Ноемврийски бебета 2023г.

• 48 945
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Ако има пъпки казват че е на момиче Heart

Ще ми е интересно как е минала фм утре, аз съм чак другия месец.

# 451
  • София
Аз вчера бях на преглед. Човечето си върви добре - отговаря на 10+6 г.с., а аз съм в 10+4 г.с. АГ-то не можа да каже пол, каза че все още е рано. Другото, което спря да се развива, вече се е свило и организма си го абсорбира.
Чувствам се аааадски уморена, по цял ден ми се спи....сега съм болничен, че нещо се разболях явно покрай малката и личния ми даде болничен, че да се възстановя.
На 03.05. съм на БХС с ФМ. А сега в края на месеца ще направя консултация с един лекар, който мисля, че може да ми води раждането - разбира се ако се съгласи. Води и рискови бременности, та ще ми е полезен, ако се съгласи.
При мен сякаш поотмина гаденето, но на моменти ме гони страшен глад, но гледам да не го мисля и да си ям както преди, а не да увеличавам количеството.
Косопада при мен е налице....сменям шампоани, балсами, маски, но си капе много.
Пъпки имам много по челото и не знам как и с какво мога да ги махна...
На фризьор/маникюр си ходя и не се притеснявам.

P.S. Ако още някой не е разбрал имаме си и фейс група. За нея може да ми пишете на ЛС. Там също си споделяме и си пишем и по лични неща Simple Smile

# 452
Аз също отново съм болна. Детето ми за последните 2 месеца се разболя 3 пъти и аз незнайно защо прихванах всичко от него. Други пъти съм скала, нищо не ме лови, дори бащата се разболява, а аз спя завряна в нея да ми кашля в лицето - здрава съм била. Еми, не знам имунната система ли нещо не ми е ок, какво ли, но ето пак… вече не знам какво да правя, в понеделник съм на преглед и ще видим какво ще каже АГто. Личния изписва само капки за нос и Вит С, ако съм много на зор някой парацетамол. И се влача по 2 седмици като парцал. Сутрин ставам гладна като вълк, следобяд ми се гади. Нали беше сутрешно гадене по дяволите??? Едва дъвча насила вечер, мъжът ми се кара, че затова съм болна, щото живея на огризки. Ми, драйфа ми се 🤢
Аз ще пиша да ме добавите във фб групата като мина първата ФМ, малко съм куку на тая тема 🙄 не мога да го обясня.

# 453
Здравейте отново майчета ....За нещастие и с много болка ви споделям ,че вчера ми направиха Абразио понеже изгубих малката си рожба 😭..... Няма думи с който да опиша как се чувствам ... Но ви пожелавам лека бременност на всички ,и да сте живи и здрави ♥️ Благодаря за мненията който споделихте с мен ....

# 454
Много съжалявам @Interesno111, дано бързо да се възстановиш - психически и физически, и аз миналата година минах през мисед и беше сриващо, затова знам как се чувстваш - потъжи си, но знай, че и това ще мине. Надявам се скоро да се възстановиш и да ви дадат зелена светлина и следващата бременност да е успешна! Прегръдки!

# 455
О, много съжалявам да прочета това Disappointed Relieved Пожелавам бързо да се възстановиш и физически, и психически и да продължиш напред към следващата успешна бременност. Прегръдки!

# 456
Кураж, момиче, само не се предавай. Когато на мен ми се случи и то два пъти, си казах - това бебе не е трябвало да дойде при нас. Знам, че е по-трудно когато е първо дете или второ, но се опитай да го преодолееш и да мислиш за следващата успешна бременност.

# 457
Interesno111, много съжалявам за случилото се! Болката е голяма и напълно те разбирам!
 Бързо да се възстановиш и само след броени месеци пак да си с две черти! 🤞🫶Вярвам, макар и болезнено, това ще те направи още по-силна!
Няма да забравя миналата година как се амбицирах още в болницата след кюретажа, че това няма да е краят, а съм на 42. На изписването бях ухилена до уши, защото още тогава бях повярвала, как ще се получат пак нещата. Сега съм се подготвила за всякакви новини, ще правя всичко, което е нужно, но ще оставя нещата да се случат, както вселената е определила. Ако не се случат по желания начин, няма да продължавам с опитите, дори и да мога. Така реших...или сега или повече не. Но ти, вероятно си много по-млада и тепърва ще си експерт по забременяването и раждането, защото ще имаш и труден опит зад гърба си!💪🌞
Само търпение и красиви мисли!
 Успех и да се похвалиш следващия път!
❤️🌷🙂🍀

# 458
Здравейте, момичета! Аз вчера бях на преглед. Всичко се развива нормално, с предна плацента съм. Безспокоя се, че каза, че вижда, че плацентата за момента покрива канала, но каза, че за момента не е притеснително. Надявам се в хода на бременността да се вдигне. Изказа и предположение за пол, но с уговорката, че все още е много рано (макар, че миналият път изказа предположение по същият начин и беше 100% права). Вървим малко напред - по календар вчера беше 11+5, по ехограф - 12+4. Имам питане, към тези които вече са записани на ЖК - направленията за ПКК и урина в амбулаторния лист ли се вписват вече? Че нещо, от тревога и вълнение недоразбрах... иначе ми назначи и допълнителни изследвания за дефицити, което аз приветствам, предвид, че се бях отдала на дълго кърмене и всъщност 6 дни след като отбих разбрах, че съм бременна... живот и здраве, другата седмица съм на ФМ и БХС.

# 459
Благодаря момичета за пожеланията и подкрепата която ми давате ♥️ наистина от цялото си сърце искам до края на годината отново да видя двете чертички и този път всичко да мине като по вода ♥️ Все още ми е много болезнено ,лесно се разстройвам ,но знам че и това ще отмине .......

# 460
Здравейте и от мен 🌸 Последен цикъл на 31.01, седмица не знам коя точно, на прегледите все се оказва, че не смятам правилно 😄 Имам момиченце, което след две седмици ще навърши 2г., лудницата е пълна и не успявам да си обърна вниманието, което си обръщах с първата бременност. Другата седмица съм на БХС при Сигридов. Като цяло заради липсата на време съм по-притеснена от първия път и съветвам всички момичета с първа бременност да се наслаждават на макс на тези 9м., ако имате възможност излезте по-рано в болничен, общо взето поглезете се, аз го направих с първата и не съжалявам, защото сега вече с едно дете е доста различно 😄 Да попитам имате ли усещание около и под пъпа, както и пробождания в яйчниците, всичко съм забравила от преди близо 3г. и все намирам за какво да се притесня. Лека и успешна бременност на всички ❤
Пс: снощи пуснах рикуест за фб групата, трябва ли да пиша тук лс, за да бъде одобрен ☺

# 461
Здравейте и от мен 🌸 Последен цикъл на 31.01, седмица не знам коя точно, на прегледите все се оказва, че не смятам правилно 😄 Имам момиченце, което след две седмици ще навърши 2г., лудницата е пълна и не успявам да си обърна вниманието, което си обръщах с първата бременност. Другата седмица съм на БХС при Сигридов. Като цяло заради липсата на време съм по-притеснена от първия път и съветвам всички момичета с първа бременност да се наслаждават на макс на тези 9м., ако имате възможност излезте по-рано в болничен, общо взето поглезете се, аз го направих с първата и не съжалявам, защото сега вече с едно дете е доста различно 😄 Да попитам имате ли усещание около и под пъпа, както и пробождания в яйчниците, всичко съм забравила от преди близо 3г. и все намирам за какво да се притесня. Лека и успешна бременност на всички ❤
Пс: снощи пуснах рикуест за фб групата, трябва ли да пиша тук лс, за да бъде одобрен ☺

Усещания около яйчниците - на приливи и отливи, но ги има. Всички казват, че било нормално. Аз продължавам да им се шашкам. 😂

# 462

Много е различно... моето момиче също е на 2. Ми не мога да се пазя както с нея... тогава се ограничавах до степен, да внимавам колко  пъти качвам стълбите вкъщи, или пък гледах да спя само наляво... сега ми се налага да я вдигам, колкото и да внимавам за това, качваме стълби, ходим много на разходки, умарям се бързо и лесно, но няма как, има си потребности и аз не трябва да я ограничавам. Предната бременност и не шофирах с цел избягване на стреса, сега никакъв шанс да не шофирам... та да, първескините да се наслаждават на макс!!! Grinning

За фб групата, най - вероятно си намерила другата, която до колкото разбрах я води някаква влогърка... пиши на Wonder_woman__ за да ти прати линка! Heart

# 463
Благодаря, ще й пиша ☺ Ти да не си априлска мама, аз съм и в априлските и в майските 2021, защото бях на границата кога ще родя 😄 Започнахте ли да подготвяте госпожицата за бебето или не сте все още? Ние изчакваме засега, тя е доста привързана към мен и обмислям още какво и как да й говоря, а и искам най-малкото да мине БХС.

[/b]quote author=Petya42 link=topic=1532707.msg46324235#msg46324235 date=1682163476]

Много е различно... моето момиче също е на 2. Ми не мога да се пазя както с нея... тогава се ограничавах до степен, да внимавам колко  пъти качвам стълбите вкъщи, или пък гледах да спя само наляво... сега ми се налага да я вдигам, колкото и да внимавам за това, качваме стълби, ходим много на разходки, умарям се бързо и лесно, но няма как, има си потребности и аз не трябва да я ограничавам. Предната бременност и не шофирах с цел избягване на стреса, сега никакъв шанс да не шофирам... та да, първескините да се наслаждават на макс!!! Grinning

За фб групата, най - вероятно си намерила другата, която до колкото разбрах я води някаква влогърка... пиши на Wonder_woman__ за да ти прати линка! Heart
[/quote]

# 464
Аз също съм с последен цикъл на 31.01 и терминът ми е на 07.11.

Общи условия

Активация на акаунт