Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 4

• 102 699
  • 1 733
  •   1
Отговори
# 1 710
Монтажът е под всякаква критика, редица участнички изобщо не намират място на екрана и за тях научаваме само от церемониите на розата. Някой беше писал, че турските сериали възбуждат по-голямо любопитство и е абсолютно прав.

Специално за монтажа да кажа - сцената на разговора между Джия и Пам със сигурност е снимана 2 пъти и е монтирана от двете - едно. Когато дават Джия от далечен план, косата й е преметната наляво, после я дават в близък план - косата е заметната назад, след това пак я дават в далечен план и хоп - косата пак е наляво. Но разговора между двете си върви. Който иска нека го върне и да види

# 1 711
Днес случайно засякох Габи Миската на летището, оглеждаше се милата постоянно с надежда да бъде разпозната на проверките, но май само аз бях от гледащите Ергенина Grinning
После се оказа, че сме дори в един и същи самолет (за Виена), тя беше от 3мата човека в бизнес класа и пак гледаше очаквателно да изпадне някой в екстаз, че я вижда. Колко беше нейната тарифа на вечер, че забравих? 140€ отгоре за този кратък полет е доста излишно, но явно на нея ѝ е важно, особено предвид надеждата да бъде разпозната 🤣

Не знам как ги снимат, но тя ми изглеждаше висока в предаването и не като анорексичка. На живо е супер дребна и 30 кила с мокри дрехи. Което ми даде храна за размисъл за височината на другите участници Satisfied

# 1 712
  • София
Май си объркал Миската Габриела и Габи, приятелката на Елисавета. На втората имаше обяви в алобг, не на първата.

# 1 713
  • Sofia
Ако под интелигентност се разбира употреба на думи, на които не знаеш значение и смисъл, не, благодаря. Предпочитам да си остана проста.

# 1 714
  • Варна
По темата - покрай слуховете, че от продукцията има проблеми с Ергена, изтече ли инфо от кой епизод нататък може да очакваме новия монтаж? Интересно ми е какво ще бъде променено откъм показването на Валерия. Миналата година цял сезон показваха Капитонова в негативна светлина и не им попречи да я направят победител накрая.
Може да е все още на етап обсъждане. А може  и вече да е направено. Нали започнаха да дават епизодите с връчването на рози в началото, а не в края, което според мен е много тъпо решение.

# 1 715
  • Мюнхен
Може да е все още на етап обсъждане. А може  и вече да е направено. Нали започнаха да дават епизодите с връчването на рози в началото, а не в края, което според мен е много тъпо решение.

Може и да ме лъже паметта, но май и в първия сезон имаше няколко такива епизода, когато не можеха да съберат всичките драми И церемонията в един епизод. Satisfied Вероятно е изключение, или поне се надявам, защото наистина е тъпо решение това.

# 1 716
Май си объркал Миската Габриела и Габи, приятелката на Елисавета. На втората имаше обяви в алобг, не на първата.

Напротив, и за нея имаше информация, но не ми се търсеше назад в темите. По спомени беше доста по-елитна и по-високоплатена от АлоБеГе Габиту.

# 1 717
Това Айлин ли е?

Ако да, може панталона, който някой хареса да е на тази марка, която рекламира

https://www.nikolecollection.com/en/tops/top-nikole-5757-detail
Да, на тази марка е. Гледам, че и двете неща са изчерпани, но пък има бутон за уведомление при наличност.
Скрит текст:

# 1 718
Меган дали намеква нещо?

Направо си го намеква ако питаш мене😏
Знаем вече че и с нея се е целувал та се не знае.. Тук определено има хляб с нея и Генчо.знаем вече че ноември и декември се е крила от активност в нета. Къде е била, какво е правила и с КОЙ още не знаем! Но очаквам неочакваното..

# 1 719
кьорфишеци навсякъде

# 1 720
Ако катаклизмите са след предаването, за мен ще е все тая 🙂

# 1 721
Ако катаклизмите са след предаването, за мен ще е все тая 🙂
Wink
Eeeeeee, недей така. Миналата година знаеш ли какво забавление беше да се разследва Мария и Виктор и всичко по-назад? И то баш след края на сезона. Направо си беше по-забавно от самото шоу. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 722
Къде е била, какво е правила и с КОЙ още не знаем! Но очаквам неочакваното..
[/quote]Според справка в Linkedin e започнала да учи през декември в Project management institute.

# 1 723
  • София
Валерия е Марията на Евгени - публиката разлюби Евгени, защото не избра друга Joy

Не е спойлър, между другото, коментирам актуалната ситуация.

# 1 724
На мен Евгени ми харесва-има чар и страхотен талант като пианист. Мисля, че си подхождат с Валерия. Тя е нежна и естествена. Уникална беше сцената с пианото в последния излъчен епизод, дори да е режисирана. Подхождаха си дори цветово.  Елена е много зле, малко като "дървен философ" се изявява и много дразни. Айлин е много лигава.

Общи условия

Активация на акаунт