💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 237
  • 736
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте Animal Bee

- Колко дълго е завинаги?
- Понякога само секунда.

от "Алиса в страната на чудесата."

И от мен две стари снимки на Керем, които не бях виждала.

По темата на деня/месеца/годината Grinning
Скрит текст:

Хубав и успешен ден! Kissing Heart

# 61
Здравейте! Flowers Hibiscus

Хората трябва да осъзнаят как омразата към другите блокира собствените им благословения. Движете се с любов.

# 62
Ново:
Ханде от Дубай ( по работа Sunglasses )

Скрит текст:

# 63
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Поли, благодаря за красивата тема...
Дано я изпишем с хубави новини и прекрасни емоции около Ханде и Керем. Най важното е да са здрави.....

# 64
Гости Flowers Hibiscus Дано наистина да си продължим нормално. Relaxed

Ново от магазина на Nocturne в Дубай.

# 65
Гости Hug , днес Ханде е с любимата ти визия - къси панталонки и ботуши (поне не са до коляното този път Joy). Всеки път , когато е видя облечена по този начин и за теб се сещам. 😆

Ето целите снимки

От изпълнителя на Gold Heartbeat

# 66
Sunglasses
"Посланик на седмицата на плуването в Гранканария 2021"

Gift Heart

# 67
Добър ден момичета!

Когато гледам Ханде с този новия, не виждам отдаденост. Вие забелязали ли сте откакто папараците ги хванаха, Ханде да е публикувала с новата си изгора снимки, или нещо да подскаже че е влюбена. НЕ
А когато бяха с Керем много повече си публикуваха заедно снимки и то в тяхните профили в ИГ. На тези снимки си личеше любов, отдаденост, щастие.

# 68
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

"В случай, че днес никой не ти е казал: Ти си красив. Ти си обичан. Нужен си. Ти си жив с причина. Ти си по-силен, отколкото си мислиш. Ще преминеш през това. Радвам се, че си жив. не се предавай."
Буда

И от мен две стари снимки на Керем, които не бях виждала.

Скрит текст:

С помощта на чичко Гугъл: Stuck Out Tongue Closed Eyes
Малко е дежа вю, но...Мики е "виновна", че сложи снимката Mask

Снимката е от 09.03.2020 от улично "интервю" на Керем, темата е връзката между СС и ДЙ:
https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/kerem-bursin- … ni-karistirmayin/

„О, моля ви, не ме замесвайте в това. Казвал съм го и преди; всички трябва да са много щастливи.“

https://www.sabah.com.tr/yazarlar/gunaydin/sb-mevlut_tezel/2020/ … rasini-da-batirdi
Керем Бюрсин отново получи въпроси за връзката на Серенай Саръкая и Джем Йълмаз. Той се засмя и отговори: „О, моля, не ме забърквайте в това. Казвал съм го и преди; всички трябва да са много щастливи.“
Керем от самото начало подхожда правилно към новата връзка на бившата си приятелка. Преди месец, когато коментира "Всички да са щастливи", Джем сподели тази дума в Instagram и изпрати съобщение до Керем с думите "Това е единственият останал, добър е". Джем се унизи, когато се опита да произнесе ненужни думи.
Никога не съм предполагал, че Керем ще смачка Джем в такива караници и закачки, но стана. Той стоеше над Джем със своето майсторство, спокойствие и цивилизовано поведение.

Дано скоро да има нови снимки с Керем по други поводи! Nature Zap

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 19:34 от Dilemi

# 69
  • Плевен / София
Гости Hug , днес Ханде е с любимата ти визия - къси панталонки и ботуши (поне не са до коляното този път Joy). Всеки път , когато е видя облечена по този начин и за теб се сещам. 😆

Ето целите снимки

От изпълнителя на Gold Heartbeat

А тези са и разръфани....

# 70
Всичко чудесно, но видяхме, че три години по-късно с брат Джем са в чудесни отношения. Satisfied Керем не ги приема тежко нещата, да не ги приемаме и ние. Animal Monkey Face

Отслабнала ми се вижда Ханде, я от любов, я от нерви. Animal Monkey Face

# 71
Омг, Дилеми, нямах представа , че е от това интервю снимката. Не е умишлено, но пък наистина идва по темата. Grinning

Още едно нова снимка

# 72
Значи да очакваме скоро обща снимка на баджанаците 😎
Всичко чудесно, но видяхме, че три години по-късно с брат Джем са в чудесни отношения. Satisfied Керем не ги приема тежко нещата, да не ги приемаме и ние. Animal Monkey Face

# 73
  • София
Ох маминия... Широко скроена душа е Керемчик. Затова ми е смешно, като чета по други теми, как връзката му с Ханде била PR. Вие как го виждате Керем да взима пари, за да прави реклама на любовта си, с която й да е? Ето на такива измислици се смея от сърце. Колкото и да им се иска и да отричат тази любов, за тяхна зла участ любов имаше и то каква. Няма да забравя Керем в Италия, как открито си призна, че много обича Ханде. Тя също го е казвала, че е щастливка с Керем.
Това е поздрав от Ханде към тези, които не искат да признаят че ХанКер съществуваше. Това е снимка от м.ноември 2021 година, когато двамата заминаха на планината Каз за да отпразнуват рождения ден на Бамби. Сериала отдавна беше свършил, но любовта им продължаваше. Дали още са им плащали за да лъжат феновете...

Слънчице, като гледам тази снимка на Керем с Джем и сега очаквам да се появи подобна с Хакан. Това ще бъде върха. Всички са приятели и са над нещата. Ако така върви ситуацията може след време отново да ги видим Ханде и Керем някъде заедно да вечерят, пък защо не и в компанията на Хаканчо.  Знаем Елизабет Тейлър, колко пъти се омъжва за Ричард Бъртън.  Животът е толкова шарен и непредсказуем, а Керем е над нещата.

Ханде си е Ханде, красива дори и в раздърпани панталонки. 

Последна редакция: ср, 15 мар 2023, 17:40 от БлагаВест

# 74
  • София
От архивите: Smiley

обработeна от фенове снимка от 36-те епизод на SCK

На жените, които обичах, подарявах залез...Nature Sunrise Over Mountains

– На жените, които обичах, подарявах залез...
– Защо не изгрев?! Символично е, начало... Начало на нов ден.
– Защото да подариш залез е обещание.
Обещанието, че ще бъдеш до нея в тъмното, което идва.
Каквото и да крие в себе си. Обещанието, че няма да се събуди сама.
Повярвай ми, всяка жена чака този, който иска да ѝ подари залез.
Жените са уморени от изгреви с мъже, с които не са залязвали.
прииска ли ти се да подариш залез на жена, не се питай повече дали я обичаш. ..."
                                          "Живот в скалите"  Мария Лалева

Бабче Flowers Hibiscus

Общи условия

Активация на акаунт