💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 727
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
Диди, бъдещето е пред тях, може да се осъзнаят

Нищо не е сигурно в този живот ...

Sparkling HeartМила tina-latina голяма си оптимиска, не вярвам че ще има преоткриване. Бях си записала сериала, наревах се и го изтрих. Решила бях вече да не чета за тях, но от 2 дни гледам ,че са много активни. Забелязвам, че Керем изглежда добре /да е жив и здрав/ и замени уличния американски стил на обличане , докато беше с Ханде с маркови дрехи. Много съм разочарована и от двамата и повече от Ханде, но оставам да гледам "сеира" да не прозвучи грубо. Да видим как Керем ще надскочи образа на "Серкан Болат" и Гюнфер ще го заведе до Холивуд, пожелавам му го от сърце. На Ханде пожелавам да влезе в фамилията Сабанджъ , след като разбра, че не се е родил мъжът, който да не и  изневери и скочи в леглото на Хакан.
Ще споделя нещо лично, дъщеря ми имаше 10 години връзка с турски бизнесмен, и изводите и за турските мъже и мюсюлманското общество са:
- 80 % от турските мъже имат паралелни връзки и бракове по схемата Истанбул и др. градове, и  Турция и чужбина;
-  и  " в мюсюлманския свят е по добре да се родиш куче, отколкото жена!"
Спокойна вечер!

Последна редакция: сб, 25 мар 2023, 22:36 от didi54

# 301
Ханде на последните снимки е много хубава. Пишат, че са от снощи. Гамзе и Джанер са имали семеен повод и са празнували в ресторант заедно с брата на Джанер.
Засега няма информация дали Хакан е бил там.
От два дни се говори, че той е в Япония заедно със семейството си.

# 302
  • София
Тина, вчера Гамзе и Джанер са празнували годишнина от сватбата си. Тази снимка е от там. Прави ми впечатление, че до този момент Хакан не е харесал нито една снимка на Ханде. Да не говорим, че все още не са се последвали в инстаграм. Но пък за сметка на това приятелите на Керем не спират да лайкват снимките на Бамби. Като един от много добрите приятели на Керем Омар Айяшъ, който е лайкнал тази снимка на Ханде.

# 303
Красива Ханде

Мелиса

# 304
# 305

Момичета Hug

Яси, благодаря! Hug

# 306

Сладури да ,само където няма никой в погледите им, тъжни и безчуствени. къде са щастливите , усмихнати и влюбени лица? Жалко взаимно се затриха, но животът продължава!
Sparkling HeartХубава вечер!

Да може да нямат онзи пламък в очите, но се надявам много скоро те отново да намерят пътя към сърцата си един към друг и тяхната любов се възроди. Вярвам го защото това между тях беше истиснко-погледите, които си отпращаха, усмивките един към друг, това не беше фалш а истинска любов.

# 307
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много настроение и положителни емоции Wink

Gift Heart

# 308
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

https://twitter.com/esther_marrecs/status/1639757719266631682
26.03.2022 заснемане реклама за Атасай

https://twitter.com/ElisabettaCari4/status/1639636481542172674?c … WhMC9sauslMEtAAAA

2021                                                             2023

PS Никой не е писал след мен, допълвам си поста. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Интервю на Фунда Хаярел с Керем по време на присъствието му на събитието на Turkish Airlines в Маями, ноември 2022.  

Тази седмица гост в предаването  İsim Şehir /името на града/с Фунда Карайел:  Керем Бюрсин. Срещнахме се с Керем Бюрсин на изложението "Connect" и си поговорихме за любимите му градове.

https://twitter.com/i/status/1639798715702472705   

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 10:59 от Dilemi

# 309
Здравейте Animal Bee

По време на събитието на Turkish Airlines, на което Керем Бюрсин присъства миналия ноември, актьорът засне участие в шоуто „isim Sehir” на Funda Karayel.
https://mobile.twitter.com/TheBursinSpain/status/1639788455105372160

Превод:
Скрит текст:
- Пред родния град на Керем Бюрсин сме в момента (посочва някаква картина). Как ти се стори изложбата?
- Много хубава, много впечатляваща. Напомни ни отново каква прекрасна страна имаме.
- Коя от картините ти хареса най-много?
- Всъщност много, не мога да избера една, но тези, които имат коне на заден фон са невероятни. Виждаме , че имаме невероятна природа и наистина трябва да я защитим.
- В седмицата на изкуството сме в Маями, какво мислиш за изкуството? Колекционираш ли картини?
-  Не колекционирам, но ми харесва много. Сестра ми е главният артист в нашето семейство , тя е в тази сфера, дали ще е фотография, живопис с маслени бои, картини. Картините са хубави, цялото семейство ги обичаме. Мисля, че съм във възраст, в която ще започна да колекционирам.
- Живял си в САЩ с години, учил си тук, какви спомени ти носи Маями?
- За първи път идвам тук. Grinning
- Невероятно. Значи е хубаво преживяване тогава?
- Много хубаво преживяване, прииска ми се да бях идвал преди.
- Като някой , който е живял с години в САЩ, къде ще ни препоръчаш да отидем? Какво да посетим?
- В Луизияна е много хубаво, Ню Орлиънс. Мисля, че един от най-хубавите градове в САЩ е Остин, Тексас. Определено всички трябва да посетят Остин. Това е град, който е в растеж в момента.
- Друг?
- Чикаго , един от класическите, много хубав град. Но в момента е студено, така че не го препоръчвам. Grinning
- Лос Анджелис?
- Лос Анджелис е приятен. Мисля, че е по-добре да се живее там , но знам, че имат някои проблеми в момента.
- Къде казваш: "Този град ме привлича много , това е моето място" ?
- Ще бъда честен, предполагам, че няма толкова много такива места в САЩ.
- А в Турция?
- Измир в Турция. Истанбул не е лош, но Измир е за мен.

Приятен неделен ден! Nature Sunny

# 310
Добро утро момичета!
Чудесна неделя ви пожелавам.

Биге

Мелиса

Елчин

Мая

# 311
  • София
Не показвана до сега снимка на Ханде харесана от сестра й Гамзе.

# 312
Bell От Хакан и Ханде. За тези, които все още вярват, че има някаква надежда. Ами няма. Тя умря още с Каан, преди повече от 1 година /моля да ме извините, но това са фактите не само с днешна дата/. Успех в новите им начинания.

Bell Първо Хакан качи в сторито си снимката.

Последна редакция: нд, 26 мар 2023, 13:59 от st_ina

# 313
# 314
Flowers HerbПрекрасна Ханде!
Кефи ме ...

Видимо доволна, спокойна, релаксираща ... може би, това ѝ е нужно на този етап.
Дано и Слънчо намери пристан ... и излезе от фитнес залите! /според специалисти дискова херния се получава от неправилна дозировка на физическите натоварвания/.

Живота не е спорт, работа и лего... Тази млада жена има нужда от пътувания, емоции, ухажване.
Според мен, там се пропука връзката им, крием се, работим, фитнес...

Общи условия

Активация на акаунт