Ноемврийски бебета 2023г.

• 48 956
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм с крема на Palmer’s и ще си взема и bio oil. С предните две бременности нямах проблеми със стрии, но се мажех редовно. И сега съм започнала от месец близо да се мажа, нищо че няма още коремче. Хубаво е кожата да свиква и да поема маслата и да се разпъва постепенно.
С килограмите съм решила да се тегля веднъж в месеца на 1-во число. Не искам да се вманиачавам и ще се старая да не посягам често към него. Всичко прекалено е в повече. От няколко дни съм и по-добре с гаденето и не ми е толкова зле като хапвам. Предполагам, че нещата отшумяват и се надявам да си дойдат в норма.

# 436
Момичета, някоя от вас да е имала проблеми с хемороиди? Какво сте ползвали? Още е рано, обаче проблемите при мен са на лице, а с течение на времето предполагам нещата много ще се влошат 🙁

# 437
  • София
С миналата бременност се мазах с Palmers , сега мисля пак с него.
За хемероиди - на АГ-то ми беше изписала Цикатридина супозитории, да пия сироп Фрутилакс и да ям по течни и леки храни за да не се стига до напъване.
За кг-те и аз ще се меря по веднъж месечно, но и ще си следя храненето за да не качвам драстично.
При мен сякаш гаденето поотминава....и дано е така, че беше някакъв кошмар.

# 438
Здравейте мами да попитам някои приемал ли е Стодал сироп и хомеовокс за гърло по време на бременност от сутринта ме боли гърлото и започнах да кашлям от време на време попитах в аптеката и ми предложиха тези хомеопатични лекарства.

# 439
Здравейте аз съм в 9та седмица снощи получих страшен кръвоизлив до половин час бях приета в болница каза че все още има сърдечна дейност но още има кървене и ме е доста страх тъй като съм с 2 аборта..

# 440
Момичета, някоя от вас да е имала проблеми с хемороиди? Какво сте ползвали? Още е рано, обаче проблемите при мен са на лице, а с течение на времето предполагам нещата много ще се влошат 🙁

Прокто - гливенол ми даде моята АГ и ми каза, да се мия с хладна вода, и да слагам студени компреси, за да сд приберат хемероидите.

Здравейте мами да попитам някои приемал ли е Стодал сироп и хомеовокс за гърло по време на бременност от сутринта ме боли гърлото и започнах да кашлям от време на време попитах в аптеката и ми предложиха тези хомеопатични лекарства.

Хомеовокс ползвах аз сега. Когато хванах вируса, АГ ми каза, че мога да ползвам всичко хомеопатично.

# 441
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000030012771
Препоръчвам спрей Голамир, изключително ефективен и най-важното без алкохол и става за бременни.
Аз се пръсках с него, когато бях болна и не приемах абсолютно нищо друго.
Само чай, мед и лимони и този спрей.

# 442
Здравейте момичета,
Тези, които са правили ранна фетална морфология, могат ли да ми кажат, дали там се вижда спина бифида - невралната тръба или е прекалено рано?
Аз ще бъда в 13+3 г.с в Неоклиник при д-р Милена Цолова.
Пия метилирана фолиева киселина (минах от 400мкг на 800мкг), сигурно от година и половина, заради трудното усвояване от тромбофилия, както и витамин D3. Преди да забременея приемах и хидроксо B12 и сиропа Билкова кръв. Но тъй като ми беше доста лошо в началото, спрях сиропа и от време на време взимам и B12. Сега ми е доста по-добре и мисля да си възобновя приема. Като изследвам всеки месец кръвта, съсирване, желязо, хемоглобин, хормоните, фолиева киселина и Б12 и всичко е наред.  Всичко разбира се се следи от хематолог, ендокринолог и АГ.
За гърлото - Голамир- а съм го пръскала, но не съм била бременна и за мен също е много добър.
Само да вметна, че освен гърлото и носът е хубаво да се обработва-там също има какво да се завъди.
И, ако не приемате пробиотици-вземете си, защото от там нещата винаги тръгват първоначално т.е. от червата и стомаха. За щастие аз съм болничен още от началото, а и бях хоум офис преди това и не се срещам с хора и не се тъпча в градския транспорт, както и гледам да страня от деца, които са болни. Хубаво е да си правите профилактика, ако сте в такава среда. Да правите гаргара с вода за уста е достатъчно и промивка в носът с обик.моркса вода. Двете деца на сестра ми бяха постоянно със сополи. Казах и да им промива носът сутрин и вечер и да правят инхалации - е само по веднъж се разболяха.
Хубавото е, че идва лятото и няма да ни се налага да боледуваме и докато дойдат новите вируси ще си гушкаме пухкавелчетата.

# 443
Здравейте момичета,
Тези, които са правили ранна фетална морфология, могат ли да ми кажат, дали там се вижда спина бифида - невралната тръба или е прекалено рано?
Пия метилирана фолиева киселина (минах от 400мкг на 800мкг), сигурно от година и половина, заради трудното усвояване от тромбофилия, както и витамин D3. Преди да забременея приемах и хидроксо B12 и сиропа Билкова кръв. Но тъй като ми беше доста лошо в началото, спрях сиропа и от време на време взимам и B12. Сега ми е доста по-добре и мисля да си възобновя приема. Като изследвам всеки месец кръвта, съсирване, желязо, хемоглобин, хормоните, фолиева киселина и Б12 и всичко е наред.  Всичко разбира се се следи от хематолог, ендокринолог и АГ.
За гърлото - Голамир- а съм го пръскала, но не съм била бременна и за мен също е много добър.
Само да вметна, че освен гърлото и носът е хубаво да се обработва-там също има какво да се завъди.
И, ако не приемате пробиотици-вземете си, защото от там нещата винаги тръгват първоначално т.е. от червата и стомаха. За щастие аз съм болничен още от началото, а и бях хоум офис преди това и не се срещам с хора и не се тъпча в градския транспорт, както и гледам да страня от деца, които са болни. Хубаво е да си правите профилактика, ако сте в такава среда. Да правите гаргара с вода за уста е достатъчно и промивка в носът с обик.моркса вода. Двете деца на сестра ми бяха постоянно със сополи. Казах и да им промива носът сутрин и вечер и да правят инхалации - е само по веднъж се разболяха.
Хубавото е, че идва лятото и няма да ни се налага да боледуваме и докато дойдат новите вируси ще си гушкаме пухкавелчетата.

Мисля, че се вижда. Simple Smile Аз нямам търпение, вече да е лято. Дотегна ми това мрачно време...

# 444
Здравейте момичета, бременна съм в 8ма седмица и имам час за фризьор като мисля да си боядисам косата, та въпроса ми е има ли някакъв проблем и мога ли да си боядисам косата?
Питам защото боядисах яйчица за Великден и ми казаха , че не е трябвало! Моля дайте съвет

# 445
Аз ще се боядисвам, подстригвам и ходя на маникюр/педикюр.
Това че сме бременни, не означава че трябва да ходим като чубака..... Не съм по тези суеверия.
Точно другия месец съм на боядисване и освежаване на косата.
Моята е много гъста и дълга, идва лято, не мога да си позволя още по-дълга да стане.
Адски ме спарва и постоянно я нося вдигната.
Дори спя с вдигната коса, защото ме подлудява.
Мненията са спорни, така че всеки сам си преценя.

# 446
Здравейте момичета,

Мисля, че се вижда. Simple Smile Аз нямам търпение, вече да е лято. Дотегна ми това мрачно време...

Здравей,
Много ти благодаря.
И аз съм така с времето.. доста депресивно е.

# 447
Здравейте аз съм в 9та седмица снощи получих страшен кръвоизлив до половин час бях приета в болница каза че все още има сърдечна дейност но още има кървене и ме е доста страх тъй като съм с 2 аборта..
Стискам палци всичко да е наред и бързо да се стабилизира положението! 🍀❤️

# 448
Момичета, как сте? Какво стана с престоя в болницата, има ли добри новини?

# 449
Здравейте, момичета. Аз утре съм на фетална, то ако момичето, което питаше още няма отговор, утре ще попитам и ще видя дай боже какво се вижда и какво не. Трябва да съм в 13г.с +5 дни. Искам да ви кажа, че още ми се гади от време на време и адски ми дотегна от това хах времето го преживявам ама гаденето ме дразни. Мажа се с палмърс взех си мазилото за корем и един крем за цяло тяло ама се мажа само след баня все още не по 3 пъти на ден както го дават. Исках да се претегле онзи ден ама кантара се е развалил... но определено съм качила или поне съм се разширила, защото вече си имам леко коремче и дънките изобщо не ми стават ама хич. Бях преди 20 дни май 56 кг или 56 и 600 та утре ще видим как е ама мисля да оправя кантара и да се тегля и аз по веднъж на месец. Още си посягам към тестото и аз, надявам се този месец вече да спра. Много ми се ядат плодове и това е. Имам си кисти от хипер стимулацията и се надявам вече да спадат, също си пусках изтледвания днес за кръвосъсирването и щитовидни. Фибриногена ми е малко висок, въпреки че пия натаспин по две на ден ама ще видим още е в нормата за бременни казаха ми че е 7 тя а инъче по лаборатория е 4.5, моя днес е 5.4 та утре ще каже аг-то. Искам и аз да излизам в болничен,не ходя на работа защото съм в семейна фирма, но все пак да не им тежа. Косата ми пада леко, но мисля, че все пак е от смяната на сезоните, но пък лицето ми се е опъпчило  здраво, уж на бременните кожата ставала невероятна хах моята братко е цялата на едни ситни пъпки ххах ужас. Ама това да е бери кахъри. Стискам палци на момичетата, които са в болница и с кървене всичко да е наред с вас сме, мислим ви! Целувки на всички. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт