Нищо не е сигурно в този живот ...

Мила tina-latina голяма си оптимиска, не вярвам че ще има преоткриване. Бях си записала сериала, наревах се и го изтрих. Решила бях вече да не чета за тях, но от 2 дни гледам ,че са много активни. Забелязвам, че Керем изглежда добре /да е жив и здрав/ и замени уличния американски стил на обличане , докато беше с Ханде с маркови дрехи. Много съм разочарована и от двамата и повече от Ханде, но оставам да гледам "сеира" да не прозвучи грубо. Да видим как Керем ще надскочи образа на "Серкан Болат" и Гюнфер ще го заведе до Холивуд, пожелавам му го от сърце. На Ханде пожелавам да влезе в фамилията Сабанджъ , след като разбра, че не се е родил мъжът, който да не и изневери и скочи в леглото на Хакан. Ще споделя нещо лично, дъщеря ми имаше 10 години връзка с турски бизнесмен, и изводите и за турските мъже и мюсюлманското общество са:
- 80 % от турските мъже имат паралелни връзки и бракове по схемата Истанбул и др. градове, и Турция и чужбина;
- и " в мюсюлманския свят е по добре да се родиш куче, отколкото жена!"
Спокойна вечер!

Добро утро, прекрасни момичета! 

От Хакан и Ханде. За тези, които все още вярват, че има някаква надежда. Ами няма. Тя умря още с Каан, преди повече от 1 година /моля да ме извините, но това са фактите не само с днешна дата/. Успех в новите им начинания.
Прекрасна Ханде!