🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 717
  • 427
  •   1
Отговори
# 270
  • София
🙄

# 271
  • Другата България
Аз не успях да изгледам снощния епизод, но благодарение на вас придобивам представа за нещата.
Още веднъж благодаря.
Само ще питам какво е казал Чакалов в подкаста, за БТВ? Това не можах да схвана.
Ауткаста също е възмутен....за каква цензура става въпрос?

# 272
Аз не успях да изгледам снощния епизод, но благодарение на вас придобивам представа за нещата.
Още веднъж благодаря.
Само ще питам какво е казал Чакалов в подкаста, за БТВ? Това не можах да схвана.
Най-просто казано БТВ не позволява на участниците да ходят в подкасти. По-скоро им позволява, но почти всякаква информация я приема за нарушаване на договора и иска да се изреже от видеото, следователно става много труд за нищо.

Аз се надявам довечера Елина да остане в играта, който и друг да си тръгне ми е все тая. Може би Марчето ми е една идея по-симпатично от Александра.

# 273
  • Другата България
Благодаря ти. Hug

Ако следваме логиката, Мария трябва да си тръгне, да.

# 274
Може би сте го дискутирали и споменали, та сори, ако идвам в стил "открих топлата вода", но според мен свалят определени подкасти, интервюта и т.н., защото участниците са на хонорар и този път нещата се движат по сценарий. За това и миналата година сваляха съдържание с участничките от Ергенина, защото там всички бяха на хонорар и по сценарий, а участниците от Сървайвър изпяваха всичко навсякъде и на никой не му дремеше. Там не мисля, че дори хората с връзки като Зоран, Кари и Ванко са получавали някакви пари за участие. Аз съм имала лично разговори с Анелия, Борислава, Зоран и Александра, където къде повече, къде по-малко са разкривали нещо, което не се е излъчило, или е било леко манипулирано. И то още по време на излъчването, а не месеци след края. Със сигурност договорите, когато са обвързани с хонорар са далеч по-строги и когато нещата се случват по сценарий с на всеки отредена му роля продуцентите далеч по-яростно ще контролират излизането на информация от кухнята, за да могат да поддържат илюзията, че всичко се случва естествено.

# 275

Чакала е 10 минути, гледай го!  Hands Plus1

# 276
Може би сте го дискутирали и споменали, та сори, ако идвам в стил "открих топлата вода", но според мен свалят определени подкасти, интервюта и т.н., защото участниците са на хонорар и този път нещата се движат по сценарий. За това и миналата година сваляха съдържание с участничките от Ергенина, защото там всички бяха на хонорар и по сценарий, а участниците от Сървайвър изпяваха всичко навсякъде и на никой не му дремеше. Там не мисля, че дори хората с връзки като Зоран, Кари и Ванко са получавали някакви пари за участие. Аз съм имала лично разговори с Анелия, Борислава, Зоран и Александра, където къде повече, къде по-малко са разкривали нещо, което не се е излъчило, или е било леко манипулирано. И то още по време на излъчването, а не месеци след края. Със сигурност договорите, когато са обвързани с хонорар са далеч по-строги и когато нещата се случват по сценарий с на всеки отредена му роля продуцентите далеч по-яростно ще контролират излизането на информация от кухнята, за да могат да поддържат илюзията, че всичко се случва естествено.

С Ергенът продължава да е така, а цензурата е още по-силна от мин. година , дори и тук в bg-mamma. Започва малко да прилича на TLC

# 277
  • Sunshine state
Прекалено дълго се задържа това безполезно изкопаемо Мария. И двамата с Едис под ръчичка и към вратата. Той все пак взе да върти 'предалски' номера и натурално се коалира с другия слабак в племето - Мара. И аз се оцъклих също като вас на безмозъчната й реч. Не мога да повярвам, че има 80К последователи, ама то в днешно време с тия ценности и тая неграмотност вече нищо не ме учудва. Жоро и Божана се опитват да го играят ментори.. Направо да припаднеш. Дано да си ходи днес Мария, та да не се налага отново да й слушаме 'кроткия' и 'смирен' гласец. Светльо ми харесва още повече с изказването си по повод колко била скромна Мария от вчера. Абсолютно прав е.

# 278
Къде са всички 😅😅😅 аз ли нещо съм пропуснала, да няма нова тема 🤔

# 279
Браво на воините,време беше да спечелят!

# 280
Къде са всички 😅😅😅 аз ли нещо съм пропуснала, да няма нова тема 🤔
И аз това си помислих 😊

Воините спечелиха. Браво! Много съм доволна!
Мичето се разигра, чак да и' се не надяваш.
Бяха екип, бяха амбицирани и съсредоточени Воините и спечелиха заслужено.

# 281
Гледаме 😀

Яд ме е, че Известните загубиха, не беше тяхната игра.

# 282
  • София
Браво на сините, върнаха си за вчерашния разгром малко.
Благо беше супер зле в стрелбата, учуди ме. Айде първия път, докато хване цаката, добре, ама той всички пъти. А уж в краката трябва да му е силата и точността.
И Божана много може да дава акъл на Татяна, ама после....

# 283
Тези всички са най- тъпите парчета на света. УжасТ!

# 284
Само аз ли забелязах, че известните използваха думата "стая", а беше в посочените? Така една точка незаслужено реши цялата игра.

Общи условия

Активация на акаунт