Ноемврийски бебета 2023г.

• 49 053
  • 749
  •   1
Отговори
# 360
Аз искам да ви питам нещо, с малко неудобство. От няколко дни мисля само с**кс и преди имах голямо желание, но сега просто не е нормално. АГто каза само, че ако има полов контакт да бъде с презерватив. Обаче мен нещо ме е шубе, а желанието така и не намалява. 👩❤💋👨👩❤💋👨👩❤💋👨

# 361
Според моите аг може да се прави секс по време на цялата бременност, стига да е леко и внимателно и без оргазми.
Не виждам причина, освен ако не е рискова да не се прави.
Ако 9 месеца не правим секс вкъщи ще се побъркаме Grinning .

# 362
  • Варна
Според моите аг може да се прави секс по време на цялата бременност, стига да е леко и внимателно и без оргазми.
Не виждам причина, освен ако не е рискова да не се прави.
Ако 9 месеца не правим секс вкъщи ще се побъркаме Grinning .

Пък секс без оргазъм, то по-добре да не се събличам 😄😄

С първата бременност съм си правила, не сме използвали и презерватив, нищо не е станало
Ако бремеността е без усложнения не знам какъв е проблема.

# 363
Оооо болната ми теме "секс",на мен не ми дават оргазъм поне за сега.Ама както казахте то секс без оргазъм нищо не е😂

# 364
С първата си бременност дори се събуждах от огразми. Такова нещо не ми се беше случвало през живота. 😃

# 365
Привет и от мен.
Ние правим х 2 пъти седмично, но след позволение от АГ. Внимателно и пози подходящи за случая. Мисля, че сексуалното здраве е част и от психическото. Отделно, само като си помисля, че след раждането ще трябва да се въздържаме доста време, мисля че не е редно да си го причиняваме, след като е позволено. Ние толкова бяхме свикнали със секса, заради забременяването, че изведнъж като спреш, доста зле се отразява психически и емоционално.

# 366
А с храните как е при вас, момичета? До онзи ден си хапвах от всичко, но сега хапна ли нещо, после сетя ли се за него ми се повръща- нахут, ориз, риба, месо. Също така сигурно има повече от две седмици откакто не съм хапвала сладко, а преди да забременея не можех без нещо сладичко. Сега много обичам солено, салата от краставици най-много, маруля също 😄 банан, ябълки и портокал също. Е и хляб де многооо ми се яде, но него гледам да го ограничавам.

# 367
А с храните как е при вас, момичета? До онзи ден си хапвах от всичко, но сега хапна ли нещо, после сетя ли се за него ми се повръща- нахут, ориз, риба, месо. Също така сигурно има повече от две седмици откакто не съм хапвала сладко, а преди да забременея не можех без нещо сладичко. Сега много обичам солено, салата от краставици най-много, маруля също 😄 банан, ябълки и портокал също. Е и хляб де многооо ми се яде, но него гледам да го ограничавам.

butterfly2602 , момченце.... 😉

# 368

Много ми е трудно с храната. Не мога да си помисля за месо или риба, без да ми прилошее. Предимно свежи неща ми понасят. И аз не изпитвам никакво желание за сладко, а преди седмици не можех да издържа и ден без нещо такова. Общо взето живея от банани, ябълки, моркови и краставици, солени тестени неща и от време на време малко картофи. И също, не ми понася овкусена храна, а винаги съм обожавала силно пикантни вкусове. Супер странна работа, направо все едно не съм аз.

# 369
Аз ту съм много гладна, и ми се ядат 100 неща, ту като погледна купата и 🤢 за момента не отказвам само солено тесто във всякаква форма, пусто все към това тесто ме влече 🫣

# 370
И аз съм зле с храната, уж беше спряло да ми се гади ама пак се върна, особено ако постоя малко без храна.. ям портокали, киви, ябълки и рядко по малко банан. И аз обичах много сладко и не можех без него сега само плодове ми се ядат. Тестените неща ме спасяват и аз гледам да се ограничавам ама трудна работа. Сутрин си правя сандвичи с яйце и сирене, че да има все пак някакъв протеин. Месо спря да ми се яде още на 3тата седмица и ми е много трудно да го ям на сила.. риба изобщо не ям само при мисълта ми се гади, докторката ми изписа протеин за бременни и него не го понасям.. та малко по малко се опитвам да скрия пилешко тук и там ама зор. С подправките също не сме на ти, а и аз си хапвах доста овкусена храна преди. Ту съм гладна ту не, имах разместване в хормоните и ходех до тоалетната по 3 пъти, сега обаче като започна да се образува плацентата явно нещата се нормализират и вчера си бях съз запек хах абе купона е пълен. Всеки ден е изненада Simple Smile нека да са ни живи и здрави пък майната му и на яденето и на съня пък за секса няма да говоря ахах

# 371
Как се разбира пола по храната?

Аз не знам какво ям, всъщност нищо по-различно от преди, просто гледам да е по-често, защото преди бях вечно на диети и гладна.

Сега сутрин си правя плодова салата (зелена ябълка, портокал и киви), на обяд ям супа (крем различни или пилешка) и вечер обаче идва проблема...
Или пак супа, таратор, салата снежанка или тесто, Grinning .

Пол чак на пренателния тест ще разберем, много ми се иска момиче Sad .

# 372
На моменти страшен глад ме гони... не мога да се спра! Но, вчера пък едвам се хранех, гадеше ми се... ден с ден няма! До тоалетна успявам да ходя по веднъж на ден.
Уф, това с храната и половете е пълна глупост. Миналия път на какво ли не се наслушах, яла съм сладко, момче щяло да е, не съм погрозняла, нямала съм пъпки - момче щяло да е. Дрън - дрън... живот и здраве, всичко да е наред с дечицата, да си ги износим до термин, това е... иначе, мен честно казано пол не ме вълнува, каквото и да е, ще си го обожавам точно толкова, колкото и дъщеря ми. Чакано и мечтано е като нея.

# 373
Миналата седмица като нищо за един ден си изядох един хляб(пълнозърнест) от пекарната на Лидл, въпреки че няма значение какъв е, цял хляб си е. Мъжът ми вика, ставам сутринта и така ми се яде от тоя хляб и какво да видя оставила си половин филия😬🤣😬🤣. Но на прегледа АГто каза, че колкото повече кг кача, толкова повече усложнения може да има, затова се спрях. Сега се чувствам доста по-добре, като хапвам повече плодове и зеленчуци, каза да включвам и месо и риба, но на този етап просто нямам как🤢. Надавам се по натам нещата да се оправят

Мимичета, преди 1 час прокървих. Много съм притеснена, при първата неуспешна бременност пак беше така, прокървих и на прегледа се установи, че нямам пулс ембриончето. Надявам се сега всичко да е наред. В момента няма нищо и корема не ме боли.

Последна редакция: ср, 12 апр 2023, 11:37 от butterfly2602

# 374
И аз съм зле с храната, уж беше спряло да ми се гади ама пак се върна, особено ако постоя малко без храна.. ям портокали, киви, ябълки и рядко по малко банан. И аз обичах много сладко и не можех без него сега само плодове ми се ядат. Тестените неща ме спасяват и аз гледам да се ограничавам ама трудна работа. Сутрин си правя сандвичи с яйце и сирене, че да има все пак някакъв протеин. Месо спря да ми се яде още на 3тата седмица и ми е много трудно да го ям на сила.. риба изобщо не ям само при мисълта ми се гади, докторката ми изписа протеин за бременни и него не го понасям.. та малко по малко се опитвам да скрия пилешко тук и там ама зор. С подправките също не сме на ти, а и аз си хапвах доста овкусена храна преди. Ту съм гладна ту не, имах разместване в хормоните и ходех до тоалетната по 3 пъти, сега обаче като започна да се образува плацентата явно нещата се нормализират и вчера си бях съз запек хах абе купона е пълен. Всеки ден е изненада Simple Smile нека да са ни живи и здрави пък майната му и на яденето и на съня пък за секса няма да говоря ахах

Сандвич с яйце и сирене е гениална идея, въобще не ми беше хрумнало!

Това, което аз често си правя е ‘мързелива’ овесена баница по тази рецепта: 100гр овесени ядки, 2-3 яйца, малко бакпулвер, сирене на вкус, по желание и спанак. Във загрята на 180 градуса фурна се изпича за 15-17 минути и е супер вкусно и полезно.

Общи условия

Активация на акаунт