Ноемврийски бебета 2023г.

• 48 912
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Аз, утре в 10+1 г.с . Vision , стандартен, 1 150лв.

# 481
Аз ще пускам, с бременността 2019 пуснах и сега пак смятам. За мен дава известна доза спокойствие и не съжалявам за похарчените пари. Предния път пусках Vision - за трите основни синдрома + пол (тогава около 1200), сега си харесах в св Марина във Варна пълен пакет (около 840 лв).

Момичета, много шантаво, снощи ме заболя  гърлото и ми беше доста зле на стомаха, тази сутрин (с извинение Simple Smile) повърнах доста храчки и вече се чувсвтвам доста по-добре, само главата страшно ме боли, но предполагам, защото не успях да спя. На някоя случвала ли се е? Дали е от бременността или някакъв гаден вирус? По принцип в нас съм последната, която ги кара. Сега нито дъщеря ми, нито ММ имат симптоми, а аз работя от вкъщи и само навън се помотвам, та ми се вижда много странно.

Иначе перманентно изпитвам ужааасна умора, най-много да имам проблясък за около час-два. Мислех, че е от прогестерона, но пък и преди приема му пак се чувствам доста зле и супер изморена. Някоя от вас да е намерила решение?

# 482
  • софия
ЧХГ не пада, просто не нараства толкова бързо.

След 10- седмица започва да намаляват стойностите на ЧХГ. След като вече се вижда ембрионче на ехограф и се чуе сърчице, стойнистите на чхг вече нямат толкива голяма значение и не се следят.

# 483
Здравейте, пожелавам на всички пухкав финал. Аз съм в 10г.с 6 дни. Вчера и днес се събудих  много мокра, сякаш цяла вечер сме правили. И имах болка в корема. Даже и сънувах как го правим. Много съм уплашена веднага изпих 2 табл нош па. Имали това преживяли сряд Вас и имашели проблеми? А още нищо ще питам правители секс по време на бременност с оргазъм.

# 484
Аз ходих на фетална и съм правила тест  vision базовия пакет 1150лв е. На нас ни беше забранен секса първите 3 месеца и имах мокри сънища хаха докторката каза, че е нормално и няма проблем. Вече можем да правим и секс, но внимателно и се радвам много, пък мъжът ми направо лети хах. За жалост не ми дават още да тренирам, защото имам кисти от хиперстимулация, но и те спадат и се моля от другия месец да ходя на йога. В 14 +2 г.с съм. Вървя напред от вас, защото ми бяха казали термин 7.11, а после го промениха за 23.10 и сега съм и в двете друпи и за Октомври и за Ноември Simple Smile

# 485
Duzzy, а резултат след колко време получи и на английски ли е?

# 486
Сигурни ли сте, че всичко се е сринало?
ЧХГ нали започва да пада с напредването на бременността?
Най-добре един ехограф би помогнал да се каже, какво точно се случва.

С прискърбие ви съобщавам, че моята красива мечта се срина!
Днес ЧХГ ми показва малко по-ниска стойност от на 5.04.
Беше твърде красиво, за да е истина! Бяхме в една седмица с най-добрата ми приятелка! Тази вечер ще ходя на преглед.
Тези дни не си чувствах гърдите, както преди. Още тогава усещах, че нещата са приключили. Надявах се тялото ми да лъже. Да, ама не.
От сърце ви пожелавам красива и лека бременност и здрави бебенца! 🍀❤️

Вчера на ехографа се видя. Не се беше развило никак. Утре ще направя аборт с хапчета в домашни условия. Поне ще избегна кюретаж този път и след два цикъла ще е възможно ново пробване, ако решим да правим опити отново. Лекарят ме прати и на кардиолог, за да проверим още причини. Въпреки, че нямам тромбофилии, имам хетерозиготен носител PAI-1 генотип 4G,
5G в резултата. Това не би трябвало да се счита за препятствие, но сега и това ще проверя по препоръка на лекаря.
Предпочитам да останем с едно дете, отколкото с две, но едното да не е здраво. Не ми се ще да преминаваме през ада още години, за да направим второ. Бяхме си казали, че или ще се случи с лекота или по-добре не. Явно не е проблемът в самото забременяване, щом в рамките на година забременях два пъти, макар да съм над 40. Преди две години решихме да правим второ. Преди това беше малко сложно да плануваме второ, защото синът ни имаше нужда от по-специално внимание, тъй като е дете от аутистичния спектър.
( Слава Богу е високо функциониращ и е от онзи тип гениални деца, които се развиват повече от прекрасно и е уникален с изумителния си умствен багаж и талант . Ние тогава не подозирахме, как ще се развие той, а в повечето случаи при аутизма нещата са деградивни. Така и не му сложиха диагноза аутизъм, защото се оказа рядко срещан случай в периферията на аутизма и невротипичните. Тоест е с леки особености - твърде взискателен и перфекционист. Висок интелект, но без никаква потребност от игра с негови връстници. Обича с възрастни. )
Та за това едва сега се осмелихме за второ. Беше сложно и неясно бъдещето тогава. Психолози, логопеди и какво ли още не. Сега всичко това е в миналото.
Приемам съдбата такава, каквато е ...без да се самосъжалявам и упреквам. Каквото ни се случва е най-доброто за нас и съм благодарна!
🫶🧘🌸
Успех майчета!

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 17:36 от Милослава

# 487
Здравейте момичета, с малко закъснение се включвам и аз в темата. ПМ беше на 08.02 и след две години и два месеца опити най-накрая видяхме дългоочакваните две чертички ☺️

# 488
Здравейте момичета, може ли някой да ми каже как е групата във фб, че не успявам да я намеря 🤗

# 489
Милослава, възхищавам се на силата, която сте намерили, за да правите опити за второ детенце. Пожелавам ти сила, за да преодолееш болката сега, а ако е писано, колкото и банално да звучи, ще дойде вашето второ детенце ❤
Сигурни ли сте, че всичко се е сринало?
ЧХГ нали започва да пада с напредването на бременността?
Най-добре един ехограф би помогнал да се каже, какво точно се случва.

С прискърбие ви съобщавам, че моята красива мечта се срина!
Днес ЧХГ ми показва малко по-ниска стойност от на 5.04.
Беше твърде красиво, за да е истина! Бяхме в една седмица с най-добрата ми приятелка! Тази вечер ще ходя на преглед.
Тези дни не си чувствах гърдите, както преди. Още тогава усещах, че нещата са приключили. Надявах се тялото ми да лъже. Да, ама не.
От сърце ви пожелавам красива и лека бременност и здрави бебенца! 🍀❤

Вчера на ехографа се видя. Не се беше развило никак. Утре ще направя аборт с хапчета в домашни условия. Поне ще избегна кюретаж този път и след два цикъла ще е възможно ново пробване, ако решим да правим опити отново. Лекарят ме прати и на кардиолог, за да проверим още причини. Въпреки, че нямам тромбофилии, имам хетерозиготен носител PAI-1 генотип 4G,
5G в резултата. Това не би трябвало да се счита за препятствие, но сега и това ще проверя по препоръка на лекаря.
Предпочитам да останем с едно дете, отколкото с две, но едното да не е здраво. Не ми се ще да преминаваме през ада още години, за да направим второ. Бяхме си казали, че или ще се случи с лекота или по-добре не. Явно не е проблемът в самото забременяване, щом в рамките на година забременях два пъти, макар да съм над 40. Преди две години решихме да правим второ. Преди това беше малко сложно да плануваме второ, защото синът ни имаше нужда от по-специално внимание, тъй като е дете от аутистичния спектър.
( Слава Богу е високо функциониращ и е от онзи тип гениални деца, които се развиват повече от прекрасно и е уникален с изумителния си умствен багаж и талант . Ние тогава не подозирахме, как ще се развие той, а в повечето случаи при аутизма нещата са деградивни. Така и не му сложиха диагноза аутизъм, защото се оказа рядко срещан случай в периферията на аутизма и невротипичните. Тоест е с леки особености - твърде взискателен и перфекционист. Висок интелект, но без никаква потребност от игра с негови връстници. Обича с възрастни. )
Та за това едва сега се осмелихме за второ. Беше сложно и неясно бъдещето тогава. Психолози, логопеди и какво ли още не. Сега всичко това е в миналото.
Приемам съдбата такава, каквато е ...без да се самосъжалявам и упреквам. Каквото ни се случва е най-доброто за нас и съм благодарна!
🫶🧘🌸
Успех майчета!

# 490
Момичета вие усещате ли леко подуване и втвърдяване от еднаа страна на корема? Не знам дали е опасно, а много се притеснявам, от снощи е така

# 491
Duzzy, а резултат след колко време получи и на английски ли е?

Дават го от 3-5 работни дни. Ние разбрахме на 4тия. Обадиха ни се по телефона, а самия резултат като документ изпратиха направо при следящата докторка.

# 492
Благодаря, днес ми взеха кръв.
Ще очаквам другата седмица резултат.
По телефона и на имейл.

Бебенцето много добре се развива, днес имаше парти и много танцуваше като го видяхме. 10 г.с +1
Не мога да повярвам вече започва да прилича на човече.
Виждат се ръчички, краченца Heart Eyes

Много мило ми стана.
Записаха ме за жк.
Другия месец съм на ФМ.
Док каза да пусна и БхС за прееклампсия.

За запек каза повече киви и сутрин ленено семе със мляко, закуската ми трябвало винаги да го съдържа.
Също и  тахан.

Не е фен на химиите за запек, сиропи и тн та каза по-добре така.
Ако е много зле положението да си продължаваш с дулколакс пико или да си взема сироп.

Последна редакция: ср, 26 апр 2023, 12:39 от alethea

# 493
Момичета, забелязвам на тоалетната хартия след малка нужда като някакво зацапване съвсем леко оранжавеещо/съвсем леко розовеещо. Ще изчакам до следобяд да видя какво става и ще пиша на АГто, но нещо се притесних 😕 случвало ли се е на някоя от вас? Аз не си давам кой знае колко зор по принцип, но си имам домакински неща за вършене, и една 13-килограмова кака за обслужване, не я нося, но често клякам, ставам, определено натоварвам коремните мускули. Усещам придърпвания ту от дясно, ту от ляво ниско долу, но мислех, че е нормално. Нямам болки или нещо друго. Ужасно ми писна от проблеми и ходене по кабинети и прегледи. Оф ☹

# 494
При мен има от време на време, според моята АГ е нещо, което се чисти, защото не видя проблеми с бебето. Но все пак ми изписаха 2х2 утрогестан. Не се беше случвало от около седмица и видях преди малко на хартията, че пак имаше кървава нишка. Аз при болки пия нош па. Утре сутрин съм на преглед и се надявам всичко да е наред.

Иначе и аз имам една дъщеря на 3.5 и няма как без натоварване, въпреки че АГ ми каза нищо, което да натоварва коремните мускули и никакъв секс Persevere

Общи условия

Активация на акаунт