🔥 Survivor: В непознати води (Сезон 7: Доминикана' 2023) - тема 4 (10.03 - 17.03) 🌴

• 21 689
  • 427
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Тя, Пиги си го каза накрая преди резултатите - а най съм щастлива от факта че зрителите решават...
Ясно е че масата се е намесила (80к + родата)...
Пп. Кой се опитва да прави оригинални мемета...

# 346
  • София
Толкова ми е криво, че си тръгна Александра, че не мога да се зарадвам като хората на премахването на смс - ите.

# 347
Кой толкова подкрепя тази карикатура Марийка?

Била супер скромна и тиха горката, затова е инфлуенсър и вероятно рекламно лице на джуки тип долнопробна …

Ермина е много добре за годините си, освен че е най-силна, е доста спокойна и красива.

Тази Божана трябва да има някаква диагноза… ще излети от махане с ръце и крака  докато се пени-говори

# 348
При известните същото ще е ако Божана и Снежана се съюзят за сметка на Татяна и Благой.

Ако Божка и Снежка се съюзят -  жална им майка на останалите.
Интересно дали и двете ще стигнат до същия извод.

Божка е терсене човек, но една от най-интелигентните в отбора. Снежа... също.  

Впрочем Божана може да мине за дъщеря на Джеймс Спейдър (на снимката преди и сега).   Wink

# 349
Според мен основно приятели и роднини подкрепят. Вотът според мен е абсурдно слаб, затова и събитията са такива.

Ясно е, че втори “турски” сезон няма да има, но ще има ли Сървайвър България повече изобщо?

# 350
Никой не праща смс-и. Те за това и ги махнаха, а не защото много са се вслушали в призивите за стратегия и подобни неща. Ако беше така, щяха да направят гласовете на племената като най-важен елемент, а те все още стават на задната седалка. Е, докато пиша това Клаудчето ме изпревари 😁 но ще си го допиша!

Според мен вече са в паника, защото са очаквали съвсем различна реакция от аудиторията. Истината е, че миналият сезон не беше добър, просто защото имаше стратегия, а защото и се чувстваше поне малко близо до гледане на реални хора от живота, било и няколко от тях свързани индиректно. Като стратегиите са толкова нежелани от масовата аудитория, можеше да ги намалят, но да задържат идеята с участието на по-нормални хора. Продължаваме да чуваме как българите искат сеир, българите искат ~звезди, българите искат вече познати лица, а накрая и Вип Брадър загуби гледаемост и спря да се излъчва, и Сървайвър в тази му версия предизвиква мижав интерес, и като цяло риалитита вече не предизвикват същия отзвук. И за мен голяма причина за това е, че или се пълнят с известни личности, или с clout chasers, които искат да станат известни личности и изобщо не им дреме за играта.

# 351
  • София
Е, да, не е като племето да решава, но ще има огромна разлика в играта им, защото досега масово играеха за публиката. А за публиката освен да си герой няма друг начин за печелене.

И най-вече с тези смс-и се знаеше, че който има най-много последователи и близки с телефони, той остава. Сега ще има тръпка и шанс Мария наистина да си тръгне, иначе щеше да стои докрая.
Пък и нямаше да е честно, когато станат комбинирани от смесени отбори, примерно Благой и Божана, срещу Елина и Геви.

# 352
  • София
Ако не изкочи някоя игра с отпадане , май Марчето ще си изкара курорта до края с тези смси...

# 353
Няма вече смс- и. Изненадаха силно Мара снощи.

# 354
  • Другата България
При известните същото ще е ако Божана и Снежана се съюзят за сметка на Татяна и Благой.

Ако Божка и Снежка се съюзят -  жална им майка на останалите.
Интересно дали и двете ще стигнат до същия извод.

Божка е терсене човек, но една от най-интелигентните в отбора. Снежа... също.  

Скрит текст:
Впрочем Божана може да мине за дъщеря на Джеймс Спейдър (на снимката преди и сега).   Wink
[/spoiler
Именно, именно.
А дали ще достигнат до същия извод - надявам се, но се съмнявам.
Що се отнася до Божана, същото го писах след миналата игра на думи/асоциации. Тя беше единствената, която обясняваше адекватно, и си личеше, че нивото ѝ на обща култура е доста над останалите.

Май доста хора не вярват, че изобщо има СМС-и, имало е, и от тях реално нещо някога е зависило.
Мдааа, поизложиха се с тях и промяната в регламента, но ако целта е била да остане Марийката, направиха ѝ само лоша услуга.

# 355
  • София
Пуснах нова анкета!

Браво, че разкараха есемесите, но много тъпо спрямо напусналите вече участници, особено с Александра сега, която дори бе новак така да се каже.
Според мен тази бърза реакция на продукцията се дължи на фактора Мария. Според мен са чели навсякъде и виждат как хората не могат да я понасят, обаче тя явно се е подковала с яко сим карти и есемеси и мачка на СМС вота и това не се харесва на продукцията, защото Мария с нищо не прави играта интересна. Аз не виждам и социална игра от нея, както я похвали Светльо. Просто бе омаяла Цецо и Павел в началото. Впоследствие Павел се отдръпна, но дойде ли момент за гласуване винаги са гласували като коалиция. В случая решаващи са джуките и русите коси. Така е устроен света и когато има глупави млади момчета е така.
Ако продукцията манипулираха вота както се твърдеше, то Мария щеше да е пътник!
Алекс има характер и школовка и тепърва можеше да направи играта интересна и да размести пластовете, т.е. няма никакъв смисъл да държат Мария в играта, която е много скучна. Така че явно досега СМС вота е бил реален, но пак не е бил честен, защото много малко хора са гласували и явно когато Мария е била номинирана са видели една доста по-голяма активност от обикновеното, което няма как да не е направило впечатление.

Като цяло този СМС вот претърпя пълен провал!
Някои продуценти (Милошев също, миналия сезон беше готов да го използва при равенство между Зоран и Ганка) трябва да разберат, че тази технология е отживелица.
Ако има гласуване от зрители, то първо риалитото трябва да има много висок рейтинг. Ама много. Задължително. Второ, да се шуми и гърми поне 2/3 дена за него и то да се осъществява онлайн, а не с есемеси.
Но като цяло зрителски вот и Сървайвър са антоними! Безумие по своята същност.

Това с битките за елиминация пак не е Сървайвър. Класическия Сървайвър е всичко да се решава на племенния съвет. Но все пак е стъпка в правилната посока. Много по-честно е отколкото това дали един ще събере 50 есемеса, а друг 100.
Въпросът е всичките тези промени дали ще достигнат до крайния зрител, за да си вдигнат рейтинга, тъй като надградиха доста след трагично слабия старт.

Относно риалити форматите. Забелязвам едно пренасищане в българската публика и според мен от година на година рейтингите на всички риалити формати ще западат все повече и повече. Общо взето бъдещето е в интернет и ютюб. И най-вече в честните формати и битки. Тези режисирани простотии ще бъдат елиминирани до няколко години. Визирам дори и ИВ, който в този си вид е обречен, но самозабравилите се продуценти все още не го виждат. Нищо, ще го разберат...

Играчите като разбраха за промяната бяха шокирани, защото сега ще трябва да си променят изцяло стратегията.
Вярвам, че това ще направи играта по-интересна, защото ще се отпуснат малко повече. Някои хора прекалено много се пазеха.

Този път играта с асоциации се получи по-добре, но Известните бяха побутнати от Ваня!
1) Божана показа ветрилото с ръце
2) Позволяваше се на Известните сами да си сменят думите, докато на Воините само Ваня им местеше думите на екрана и губеха време!
3) Иван каза забранената дума 'стая' при обяснението за 'климатика' и така победата на Известните не бе честна, което е основен закон в Сървайвър - всичко да е честно!!! Според мен е по-скоро недовиждане от страна на Ваня, вярвам, че не е умишлено, но задължително и Воините трябва да получат порцията с овесени ядки и мед!!!

Първата игра не ми хареса. Тези катапулти с крак не ме кефят, а и какво бе това подскачане във водата??? Абе хора издърпайте тази платформа на 100 метра във водата. Пф, на 100 метра ще умрат някои. Айде нека са 50 метра и да видим истинско плуване. Много ме нервират. Не може да имаш море и да не го използваш!!! И акули толкова близо до брега няма, така че няма за какво да ги е страх. А и има специални електронни щитове, които са срещу акули и ги гонят надалеч. Използват се от години по плажовете по света и едва ли са толкова скъпи. Даже може и да ги използват, нямам си на идея.

Исках Мария да си тръгне, но уви, тръгна си Александра. Ядосах се. За какво я вкараха изобщо? Не може разни търтеи да седят вътре, а други да нямат истински шанс в играта. Като си нов, винаги си нарочен, особено ако си жена. Не е справедливо за мен.

# 356
Отивам да гледам трите епизода ( не бях в София последните пет и половина дни ), после ще Ви чета, но от последните постове видях, че няма да има повече СМС-и. Стъпка в правилната посока, изобщо този сезон на новите продуценти е изцяло тестов за мен, в момента все още нагаждат Сървайвър към аудиторията в БГ. Интересно е, че все още бягат от стандартното за формата гонене на съвет, като вмъкват елемент от ИВ като битката за елиминация. С този елемент и при такива съвети реално вече няма разлика в концепцията на този нов сезон на Сървайвър и ИВ. Може би целенасочено завиват към идеята на един вече утвърден формат в България, но за по-добри резултати кастинга на един евентуален нов сезон трябва да е доста по-различен и качествен.

Личното ми мнение е, че битка за елиминация е по-добре от СМС. Всичко е по-добре от СМС-ите. Но все още искам да видя класическата Сървайвър версия със социална игра затворена между играчите на локацията и директна елиминация от племето.

Но нямам и нищо против едни честни ИВ, с малко по-леки физически игри от друг продуцент. И за това има място в ефира според мен.

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 13:40 от Bengun

# 357
Махат съботните епизоди, поне за следващите две седмици. Simple Smile Явно само в понеделник и вторник ще го излъчват.

# 358
  • София
Махат съботните епизоди, поне за следващите две седмици. Simple Smile Явно само в понеделник и вторник ще го излъчват.
Къде са го обявили? Дано е грешка, на мен ми е интересно и ми допада да е три дни и без това висят цяла седмица те там. В сайта на бтв в Програма още пише, че ще си има в събота.

А за смс-ите със сигурност не са въведени да пазят Мария. При турците има два варианта в различните страни - смс-и или с игра, първи избор им е смс-и
Сигурно са мислили, че тук ще се котира със смс-и, може би на база Капките, но греда. С игра е по-честно, въпреки че за мен не най-добрите в игрите трябва да спечелят, но просто приемеме, че е друго предаване, а и пак ще има социална игра да се измъкнеш да ходиш на номинация.

# 359
Къде са го обявили? Дано е грешка, на мен ми е интересно и ми допада да е три дни и без това висят цяла седмица те там. В сайта на бтв в Програма още пише, че ще си има в събота.
Преди малко пратиха корекция на пргграмата.
Скрит текст:
Събота, 18.03.2023 г.
...
19.30 bTV Репортерите - поредица за журналистически филми и разследвания
20.00 МЕГА ХИТ: "Такси 5" - екшън, комедия (Франция, 2018), режисьор Франк Гастамбид, в ролите: Салваторе Еспозито, Франк Гастамбид, Сабрина Уазани, Бернар Фарси, Малик Бантала, Грегори Фромантен и др.
22.00 "Безкраен купон" - комедия (САЩ, 2018), режисьор Бен Фалкон, в ролите: Малиса Маккарти, Мат Уолш, Моли Гордън, Бен Фалкон, Джаки Уийвър, Стивън Рут, Мая Рудолф, Крис Кавалиър и др.

Събота, 25.03.2023 г.
...
19.00 bTV Новините - централна емисия
19.30 Предизборен дебат
21.00 МЕГА ХИТ: "Човек отвътре" - криминален, трилър (САЩ, 2006), режисьор Спайк Лий, в ролите: Дензъл Уошингтън, Клайв Оуен, Джоди Фостър, Кристофър Плъмър, Уилем Дефо, Чиуетел Еджиофор и др.
23.30 "Хотел Мумбай" - исторически, екшън, драма (Австралия, САЩ, Великобритания, Сингапур, 2018), режисьор Антъни Марас, в ролите: Дев Пател, Арми Хамър, Назанин Бониади, Анупам Кер, Амандийп Сингх и др. [14+]

Общи условия

Активация на акаунт