- Връзката на Хакан и Ханде била ПР. Договорът бил за 1 г.
Със смесени чувства съм... Според мен няма виновници, няма и жертви. Хората се събират, разделят... Живот... ХанКер си я изживяваха тяхната любов. Е, не им се получи и приключи, но и без да знам каква е причината подозирам, че е просто защото са се разминали в разбиранията си. И както се казва в старите турски сериали "само любовта не беше достатъчна"...
Харесвах ги точно защото бяха естествени, бяха себе си - не се държаха за ръце, не им е идвало отвътре.
Това сега с Хакан какво е - най-вече за пред хората, "вижте ни, че сме влюбени " 😅😝 Разбиха сърцата на феновете, но поне има нещо положително в цялата работа - внесоха яснота и няма да се оглеждаме повече за знаци.
Тя за разлика от него наистина изглежда доволна

Нали знаете, че нямам за цел да наливам масло в огъня, тракам си и аз по клавишите 😆

Размишлявах за това, кога си писах поста.
/ все още се опитвам да я "сдъвча", "преглътна", асимилирам, напасна по време, да намеря истинските парчета и да подредя моя си пъзел. За да се ориентирам и да успея да си осигуря душевно спокойствие. Защото, лично мен, най-много ме измъчва , неизвестното, неизвестността. Когато вече съм наясно, приемам действителността, дори и да не ми харесва. Ако случващото засяга мен или мои близки действам, за да ги защитя, предпазя или да огранича и минимализирам щетите. 
/ по въпроса за говоренето и мълчанието.
Първото нещо, което си помислих, като видях тази снимка беше, че Ханде влачи Хакан, точно обратното на усещането ми от плаката на Рибарчето, за който папараците ги питат
. Като гледам и не го е стиснала много здраво за ръка. С тези отворени пръсти, май не е готова да го задържи на всяка цена, въпреки богатството на семейството му. 

/

, за съжаление в неизвестното ще си останем по много въпроси. Ние дори като преки участници в разни житейски ситуации понякога не можем да постигнем консенсус със събеседника си , какво точно се е случило. Аз знам какво казах, но не знам какво ти разбра. 

Добро утро, прекрасни момичета!