Търся електронна книга - 42

• 103 860
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • София / Виена
Момичета, търся книгата на Матю Макконъхи "Зелени светлини"

# 271
Здравейте,
Търся книгата Олив Китридж на Елизабет Страут ( Hurkaivanova@gmail.com).
Благодаря ви предварително и весели празници
Ако случайно някой ви прати, ще помоля и аз, но се съмнявам Sad

Иначе за съхранението на ел. книгите и моите са в MEGA и гугъл диск.

# 272
Аз имам 1 и 2 книга, но на руски. Ако ви вършат работа...

# 273
Аз няма да се справя с руския Sad Благодаря все пак Heartbeat

# 274
Здравейте, търся книгата на Маги Пашова-"По-здрави бебета".

# 275
Здравейте дами. Имам въпрос и се надявам да намеря помощ тук. Заплатих книга от сайта библио,електронна книга. Изпратиха ми имейл с плащането и че поръчката е завършена,както и че мога да си намеря книгата в секцията моите книги във сайта. Да,обаче аз нямам регистрация в сайта,платих я като гост,и на всичкото отгоре не ми дава и да се регистрирам. Язък за 20 те лева и за нетърпението да прочета последната част от книгите на Ана Хуанг... Благодаря предварително.

# 276
  • Euskal Herria
Пишете на екипа от Библио, ще ви съдействат.

# 277
Здравейте дами. Имам въпрос и се надявам да намеря помощ тук. Заплатих книга от сайта библио,електронна книга. Изпратиха ми имейл с плащането и че поръчката е завършена,както и че мога да си намеря книгата в секцията моите книги във сайта. Да,обаче аз нямам регистрация в сайта,платих я като гост,и на всичкото отгоре не ми дава и да се регистрирам. Язък за 20 те лева и за нетърпението да прочета последната част от книгите на Ана Хуанг... Благодаря предварително.
Пишете им, със сигурност ще получите книгата.

# 278
  • Майна Сити

Не ти ли пратиха email  с линк към книгата, който е активен само за едно сваляне?

# 279
  • Euskal Herria
Тази практика е само при Сиела. При Библио и Хеликон файловете си стоят.

# 280
Здравейте, търся ,, Пролетен сняг " на Сара Джио.

Последна редакция: чт, 13 апр 2023, 05:09 от Daniela Chorbadjiiska 733986

# 281
Здравейте търся книгите Божигроб и Мраколуние . Ще бъда благодарен ако някои ги има и ми ги прати . Благодаря предварително . kanoqnkov12@gmail.com

# 282
  • София
Здравейте, случайно на някой да му се намира "Заговорът" и "Дяволският остров" на Никола Бьогле?
Ще бъда много благодарна
maria25lk@abv.bg

# 283
Здравейте, случайно на някой да му се намира "Заговорът" и "Дяволският остров" на Никола Бьогле?
Ще бъда много благодарна
maria25lk@abv.bg

Имате поща. Приятно четене!

# 284
Ще бъда много благодарна
maria25lk@abv.bg

Имате поща. Приятно четене!

Ще може ли и на мен да ги изпратите?
jasminadineva19@gmail.com

Общи условия

Активация на акаунт