблъснаха публиката и тя няма как да се върне, ако ще и Слави Трифонов и Лили Иванова да вкарат в играта. Ясно ми е, че се прави за повече печалби от реклами, ама докато се целеха в орела, изпуснаха и врабчето. Гонен е моделът на "Капките", но те първо, че са само веднъж в седмицата, второ, че всеки чака дадено изпълнение и се задържа вниманието от край до край.

"Ергенът" е по два часа два пъти седмично, но първият епизод беше три часа и наистина се усети твърде много. Повечето хора не са знаели, че другите епизоди няма да са така дълги.

С други думи - БТВ не знае как да прави риалити програми. Нова има много по-дълъг опит, благодарение на многобройните сезони на Биг Брадър и не е изобщо вина на продуцентите на съответните предавания, защото често са едни и същи.

# 378
  • София
Е, какъв линч, IriS. Аз също мисля, че заслужаваха по един служебен имунитет като абсолютни новобранци. Яд ме е за Александра. Мисля, че момичето заслужава втори шанс с игра!

Между другото, хора гледайте участието на Филип в Преди обед, казва много интересни неща, ама много.
Ех как ме е яд, че излезе по такъв нелеп начин, а бе отлично подготвен. От това което знам предварително за него, Фичо е така подготвен физически, че би имал успех и в ИВ. Е, не е на нивото на Фифо, Гого и Жоро ама е на едно много, много добро ниво.
Чудя се дали не го е яд сега, че не е избрал да стане Ергена? Твърде много го бъзикат и му задават този въпрос. Явно са го питали и искали за Ерген, но той е отказал и е предпочел Сървайвър заради игрите. Не знам, така си мисля. Мога и да бъркам.
Но като Ерген щеше да е перфектен. Висок, красив, не като сегашния миньон, пък и добър актьор, ехеее. 🙂

# 379
  • Sunshine state
На мен ни сегашния Ерген ми харесва, нито пък Филип ми харесва по външност. Иначе не го знам какъв е по характер, но съотборниците му се натъжиха доста при напускането му, та предполагам е свястно момче.

Съгласна съм, че новите играчи трябваше да влязат с една седмица имунитет превдив фактът, че са най-лесната мишен,а не сега да се чуди каква риба да налови човек, та да са доволни виповете... Александра пък направо само дето се разкара жената.

# 380
IriS, аз даже писах за своето предположение , след като влязоха новите попълнения, че  ще имат имунитет на първия съвет.
Филип вероятно е канен за Ергена. Веднъж Божана се пошегува нещо на тази тема ( мисля, че беше преди игра, Ваня попита Божана кой е най-гладен или нещо подобно и тя каза "Ергена Филип")

# 381
Diavolo, презастраховам се с линча, защото реално влязоха отпочинали, яли, с мазнинки за топене по тях и все едно имат предимство пред останалите, а с имунитет изглеждат още по-защитени. В действителност обаче реалната опасност дебне от това, че са аутсайдери и всеки, който не иска да показва в какъв лагер играе, стреля по тях. Геновева беше добър пример за това: "Гласувам за Тино, защото знам, че никой друг няма да го посочи".

Филип е много привлекателен, имам късмета да съм го виждала отблизо на сцена, а в при Цитиридис направо ми останаха очите в него, чак не мога да повярвам, че гладувал и измъчен човек изглежда по-добре отпреди. 😂 Има си приятелка, мисля, преди обявяването на новия ерген, но дори и да си е нямал, разбирам защо е отказал, ако са го канили. Главна роля в Ергенът е за хора, които нямат какво да губят, това е такова репутационно петно, че няма накъде.

Иначе не исках да прозвуча така сякаш не приемате различно мнение и затова ще получа линч. Даже съм приятно изненадана колко умереност и приятна обстановка цари в тази тема. Имам PTSD от други теми, няма да ги назовавам. 😅

# 382
Е, какъв линч, IriS. Аз също мисля, че заслужаваха по един служебен имунитет като абсолютни новобранци. Яд ме е за Александра. Мисля, че момичето заслужава втори шанс с игра!

Между другото, хора гледайте участието на Филип в Преди обед, казва много интересни неща, ама много.
Ех как ме е яд, че излезе по такъв нелеп начин, а бе отлично подготвен. От това което знам предварително за него, Фичо е така подготвен физически, че би имал успех и в ИВ. Е, не е на нивото на Фифо, Гого и Жоро ама е на едно много, много добро ниво.
Чудя се дали не го е яд сега, че не е избрал да стане Ергена? Твърде много го бъзикат и му задават този въпрос. Явно са го питали и искали за Ерген, но той е отказал и е предпочел Сървайвър заради игрите. Не знам, така си мисля. Мога и да бъркам.
Но като Ерген щеше да е перфектен. Висок, красив, не като сегашния миньон, пък и добър актьор, ехеее. 🙂
Струва ми се, че вече беше обявено кой ще е Ергенът, когато обявиха Сървайвър, така че по-скоро не е избирал "едното или другото".
Със сигурност е имало разговори с Филип, той беше спряган до последно, а доколкото знам продукцията много интензивно е скаутвала потенциален Ерген - щом даже и с Любо Жечев бяха говорили.
Филип щеше да е наистина страхотен в такава роля, но според мен гони много по-сериозен имидж. С участието му в Сървайвър категорично го харесах, допреди това ми беше въпросително.

Изключително ме е яд и мен за отпадането му, но такъв е животът. Пожелавам му да го гледаме все по-често в истинското му поприще.

# 383
  • София
Филип е обвързан, така че въобще не е обмислял да ходи в Ергенът, а и според мен смята, че му е под нивото.

# 384
Diavolo, презастраховам се с линча, защото реално влязоха отпочинали, яли, с мазнинки за топене по тях и все едно имат предимство пред останалите, а с имунитет изглеждат още по-защитени.

Аз също се включвам в групичката с мнение да ги бяха защитили.

Тъжно ми  е за участниците, защото вярвам че гладуват и вярвам че им е много трудно. Когато се прибират един по един,  ще разказват "колко велика игра" защото така е по договор. Ще имат приятели и спомени за цял живот, но ще се чудят защо на много места пише "това не беше Сървайвър" и ще се чудят защо такава слаба гледаемост.

...просто отблъснаха публиката и тя няма как да се върне, ако ще и Слави Трифонов и Лили Иванова да вкарат в играта.

Това беше много добро!  Смях се като си представих как Божана обяснява на Лили Иванова за работата с катапулта и торбичките и после как Лили прилага наученото. Също си представих как Лили Иванова обяснява думата "панаир":
- Това е <пауза> една думааа <по-голяма пауза>  която <пауза> аз съм я изпяла <големи очи>

Или Ваня казва на съвета:
- Слави, ти не се представи добре днес!
а Слави прави физиономията запазена марка "помирисах-нещо-лошо" и му отговаря:
- Ваня, приятелю мой!  Аз съм го играл тоя мач и съм го свирил и съм го печелил. Приятелю... мен никой не може да ме изгони. Не есемеси, ами референдум не може да ме изгони.

Последна редакция: чт, 16 мар 2023, 03:09 от Soney

# 385
Поздрави на продукцията, за това, че се съобразява с прищявките на зрителите. Зрителят е най-важен!

Заслужават по-висок рейтинг, дано си го получат.

# 386
За Тино са писали още през януари. Но дали и Йотовска ще влезе?
https://www.plovdiv24.bg/novini/interesno/Razkriha-dvamata-taini … Survaivur-1541322

# 387
Аз не съм го гледала от не знам кога и нямам никаква представа какво се случва. Преди няколко дни опитах да гледам и издържах само една серия,втората я изоставих до половината много ми е скучно с тези игри по 300 часа. Една част от мен иска да навакса обаче няма да мога и за фон ме изнервяше онзи ден.Преглеждам темата и се запознавам с новостите, но някои са абсурдни. Иначе сте прави 3 часа е прекалено много и е възможно затова да няма интерес освен, че е боза

# 388
И аз все се каня да наваксвам с изпуснатото, а то се трупа, ли трупа. Неусетно изпаднах зад борда. Ама ви чета.

# 389
какви 3 часа, още отначало писах че го гледам за 1ч 45 минути, а последния път, вдъхновена от рекордите на Шакира и аз си счупих рекорда и епизод 12 го изгледах за 1ч 44 минути.

Общи условия

Активация на акаунт