Търся електронна книга - 42

• 103 850
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ларш Кеплер - Юна Лина - Преследвачът - https://dox.abv.bg/download?id=c77f03b51a# - Линк за сваляне
И аз благодаря за книгата Flowers Hibiscus
Да имаш случайно други негови книги на български: Пясъчния човек и Ловецът на зайци?
Най-новите книги ги имам на английски: Lazarus, The mirror man. Ако някой ги иска, пращам веднага.

# 316
Ларш Кеплер - Юна Лина - Преследвачът - https://dox.abv.bg/download?id=c77f03b51a# - Линк за сваляне
И аз благодаря за книгата Flowers Hibiscus
Да имаш случайно други негови книги на български: Пясъчния човек и Ловецът на зайци?
Най-новите книги ги имам на английски: Lazarus, The mirror man. Ако някой ги иска, пращам веднага.

https://mega.nz/folder/UN8AzDaJ#hM4_niZJGplwKXqP_l6XVQ

# 317
Търся Най-сладката забрава на Даниел Лори

# 318
Здравейте, търся Изворът на женската сила.
Видях, че е качвана преди известно време.
Ще съм благодарна, ако отново я качите

# 319
Здравейте, търся Изворът на женската сила.
Видях, че е качвана преди известно време.
Ще съм благодарна, ако отново я качите
https://mega.nz/folder/qBAiAIiD#7vlBwpqrxHuZXjec5wZr3w

# 320
  • София
azmimi, много благодаря за Ларш Кеплер Flowers Blossom

# 321
Sonya. J. I., хиляди благодарности:blush:

# 322
Здравейте! Търся книгата Понякога лъжа на Алис Фини в електронен вариант. Ще съм благодарна, ако някой я има, да ми я изпрати на ynp@abv.bg

# 323
Ще погледна по-късно какво предлагате за размяна. Мога да се включа с  Гергана Лаптева - Божествен аромат; и Тайната от Апамея,Ангелина Ангелова - Сърцето помни и мисля че видях Спаркс . Но евентуално само бартер.

Здравейте,

на линка е списък на книгите, които имам  и мога да споделя:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1o_IAw8C1wnFE2VNxyDDsp2bm … tpof=true&sd=true
а това са книгите, които търся:
1. Ал Гор – Неудобната истина
2. Джошуа Фоер – Атлас на непознатото /български или руски/
3. Кристина Морато – Богините на Холивуд 
4. Майк Хорн - Пътешествие по Екватора
       5-6. Майкъл Палин – Сахара; Хималаите
       7.     Цветелина Цветкова – Лейди Гергана 2
  8-10. Цветелина Владимирова - Проклятието на Воронина, книга 2 и 3 „Пазители“ и „Благословени“; “Червенохалата”
      11. Юлияна Дончева - Пътят
      12-14. Гергана Лаптева - Божествен аромат; Монетата; Тайната от Апамея
      15-16. Петър Голийски - Елизабет и тайната на живата вода; Елизабет и тронът на Медния град
      17. Татяна Гишина - Пакетче желирани бонбони
      18. Джон Грийн - Антропоцен
      19. Ангелина Ангелова - Сърцето помни
 20. Владимир Н. Караджов - Океанска приказка. Любопитната история на ванилията - най-ароматното съкровище на света
   21-22. Никълъс Спаркс - Желанието; Мечтатели
   23. Филип Жак - Дългият път през Америка: От Аляска до Огнена земя
   24. Марта Хол Кели - Изгубени рози
   25. Марио Ескобар - Библиотекарката от Сен Мало
   26-27. Мануела Инуса -  Калифорнийски мечти: 1. Зимна ванилия; 2. Портокалови мечти
   28. Джули Каплин - Малкият хотел в Исландия 
      Форматът е без значение. Благодаря!

# 324
  • Бургас
Ще погледна по-късно какво предлагате за размяна. Мога да се включа с  Гергана Лаптева - Божествен аромат; и Тайната от Апамея,Ангелина Ангелова - Сърцето помни и мисля че видях Спаркс . Но евентуално само бартер.

Скрит текст:
Здравейте,

на линка е списък на книгите, които имам  и мога да споделя:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1o_IAw8C1wnFE2VNxyDDsp2bm … tpof=true&sd=true
а това са книгите, които търся:
1. Ал Гор – Неудобната истина
2. Джошуа Фоер – Атлас на непознатото /български или руски/
3. Кристина Морато – Богините на Холивуд 
4. Майк Хорн - Пътешествие по Екватора
       5-6. Майкъл Палин – Сахара; Хималаите
       7.     Цветелина Цветкова – Лейди Гергана 2
  8-10. Цветелина Владимирова - Проклятието на Воронина, книга 2 и 3 „Пазители“ и „Благословени“; “Червенохалата”
      11. Юлияна Дончева - Пътят
      12-14. Гергана Лаптева - Божествен аромат; Монетата; Тайната от Апамея
      15-16. Петър Голийски - Елизабет и тайната на живата вода; Елизабет и тронът на Медния град
      17. Татяна Гишина - Пакетче желирани бонбони
      18. Джон Грийн - Антропоцен
      19. Ангелина Ангелова - Сърцето помни
 20. Владимир Н. Караджов - Океанска приказка. Любопитната история на ванилията - най-ароматното съкровище на света
   21-22. Никълъс Спаркс - Желанието; Мечтатели
   23. Филип Жак - Дългият път през Америка: От Аляска до Огнена земя
   24. Марта Хол Кели - Изгубени рози
   25. Марио Ескобар - Библиотекарката от Сен Мало
   26-27. Мануела Инуса -  Калифорнийски мечти: 1. Зимна ванилия; 2. Портокалови мечти
   28. Джули Каплин - Малкият хотел в Исландия 
      Форматът е без значение. Благодаря!
Това не ги разбрах. Бихте ли обяснили, моля.

# 325
Аз разбрах,че не желае да споделя книги,а само да раменя.

# 326
Здравейте,търся "Скривалището"на Пенелъпи Дъглас!Ще съм благодарна ако нясой я има и сподели!☺🙃marielapeneva93@gmail.com

# 327
Здравейте,търся "Скривалището"на Пенелъпи Дъглас!Ще съм благодарна ако нясой я има и сподели!☺🙃marielapeneva93@gmail.com

Ами, то хубаво я търсите, но тази книга излезе  преди няколко седмици, няма как да я има и в електронен вариант и то със свободен достъп. Възможно е да я има, но ще трябва да си я закупите. Simple Smile
Ще Ви дам съвет : Занапред първо проверете хубаво в нета кога е издадена книгата и тогава пуснете пост да я търсите. Лека вечер и дано скоро я видите свободно по групите или някой форум. Simple Smile

# 328
Затвориха сайтовете за онлайн филми. Нищо чудно да минат и към книгите. Не плаша, но е очаквано. За сега сме мудни в тези забрани, по сигнали действат ,но не е новост.
 Да се радваме , докато можем, че има тази възможност за споделяне, няма да е вечна.

# 329
Stremio (за филми) си работи и няма изгледи да го спират скоро Blush

Колкото до книгите, все по-трудно се намират онлайн., а не всички предлагат подходящи файлове за закупуване - книгите на озон например не са съвместими с Киндъл, а аз не понасям да чета от телефон книга - ценя си зрението Joy

ПП Аз продължавам са си търся Есекският змей, но май е още новичък, за да се открие

Общи условия

Активация на акаунт