Ноемврийски бебета 2023г.

• 48 987
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте момичета,много съм притеснена , бременна съм в 9 г.с. И от вчера усещам леко стягане и подуване само в дясната страна на матката, без болка ,много се притеснявам, а съм на преглед чак другата седмица.

# 406
Варианти за съвместимо лечение на зъби и бременност има, търсете добри специалисти. Всъщност, дори има вариант за безопасен начин за снимка, но това трябва да каже лекуващият лекар. Горещо препоръчвам канала на 1наум, там има тема точно за лечение на зъби по време на бременност, кърмене и въобще, имат "от пиле - мляко", дето се казва... Simple Smile
Имате ли препоръка за добър специалист, който е наясно какво може и не може по време на бременност? До сега двата ми опита да се справя с проблема удрят на камък - първият доктор не видя и не направи нищо, а вторият беше сигурен, че проблемът е джоб на венец. Направи промивка, почисти го, но болката не намалява. Не се издържа вече - не функционирам, не мига да си гледам голямото дете, не мога да спя, не мога да се храня.  Става въпрос за София.

За жалост не мога да дам точна насока. Sad

Здравейте Simple Smile

Миналата седмица бях на втория си преглед и най - накрая видяхме ембрионче и чухме сърчице. Много сме щастливи всички. Записах си и час за ФМ и БХС в МЦ Фемина началото на май.

Аз да попитам многодетните семейства, какви коли карате? При нас ще се наложи смяна и сега търсим кои марки и модели са подходящи за семейство с 3 деца, като на мен ми се иска 3те столчета да се събират на задната седалка едно до друго. Вие към какво сте се насочили/какво имате?

Весели празници и по - малко гадене и повръщане Grinning Heart

Чета, че многодетни семейства избират Ford C - max. Бил много удобен. Simple Smile

# 407
Здравейте момичета,много съм притеснена , бременна съм в 9 г.с. И от вчера усещам леко стягане и подуване само в дясната страна на матката, без болка ,много се притеснявам, а съм на преглед чак другата седмица.
Бебето расте, матката също и от там болки, пробождания. И при мен е така даже отначалото сега съм в 12 г. с. Повече ме боли вечер докато спя и по точно при завъртане.

# 408
Бебето расте, матката също и от там болки, пробождания. И при мен е така даже отначалото сега съм в 12 г. с. Повече ме боли вечер докато спя и по точно при завъртане.

Благодаря ви,успокоихте ме

# 409
Аз пак се включвам с питане, от което ми е малко гузно, предвид, че повечето все още страдат от гадене. Момичета, с предната ми бременност ми се гадеше до началото на четвъртия месец и никога не съм имала такъв проблем. Сега, обаче, е нещо страшно от към апетит. Усещам, че не мога да се контролирам, чак... говорим за неща, като чипс (еднократен случай, но достатъчен, че да ми е гузно), а с козунака (домашен) вчера беше нещо страшно... вечерта чак ми стана лошо... на някоя случвало ли й се е? Как се контролира това... като някакво малко дете съм... и хайде, соленото поне е солено, а аз имам и гъбички, сладко не бива да ям... Confused

# 410
Ще се регулират нещата в един момент. Гледайте да не прекалявате и се контролирайте доколкото е възможно. Килограмите как са? Също така споделете на гинеколога, може да ви пусне изследвания на захар, инсулин, евентуално обременяване с глюкоза, за да се изключи гестационен диабет. Не искам да ви плаша, това е просто в реда на нещата да се застрахова.

# 411
Момичета ... Много съм притеснена,не знам какво ще се случи ,уплашена съм ....В 8ма седмица и 3дена съм ,вчера на работа получих спазми ,пий Но шпа , имах и леко зацапване ,но тази сутрин положението е много лошо ,кървя и то не малко (не е като да ти прицапа леко на салфетката или на ежедневната ) След малко ще мога да се чуя с АГ , и ако не работи днеска (понеже е почивен ден ) не знам къде ще търся спешна помощ ...... Пожелайте ми всичко да е наред ....😭♥️

# 412
Аз като прокървих отидох в държавната болница имат аг отделение. При вас няма ли?

# 413
Момичета ... Много съм притеснена,не знам какво ще се случи ,уплашена съм ....В 8ма седмица и 3дена съм ,вчера на работа получих спазми ,пий Но шпа , имах и леко зацапване ,но тази сутрин положението е много лошо ,кървя и то не малко (не е като да ти прицапа леко на салфетката или на ежедневната ) След малко ще мога да се чуя с АГ , и ако не работи днеска (понеже е почивен ден ) не знам къде ще търся спешна помощ ...... Пожелайте ми всичко да е наред ....😭♥

Отидете в спешното на някоя болница.

# 414
Дано всичко да е наред. Върви възможно най-бързо да те прегледат, за да се разбере причината за кървенето и дано да е нещо безобидно. Гледай да запазиш спокойствие, доколкото е възможно и пиши после как е минало Heart

# 415
Позволвям си да пиша, защото съм минала през това. Една вечер изкървих брутално, но в спешното на областен град се подиграха с мен и ме изгониха. На другия ден влязох в малка болница и ме приеха на системи за задържане. Веднага отивай на лекар!!!
Късмет!!!

# 416
Аз като прокървих отидох в държавната болница имат аг отделение. При вас няма ли?
Днеска е почивен ден ,АГ ме вика утре на преглед ..... Но ще се побъркам до тогава. . ...продължавам ,за звъня и да търся някой който работи днеска ....

# 417
Отиди направо в спешното. Има дежурни. Не мога да давам диагнози по форумите, но според мен се касае за отлепяне на сака. При което е много важно да се вземат мерки навреме и подходяща терапия. В отделението ще ти направят ехограф и ще разберете за какво става дума.

Последна редакция: пн, 17 апр 2023, 11:20 от Анонимен

# 418
След два часа обикаляне ,накрая ме прегледаха . Искаха да ме задържат за 3 дена в болница,но поради лични причини не мога да остана в болница. На Дуфастон и Но шпа съм ... Утре личната ми АГ като ме прегледа и ще ми каже какво ще правим ,ако и тя ми каже да влизам в болница,вече ще вляза ,но ако мога да го избегна ,и да не влизам ще е добре ..... Казаха ,че и няма опасност за бебчо също така ,дано и така да продължи.....

# 419
Дано всичко да е наред! На какво се дължи това обилно прокървяване? Съветвам те да не ставаш от леглото.

Общи условия

Активация на акаунт