Свекърва ми ме подлуди

• 22 839
  • 250
  •   1
Отговори
# 135
Хахахаха, голям смях  с тоз сенегалец.
  Авторке, ти сама си се поставила в кофти ситуация.Виждаш в своя прекрасен мъж подкрепа, щото не ти прави забележка, ако нещо не си свършила. Моля????? Нито детето е само твое, нито грижите за него и дома. Ясно е , че синът не иска да изгони майка си, ама няма топки да проведе разговор с нея. Мдааааа, голяма подкрепа ти е. Деверът, който сам е пожелал да живее при вас, къде е бил до преди това? С майката в чужбина? При починалия си баща? Ако е второто, малолетен, към датата на смъртта на единия родител няма възможност да избира къде да живее. Има институции, които посредничат в избора  . Т.е. , ако е настанен при вас , то ти трябва да си наясно и съгласна с този факт. На училище ходи ли? На родителски срещи кой ходи?
    Гаджето какво прави , докато любимата е на работа? Тя като го е поканила, що не си е взела отпуска?
  Готвенето за 5ма и пералнята са ти най-малкият проблем. Почни от мъжа си - какво значи да не ти прави забележка, да не си в клас?! Разбери се с него как ще я карате за в бъдеще, след това информирайте свеки. Заедно, двамата , като едно семейство.  С малко дете ,което пипа навсякъде ,да не чистиш не е решение.

# 136
С него си говорят на италиански, но разбрира и малко български. Тя докато е на работа той нищо не прави лежи седи гледа си в телефона. Девер ми си е живял с нея след като е починал баща му, но уж,, искал да живее с брат си'' и вече няколко месеца е тука, а тя си е живала със сенегалеца сама докато не се прибра...

# 137
Вдигай я на балон.Явно няма да стане по друг начин.Или си взимай детето и да се оправят.

# 138
  • София
Аха, явно са решили да се преселят у вас. Пак подпитай за колко време ще е така и кога ще се изнасят всички.
Тийнейджъра ходи ли на училище?

# 139
Е много неудобно, тия хора не са нормални!
Жена по майчиство шета около дивана, на който лежи по цял ден непознат мъж, който е на гости. Като е дошъл на екскурзия да ходи да обикаля забележителности или да бяха отишли на почивка.
След като свека не е взела отпуск, за да е с него 10 дена, за мен означава, че и той ще поостане. Може "случайно" да му намери и на него работа и така да им "хрумне на момента".
И аз мисля, че искат да ви изгонят от жилището.

# 140
С него си говорят на италиански, но разбрира и малко български. Тя докато е на работа той нищо не прави лежи седи гледа си в телефона. Девер ми си е живял с нея след като е починал баща му, но уж,, искал да живее с брат си'' и вече няколко месеца е тука, а тя си е живала със сенегалеца сама докато не се прибра...

Нищо чудно наистина да иска да живее с батко си, а не с майка си и двуженеца. За него ще е много по-добре, ми се струва.

И аз смятам, че майката си прави сметката трайно да се настаните заедно. Не знам доколко това те устройва. Позицията на мъжа ти също е неудовлетворителна, един вид дал ти карт бланш да не поддържаш домакинството, за да не се ползват и те, това не е работещ вариант. Ако ще остават, трябват разделени домакинства.

# 141
Тази къща предоставя ли условия за двойно домакинство.
Две кухни могат ли да се устроят?

Темата ме връща във времето на Йовков, когато няколко поколения са живяли под един покрив.

# 142
... И един сенегалец. Ако си доведе и семейството, стават три домакинства.

# 143
Техните семейства са с населението на родопско село, ще е интересно.

# 144
Оле оле голям смях Joy толкова стана абсурдна тази история, че се превивам от смях, ще ме извинявате Stuck Out Tongue Winking Eye

# 145
Оле оле голям смях Joy толкова стана абсурдна тази история, че се превивам от смях, ще ме извинявате Stuck Out Tongue Winking Eye
повярвай ми смея се с теб ама с гласссс и за мен е абсурдно

# 146
Девера-тийнейджър познава ли сенегалския тигър?Или мама се е залюбила след като се е отървала от него?
   Авторке, ако не се изнесете от там,оттърване няма.И разделени домакинство не ти е опция.Обач съм почти убедена че мъжът ти не си е на място.

# 147
В крайна сметка говорихте ли до коя дата ще гостува майка му?

# 148
Къде да се изнесе? Домът си е на мъжа и , оформен нотариално  и в сила.
 Виж, да почне работа свекървата е интересно намерението за оставане. Две заплати стигат да си търси квартира, или си има дом някъде ,какво търси,  освен да смята имота на мама за свой. Явно има забавени възприятия  и не съзнава, че мама  е решила друго и  я  лишила.Освен това за 15 години дано е спестила за наем поне ,къде се завира ,че  и сенегалец води. Чудомир   ми каза   за сенегалците, толкова се чудих тогава , малка бях, като какво  е - щурец, щиглец или друго насекомо.

# 149
Напомням на коментиращите следното важно обстоятелство от първия пост на авторката:

"До колкото до мъжът ми той е на работа прибира се вижда и забелязва абсолютно всичко как тя абсолютно никаква не я върши и чака всичко на мен знае го, но не взима никаква страна само ми повтаря (не искам да се караме, не искам да има скандали)...... "

Човекът няма да предприеме ни-що.
Фаталната жена цял живот само е сваляла мъже, раждала е и изоставяла като кукувица. Чист късмет, че вече не е фертилна, иначе щяхте да се сдобиете и със сенегалче, което да отглеждате. За сега оставате само с трима за отглеждаане, натресени от мама.

И въпреки нейното отношение, мъжът на авторката си има блян, как живее с майка си и е щастлив, че тя е дошла при него.
"Само да не се караме!"
Знаете ли точно кога ще помоли мама да си тръгва вече?
Чудя се, ако авторката все пак тропне по масата и каже "или тя, или ние с детето", какво ще направи щастливият глава на многолюдно домочадие...
Защото това не са гости, а реален прираст на семейството.

Общи условия

Активация на акаунт