🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 719
  • 427
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Тези всички са най- тъпите парчета на света. УжасТ!
В тази игра Тино беше топ! Учудващо и Булкин беше добре, че дори и Божана. Само дето тя за никакви жестове правеше забележки на сините, докато техния отбор мнооого използваха ръце. Иван за гледката директно си го демонстрира.

# 286
Само аз ли забелязах, че известните използваха думата "стая", а беше в посочените? Така една точка незаслужено реши цялата игра.
И аз забелязах същото.

# 287
Тая Божана понякога наистина има нужда от усмирителна риза. Ама и за устата.
Не се спря да прави забележки на воините за ръцете, а техните жестове нямаха общо с думите им.
Не чух някой да прави забележка на известните.

Аа, и не помня кой от известните обясняваше ветрило, но си мръдна ръката баш така май.

# 288
Е, те са Известни. Как така ще им правят забележки?!

Тино беше много добър! Чудесен синхрон имаха с Елина!

# 289
Тино е ясно, че е интелигентно момче. Но , за да не можеш да обясниш по всякакъв позволен начин елементарни думи, само говори за посредственост, беден речник и като цяло IQ на дъно.
Например " котка" . Веднага казвам : "еди какво си върху горещ ламаринен покрив" Ама дали някой би ме разбрал?😁

# 290
Само аз ли забелязах, че известните използваха думата "стая", а беше в посочените? Така една точка незаслужено реши цялата игра.
И аз забелязах същото.

Аз не съм. В коя дума е станало това?

# 291
  • София
Пффф е те на руски да ги казваха думите... Доста тъпо.
Снежка и Божка много заваляна мисъл..
По. Защо Ермина игра два пъти, където хич я няма...лекарска кола Joy

Последна редакция: вт, 14 мар 2023, 22:28 от Starrydream

# 292
Да, на Известните няма кой да им прави забележка за ръцете..
Не знам защо Тино излезе втория път с Ермина. Видя се, че тя, най-вероятно от младостта си, не се сеща бързо за думите.

# 293
В играта на думи водещият беше очевадно на страната на червените.
Божана наистина направи забележка и то не за някакво подсказване с ръце, а те си махаха и даваха жокери с ръце. Отделно ми направи впечатление, че Ваня не им позволяваше на сините да си премятат там думите по телефона, а червените си цъкаха, сякаш е техен и прелистваха думите. Не беше равностойно. Не съм доволна и че все едни и същи играха вместо да има различни двойки от отборите , да не се повтарят.
Хубава игра на сините в двубоя. Бяха и по-добрите. Марчето се напъна да играе и беше съгласна на всякакъв пост. Писмото от приятелят и направо...и той за Левски говори, че и народа гледал и виждал колко е добра. Бе направо търкулнало се гърнето...
Чакам да видя кой ще изгонят и дано е Марчето, че вече много ми идва дори и на мен. Елина пък голям философ. Не знаех , че Павел има брат близнак. За какво тъмно минало говори това момче не знам. Интересни неща се научиха за семействата им. Тино ми направи много хубаво впечатление. Дани горкия ...сутрин рано лови риба да се хареса на племето, чуди се момчето какво да направи, под стрес е това момче.

# 294
  • София
Много забавни и ненатоварващи са игрите с думи. Тино и Божана очевидно се справят значително по-добре от всички останали.

Харесва ми как Божана е в центъра на света на Татяна и не може да преживее, че не тя готви, съответно всичко, което прави първата я дразни. Първоначално беше дразнещо, но вече е смешно. Joy

# 295
Иван използва забранената дума "стая" при обяснението на "климатик". Не бях забелязала, но сега си го върнах. Мн тъпо.

Няма как да вземат изяденото от известните, но може да дадат сега нещо и на неизвестните хахах

# 296
Върнаха ми се спомените от скандалите за храна във "вип брадър" 🤣

# 297
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Очаквам всеки момент да се сбият за шепичката фасул, ще ги призная.
И на мен започват да ми харесват все повече игрите и шоуто. Гледам на него като на лайт версията на Игри на волята.

# 298
Всички са набрали на Данаил. Мен пък ме кефи. Дано оцелее по-дълго, макар че е малко-мисията невъзможна

# 299
  • София
Всички са набрали на Данаил. Мен пък ме кефи. Дано оцелее по-дълго, макар че е малко-мисията невъзможна

Отидат ли червените на съвет, той е първият номиниран. Иначе мен не ме дразни, даже малко ми е жал за него. Много се старае да се впише и да го харесат, но нещо не се получава.

Общи условия

Активация на акаунт