Ноемврийски бебета 2023г.

• 48 778
  • 749
  •   1
Отговори
# 555
Няма за какво! Не, реших да не правя БХС статистика е за мен. С първото ми дете правих, а сега се надявам на ФМ просто.

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 20:23 от bubanka

# 556
Абсолютно по същия начин съм и аз… с малки изключения на вливки и по-малко хапчета…
А за стойностите… вчера пуснах papp-a и чхг за БХС. За чхг горе долу се ориентирах по една таблица, но papp-a не мога да го хвана в някакви нормални стойности ли е, не е ли… според всичко, което видях и изчетох моите излизат завишени 😁 аз знам, че докато не видя крайния резултат и разговора с доктора, няма нищо ясно, но до утре искам поне една степен да се успокоя 🍀

Последна редакция: ср, 03 май 2023, 20:23 от bubanka

# 557
Защо е трито в темата?

# 558
Дамите, късметлийки, се обидиха, изтриха мненията си и напуснаха групата.

Защо е трито в темата?

# 559

Защо е трито в темата?
Само за сведение нищо не съм трила. Не знам кой го е изтрил. И това "късметлийки" Вие ни го сложихте като етикет. Така казано и изтрити нашите коментари излиза, че ние нещо се хвалим, а не че Вие ни нападате. Щом се трият неудобните за някой коментари наистина не смятам, че имам място тук и че изобщо си струва да пишеш каквото и да е. И само да вметна, че в друга група съм вече 5 години и сме си споделяли и говорили за всякакви неща. Не е имало обидени и засегнати. Жалко, че нивото тук е толкова ниско.. И дано коментара ми да се види от "майките-страдалки", преди да бъде изтрит.

# 560
Изтрили сте си и грозния коментар, в който сама се определихте като късметлийка, при която се е случило от първия път… не преписвайте ниското ниво на други, видно е кои коментари стоят достойно и кои са изтрити, като заметено от лисица с опашката й… дерзайте ! И дано никога не бъдете от “майките-страдалки”!

Защо е трито в темата?
Само за сведение нищо не съм трила. Не знам кой го е изтрил. И това "късметлийки" Вие ни го сложихте като етикет. Така казано и изтрити нашите коментари излиза, че ние нещо се хвалим, а не че Вие ни нападате. Щом се трият неудобните за някой коментари наистина не смятам, че имам място тук и че изобщо си струва да пишеш каквото и да е. И само да вметна, че в друга група съм вече 5 години и сме си споделяли и говорили за всякакви неща. Не е имало обидени и засегнати. Жалко, че нивото тук е толкова ниско.. И дано коментара ми да се види от "майките-страдалки", преди да бъде изтрит.

# 561
"Страдалки", "Късметлийки", всеки си носи кръста, затова не е ок да се определяме така. Бях в темата с термин ноември, но загубих бебето си и като чета как дамата се оплаква от пола на бебето, с лекота бих й казала "Да ти имам проблема!" Въпрос на емоционална интелигентност е когато Вселената ти даде, да го оцениш и да проявиш благодарност. Несериозно е на фона на това, което сме преживяли, да четем такива нелепости как някоя жена е спряла да се радва за бременността си заради пола. Абсурдно и неблагодарно звучи. Но най-добре всеки да си върви по пътя, аз също напускам темата, не ми е тук мястото. А това беше просто добър повод да коригирам този свой пропуск. Успех на всички най-чистосърдечно и важното е да родите живи и здрави дечица, независимо момченца или момиченца. Пожелавам ви го!

# 562
Изтрили сте си и грозния коментар, в който сама се определихте като късметлийка, при която се е случило от първия път… не преписвайте ниското ниво на други, видно е кои коментари стоят достойно и кои са изтрити, като заметено от лисица с опашката й… дерзайте ! И дано никога не бъдете от “майките-страдалки”!

Защо е трито в темата?
Нищо не съм трила! Нека който ги трие да каже! Заставам си зад коментарите и думите. И вие започнахте това безсмислено заяждане. Аз просто подкрепих момичето, което нападнахте толкова яростно. И не знам защо да ми е бил грозен коментара, защото се е получило от раз. Това ли Ви засегна? Айде, моля ви се!!! И да се успокоите и да заспите спокойно, понеже злобата явно ви е в повече - първото не ми се получи от раз и представете си,  може и още преди Вас да знам какво е! Успех

# 563
Не мислех да продължавам тези полемики, но да кажа, че аз също защитих момичето, коментарите ми ги няма, не съм трила, нямам представа какво е станало. За протокола забременях след инвитро процедури, така че за мен всичко се случи трудно и продължително във времето, но имам също усещането, че някои хора се подразниха от репликата, че при нея се е получило веднага. Всеки върви по пътя си, мили момичета, и води личните си битки. Нека прекратим излишните спорове и да се наслаждаваме на прекрасните моменти, съпътстващи една бременност.

# 564
Душичка… никъде не съм изразила злобата си, напротив дори казах, че няма как да разбера момичето… с нападките започнахте Вие! И пак - дерзайте! Аз също нямам намерение да продължавам грозната Ви полемика 🍀

Защо е трито в темата?
Нищо не съм трила! Нека който ги трие да каже! Заставам си зад коментарите и думите. И вие започнахте това безсмислено заяждане. Аз просто подкрепих момичето, което нападнахте толкова яростно. И не знам защо да ми е бил грозен коментара, защото се е получило от раз. Това ли Ви засегна? Айде, моля ви се!!! И да се успокоите и да заспите спокойно, понеже злобата явно ви е в повече - първото не ми се получи от раз и представете си,  може и още преди Вас да знам какво е! Успех

# 565
Влизам само в защита на Smilee, аз изтрих коментарите и уведомих модератор да изтрие разговора.  Не ми беше приятен тона и начина на нападане, Мислех си, че мога да споделя тук, но явно сгреших.

Късметлийки или майки страдалки, всеки си носи кръста.
Важното е да са живи и здрави, пък ако е писано ще има и от двете.

И искам само да вметна, че във форума има и други теми в които бременни пишат за очаквания и реалност след установяването на пола.

https://m.bg-mamma.com/?topic=321476

https://m.bg-mamma.com/?topic=99116

https://m.bg-mamma.com/?topic=146859

https://m.bg-mamma.com/?topic=1482089

Та не съм само аз ненормалната.
Отдавам го и на хормоните, Tired Face

Късмет на всички!

# 566
Ами и ние Ви казахме, че на всички ни е от хормоните 🤪 и никой не е казал, че сте ненормална 🍀 дори споменах, че съм сигурна, че до дни ще се пренастроите и ще се радвате също толкова, колкото и ако беше очаквания пол… но различни хора, различни емоции… и така 🤯

Влизам само в защита на Smilee, аз изтрих коментарите и уведомих модератор да изтрие разговора.  Не ми беше приятен тона и начина на нападане, Мислех си, че мога да споделя тук, но явно сгреших.

Късметлийки или майки страдалки, всеки си носи кръста.
Важното е да са живи и здрави, пък ако е писано ще има и от двете.

И искам само да вметна, че във форума има и други теми в които бременни пишат за очаквания и реалност след установяването на пола.

https://m.bg-mamma.com/?topic=321476

https://m.bg-mamma.com/?topic=99116

https://m.bg-mamma.com/?topic=146859

https://m.bg-mamma.com/?topic=1482089

Та не съм само аз ненормалната.
Отдавам го и на хормоните, Tired Face

Късмет на всички!

# 567
Alethea, не се притеснявай, не си ненормална. Ще свикнеш с мисълта, даже в един момент много ще ти хареса да си мама на момче. Ще гледаш готини гъзарски дрешки и момчешки прически и в един момент даже всички момичета ще ти се струват еднакви и ще си казваш ,,Добре, че е момче" Grinning Връзката на момчето с бащата е уникална, ще ги гледаш как играят мъжки игри и ще им се радваш. Ще имаш мъж, в чиито очи ще бъдеш идеал, а когато дойде момента да те целува наистина осъзнаваш, че това са най-хубавите целувки от мъж Simple Smile Казвам го от опит. А и щом е първо пък по-натам може и да ти се сбъдне мечтата за момиченце Simple Smile Живо и здраво да е, ще видиш после как ще се смееш на сегашните ти емоции и няма да си представяш да изглежда по друг начин или да е друг пол.

# 568
Нашето бебче за сега прилича на момиче и мъжът ми се тюхка - "Лелеее, жена, майка, тъща, 3 сестри...и сега идва още една жена 😱 " На мен ми е много забавно. Имаме една загуба преди 2 години... Една стара баба наскоро ми каза "Няма така да си пожелавате. Каквото ви е отредил Господ, такова трябва да е". Много верни ми се сториха тия думи. Каквото ни е отредил Господ. 🍀💝🌞

# 569
До там, до където видах разразилия се разговор и там където се включих не видях нищо злобно. Мисля, че съвсем спокойно и в рамките на добрият тон си казахме какво мислим. Когато публикуваме публично, понякога хората ни подкрепят, понякога - не, а друг път и двете. И правейки го, следва да сме готови да приемем нещата, хората са различни. Не знам продължението на разговора, не ме и интересува, аз казах каквото имам. Терминологията, обаче, майки "късметлийки" и "страдалки" смело ще кажа, че е грозна. Както една дама каза, всеки си носи кръста. Смятам, че всички сме тук, защото сме в едно и също положение и целта ни е да си помагаме с каквото можем.

Общи условия

Активация на акаунт