Ергенът 2 ❤️ Симфония от чувства - Тема 4

• 102 692
  • 1 733
  •   1
Отговори
# 1 695
Александра се харесваше, защото наистина беше жертва. Вярно, че дразнеше, дуднеше, наставляваше, беше и още си е втрещяващо тъпа, но не беше злобна! Никога не подходи със злоба, реваншизъм, не се подигра, не обиди - седя си и рИва през цялото време. Докато Вената е злобна, проста и нагла - как да ѝ симпатизираш?

# 1 696
+ 1!
По - начетена не винаги е равнозначно на по - умна!
Не винаги, но почти винаги..
 Голям зор да се изкара Елена проста.

Напротив, никога не съм писала или помисляла, че е проста! Има други недостатъци, но проста, не! Няма да й правя анализ на характера, доста се изписа и за нея, и за Валерия. Няма защо да се повтаряме. Просто като ме цитирате, нека е точно! Писах, че е по-начетена от останалите. Дори не правя внушение, че е проста!

# 1 697
Александра миналата година тук също имаше доста хейтъри. На мен в началото ми направи впечатление, че тя харесваше всичко на Меган в иг и подозирах главна роля, пък то...

Точно в десетката ти беше  коментара. Именно тук чакайте развитие😏
А и да не забравяме че Гената 10-на дни след края на снимките в Бодрум е бил за няколко седмици на турне в Австралия(с купен билет за двама🙄) И декември е имал някъде другаде в чужбина участие та не знам... не знам! Според активноста на главните и предполагаеми победителки са си били в БГ😏
Не че не можа да постват стари някакви снимки ама надали. А забележете Меган има активност чак в началото на януари?! 🙄🤨СлучаЕност? Не мисля.. А и други неща ме карат да мисля че ще има развитие в тази насока!

# 1 698
  • София
И против Александра доста хора пишеха тук. Но факт, че тези, които отвръщат на ударите, не рядко се харесват по-малко, защото статутът им на жертва рязко спада. Тя Валерия не, че има и кой знае какви положителни черти - но определено и не е толкова гадна, колкото я изкарват тук.

# 1 699
Те я даваха Александра как дудне, меси се, крещи и т.н., но просто другият лагер много прекаляваше в обидите (и се акцентираше това) и затова Александра се харесваше сред масовата публика.

И аз се чудех защо ни се показва толкова негативното около Валерия, ако е имала толкова романтика с Евгени и може да е победителка, но после се сетих, че на продукцията ѝ е важно предаването да се коментира, не да се харесва. А и като е станал скандал, защо да не го излъчиш.

# 1 700
  • София
mitpro, и ти си прав, но аз в други реалитита съм си казвала, не може да е толкова тъпо скалъпено, да са толкова елементарни от продукцията, сигурно ще има обрат. А то...не. Така че не разчитам на това и тук.

Колкото и да е неразбираемо за някои, аз недоволствам именно защото не се спазват правилата на смотаното предаване. Това не са Кирчо и Марчето в реалността, където, ако искат, да се крият по храстите и да се държат отблъскващо с познатите си и с евентуални конкурентки, за да си изживяват Голямата любов (?!). Като си влязъл в шоуто, ще се държиш както се очаква, даже не само по договор, ами и от елементарно възпитание, да му се не види. Валерия нямаше да му избяга на Генчо, ако я беше отпратил любезно и се беше върнал при девойките. Ако си беше поканил гости вкъщи и му се изтърси гаджето на проверка, щеше ли да зареже гостите сами и да иде в спалнята с нея?!
В крайна сметка, до последния епизод всяка, която още е вътре, има право да се надява и да се опитва да спечели, независимо от симпатиите на Ергена. Като не успява да си сдържа поведението в нужните рамки, да не се беше съгласявал да участва. Дължи уважително отношение на всички.

А отношението на Валерия към кучетата в единственият ѝ плюс в моите очи. Поне нещо хубаво върши в тоя живот. Иначе е повърхностна, неуверена, незряла.
Искам да науча повече за статистките Виктория, Микаела, Ирина, Лия.

# 1 701
Ако четат наистина да кажа, че явно съм единственият зрител и потребител на бг мама, който засега се радва на развитието на сценария. Simple Smile Според мен масово тук не се одобрява просто, защото е Валерия. Ако беше друга тази, която отиде, щеше да обере овации за смелостта, а Евгени щеше да е поздравен, че я е наградил с роза. Може и да греша. На мен тя ми е симпатична, въпреки злобата, която й се приписва.

Не, не сте единствена! Аз също харесвам това, което се случва между тях. Недоумявам защо зрители и съфорумци настояват той да избере тази, която те одобряват/ харесват!
И аз съм с вас. Нито злоба виждам, нито наглост, не знам... Злобни са ми всички, които чакат с притаен дъх да изпитат задоволство, когато Валерия започне да страда. Дано не им го даде Simple Smile
Ако позволите и малко разяснения за така нареченот приятелство. Първо, много от момичетата вътре са по двойки, само към Айлин и Валерия се гледа с критика. Валерия каза, че ще елиминира някой мъж, ако застане между нея и приятелката ѝ, но трябва и приятелката да е готова  на същото. Иначе не е елиминиране, ако само тя се откаже от него, нали?
Присъединявам се и аз към вас.

Валерия не съм я чула да говори на "бе" нито веднъж. Изцепката със срещата не беше нейна, но беше ли честно Айлин да целува Ергени пред всички? И тогава Валерия не и каза нищо, нито я нападна или обиди.Ревнуваше яко, но с Айлин проведоха нормален разговор.А в тази ситуация Айлин определи ситуацията като "ЦИРК!".Еми съжалявам, но каквото повикало, такова се обадило. И да, тя не е идеална, но нас никой не ни пита.И колкото и да не им се иска на някои зрители, химията между Валерия и Евгени си личи.

И още нещо- той си я харесал от 1 ден, но няма как да ги гледаме още 20 епизода. Нормално е са го карат да целува де що види, пък и от друга страна това е идеален тест за чувствата им с Валерия. А те скандалите и омразата са си ясни.

# 1 702
Химик до алхимика, мила моя майно льо.
Сега лакмусът се търси.

# 1 703
  • Варна
Това Айлин ли е?

Ако да, може панталона, който някой хареса да е на тази марка, която рекламира

https://www.nikolecollection.com/en/tops/top-nikole-5757-detail

# 1 704
Валерия се държи като тийнка. Даже по-зле, като разглезена тийнка. Наглее, иска, изисква, поставя условия.
Само че Евгени не е куче, което подлежи на команди. Затова си мисля, че наистина е възможно да наблюдаваме обрати в шоуто.

# 1 705
Ма разбира се, че насила го карат да целува други, затова почти натакова Боряна в храстите, пък на Айлин устата се сгърчиха да я млещи през 5 минути. А и тя общо взето ги избягваше тези целувки, той налита като невидял. Иначе си мисли за Валерия де, сигурна съм...

# 1 706
Ния Косара в надкаста казва, че видяла любов в очите на Валерия, докато седеше в скута на Евгени. Зениците ѝ били силно разширени, което ставало от хормона на щастието. Явно и тук много хора възприемат постъпката ѝ и отговора на ергена като доказателство за силно привличане между двамата. Аз не го усетих така. Струва  ми се, че Валерия бе щастлива и доволна от това, че е доказала превъзходството си над другите момичета и им натри носовете, особено на Айлин. Не могат да ме убедят Евгени и Валерия в тая романтика помежду им и това е. Поне засега.

# 1 707
Spiritlight, в този ред на мисли ми е мъчно за хипотетичната половинка на Евгени.
Но той като си "мисли" през цялото това време за "титулярката", проблеми йок, нали така?!

И да има норматив от участнички, които да трябва да нацелува, може да е далеч по-обран в интимностите щом се бил влюбил.
Или удобно се забравя покрай "краката на Елена", че трябваше да я проверим и за доказателства по врата за нещо?
Мика, ах Мика! Как се размина и ти само с едно рамо?

# 1 708
Валерия се държи като тийнка. Даже по-зле, като разглезена тийнка. Наглее, иска, изисква, поставя условия.
Само че Евгени не е куче, което подлежи на команди. Затова си мисля, че наистина е възможно да наблюдаваме обрати в шоуто.

Или обратът ще бъде, че Евгени ще дресира нея. Без обрат в отношенията му с друга участничка. Дано греша.

# 1 709
Меган дали намеква нещо?

Общи условия

Активация на акаунт