💫 Ханде Ерчел и Керем Бюрсин 💫 - професионален и личен живот /Тема 15/

• 52 286
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Миси, сега Ханде ще трябва да се премести в имението на Сабанджъ, заради новата къща на Керем. Освен нов дом Керем премести и офиса си в близо до розовата къща. Ето на това се казва да си с модерни разбирания. Представям си ги как ще се засичат по сокаците и уж случайно ще се канят на по кафенце. Ако случайно Ханде се рездели с онзи "бизнесмен", Керем ще се наложи да я утешава. Нали си ни е джентълмен, подред се среща на кафе с бившите си гаджета. 

# 571
Линде, защо Ханде трябва да се мести, нека Хакан отиде да живее в розовата къща. Нали уж няма работа - ще коси моравата и ще разхожда кучетата Stuck Out Tongue Winking Eye
А пък и са баджанаци с новата на Керем, ще си паснат ... "братятата" му ще станат с един повече ...
Stuck Out Tongue Winking Eye

.... и може да си ходят и по гости ... Sunglasses
Модерна работа Sunglasses

# 572
Момичета  , а ако това е съдба и Керем не случайно е купил къща до тази на Ханде. Може да има планове да си я върне. Я си го представете. А и съм сигурна че дълбоко в сърцето си Ханде все още таи и пази чувства към Керем.
Знае ли човек може "онзи новия" да осъзнае че не е за Ханде и да си тръгне преди Керем да си я върне обратно.

Ново от Башак

# 573
Здравейте,

Пак нещо е станало или ще става 🙄

От Туитър:

„Щом Ханде и Керем се опитват да се наранят, сами или с помощ от приятел, значи между тях все още нещо „трепти“ и не са изгорени всички мостове за сдобряването им, колкото и на някои хора да им се иска. Ако не изпитваш нищо към даден човек, не ти пука с кой е, какво прави и не му звъниш по телефона.“

P.S.

Това куче в Туитър знаете ли докога ще стои, че е много дразнещо?

# 574
  • София
Здравейте! Flowers Hibiscus

Керем Бюрсин: "Основното нещо е да бъдеш естествен. Естествеността е привлекателна, искрена. Няма такова нещо като съвършенство и не трябва да има. Човек е красив с недостатъците си."

PS: Ханде преди няколко часа е прекратила да следва Кемал, съдружник и приятел на Керем. Sunglasses

https://twitter.com/BigFryMedia/status/1643564870883745793?cxt=H … WgoCx5djijs8tAAAA

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 16:10 от Dilemi

# 575
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

Скрит текст:
Здравейте! Flowers Hibiscus

Керем Бюрсин: "Основното нещо е да бъдеш естествен. Естествеността е привлекателна, искрена. Няма такова нещо като съвършенство и не трябва да има. Човек е красив с недостатъците си."

PS: Ханде е прекратила да следва Кемал, съдружник и приятел на Керем. Sunglasses

https://twitter.com/BigFryMedia/status/1643564870883745793?cxt=H … WgoCx5djijs8tAAAA

Това някакъв хейтърски соло профил ли е? Satisfied

Всъщност взаимно са спрели следването. На Кемал са му звъняли уж случайно от някакво клюкарско предаване в Youtube по повод новата къща на Керем в Бейкоз. Станало въпрос, че наистина е купил къща заради офиса на Brave Born, не заради Ханде. Но пък не върви 40+ годишен мъж да ги коментира тези неща в подобен тип "предавания". Пуснах си видеото, ами неудобно ми става да ги слушам тези двамата, без значение, че не разбирам турски. Евтино и елементарно ми е.

Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 16:20 от midnight__sun

# 576
"Летният план на Ханде Ерчел и Хакан Сабанджъ е готов...  Сабанджъ, който прекарва всяка лятна ваканция на яхтата принадлежаща на семейството му, ще прекара този сезон с любовницата си Ерчел на 40-метровата яхта с 8 кабини, която той специално построи за нея ".
(Кога успя за един месец  да посторои такава огромна яхта специално за Ханде?  Доколкото съм запозната, такива плавателни съдове се поръчват година по-рано. Явно за Ханде е подобрен световният рекорд. Натягането пред Сабанджъ е в пълен ход. )

Всъщност преводът е грешен, яхтата не е направена специално за Ханде, а за Хакан, след като през 2022 е имало инцидент с яхтата му.
И все пак, според мен Ханде изглежда прекрасно. Надявам се всичко в живота ѝ да е наред, все пак премина през много трудности и изпитания, заслужава да бъде щастлива, а и ѝ отива Heart
Вчера, в новия епизод на ,,Aile”, главната двойка бяха в кафене, което много ми напомни на кафенето от СЧК. Мисля, че не е същото, но все пак ми стана носталгично и си пуснах отново да си припомня сцените там. Broken Heart

# 577
  • София
Ханде преустанови следенето на Кемал .... но тя следва Белиза, която е съпругата на Кемал. Не разбирам това триене от Ханде на хора, с които не контактува в момента. Човек не трябва да е краен, защото никога не знае, кой може да му се притече на помощ. Както ги е подкарала Ханде, накрая да не остане сама. Славата е до време. Пък и не виждам Керем и неговите приятели да са й направили нещо лошо, за да е толкова крайна. Ето сестра й Гамзе не е спряла да следва Керем. Тя продължава да следва и Мурат Далкълъч.  Нилайко също продължава да следва Керем. Леля Белма също... Те не изтриват така лесно хора, с които са били близки и с които може отново да ги свърже съдбата. Добре, разбираемо е, че с Керем не се следват, но какво ти пречи да продължиш да си приятел с неговите приятели. Те винаги са я подкрепяли и уважавали.
 Предполагам, че всички желаят щастието на Ханде, но като гледам с какви хора се обгражда, никак не съм убедена в това. И това го казвам, защото ми е много мъчно, като виждам, какви метаморфози стават около нея. Не ми се сърдете, но не съм обнадеждена относно нейното щастие, като гледам какво се случва.  Колкото и да се опитва в момента да крие новият си избраник, виждаме, че отново все тя е в окото на бурята. Все с нея си запълват програмите. Все за нея се пише и говори.
Поредната статия отново от Акиф. В нея пише, че Михре Мутлу, която се омъжи през 2017г. за Ибрахим Челиккол, а се разведе с него през 2022г., се е залюбила с Емре Ердоган,  приятел на Хакан Сабанджъ от детинство. Така покрай нея Ханде започва връзката си с "ленивеца".
Както виждаме, нищо ново. Всеки ден една и съща информация ту от Акиф, ту от Билял... Върти се една и съща плоча. Крайно време е да започва да снима новият си проект. Малко да се откъсне от този омагосан кръг. Не знам дали тя го осъзнава, но това не й носи нищо положително.    

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 18:27 от БлагаВест

# 578
Здравейте Animal Bee

Тина
Скрит текст:
За туитър: ужасно е това куче Joy Нова хрумка на Мъск, било лого на някаква криптовалута, в която той открито инвестирал, целта му явно е била да вдигне стойността на валутата и е успял. Още на следващия ден. Предполагам, че ще се задържи кучето, ще трябва да свикваме. Sweat

Слънце, то напоследък нехейтър профилите в туитър с лупа да ги търсиш. Как беше изразът "всички разбират от футбол, политика и жени". Joy Доколкото прочетох от коментарите нищо лошо не е казал Кемал за Ханде, но съм съгласна, че не му е работата да говори за Керем и Ханде в някакво клюкарско предаване, функциите на Гюнфер нещо е иззел. Joy Щом Ханде го е отследвала, явно има защо. Пък и той не й остана длъжен и върна жеста. Всичко е точно. Sunglasses

Али, радвам се, че се включи. Понякога е хубаво да са правят такива дребни уточнения, не че повярвах, че въпросния е построил яхта за Ханде за 2 месеца ,пък и откъде тази сигурност , че ще е с него и през лятото, твърде рискована инвестиция. Joy
Относно сериала Aile , не го гледам, но тези дни се въртяха в туитър кадри от сериала на Демет и там имало сцени в апартамента на Серкан. Носталгично ми стана и на мен, когато видях кадрите.

"Просто се стремя да намеря своя рай на земята. И съм достоен за съжаление, защото е възможно да съм го срещал няколко пъти и да не съм го осъзнавал.“
Terenci Moix

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 19:15 от mikipoli

# 579
  • София
В апартамента на Серкан са заснети доста кадри и в "Забранената ябълка"  (Опасно изкушение).

Последна редакция: ср, 05 апр 2023, 19:34 от БлагаВест

# 580
Бамбини, не вярвайте на всичко, което излиза като инфо в соц. мрежи: Sunglasses

Как се пишат новини:
Скрит текст:
Две момчета играят футбол в парка. Изведнъж някакво отвързало се куче налита на едното от тях. Другото вдига една намираща се наблизо греда, удря с нея кучето, чупи му врата и го убива. Минаващ наблизо спортен репортер става неволен свидетел на случката, отива до момчетата, вади бележник и започва да записва: - Невръстен фен на ЦСКА спасява приятел от отвързал се звяр... Момчето-спасител го прекъсва:
- Аз не съм от ЦСКА. Репортерът започва отначало:
- Малък славист спасява приятел...
- Но аз не съм и от "Славия" - заявява момчето.
- А от кои си тогава?
- От "Левски", кои други? - заявява гордо фенът. Журналистът пише:
- Малолетен престъпник убива домашен любимец...
Тези дни в Туитър даже не е за стоене. Напълни се с „фенове“ на Керем, които се интересуват за всичко друго, но не и за любимеца си. От сутрин до вечер се търсят компромати за Ханде и се разпространяват всякакви глупости. В същото време и „феновете“ на Ханде се занимават основно да омаскарят Керем и да го изкарат голям калпазанин. Ханкерските профили, които уж бяха добронамерени, неутрални и толерантни взеха да изчезват ... и вече почти ги няма. Sunglasses В Туитър може да намериш всичко, но не и достоверна информация.... Обаче хейтът е на макс  ... Wink Sunglasses

Gift Heart

# 581
То напоследък и други сериали снимат в апартамента на Серкан - последно гледах в "Казвам се Фара".

В имението на Айдан снимат епизоди от последния сезон на "Ябълката".

В апартамента на Серкан са заснети доста кадри и в "Забранената ябълка"  (Опасно изкушение).

# 582
Flowers HibiscusЧета Ви, мили момичета и виждам ,че сеира и шоуто продължават. Не вземам страна на нито един от двамата, Разочарована съм и от Ханде и от Керем, но продължавам да ги следвам, но не ги лайквам. Следя развитието на случилото се.
Аз, като новак в групата, бях задала въпрос за Керем / защо Серенай скичи в леглото на Джем Йълмаз, а Ханде в леглото на Хакан/ и получих отговор!
Виждам ,че сте вътре в нещата и  сега Ви питам отново защо, всички мъже в живота на Ханде я предават
/ изневеряват/ ?

Sparkling HeartХубава вечер!

# 583
Ханде преустанови следенето на Кемал .... но тя следва Белиза, която е съпругата на Кемал. Не разбирам това триене от Ханде на хора, с които не контактува в момента. Човек не трябва да е краен, защото никога не знае, кой може да му се притече на помощ. Както ги е подкарала Ханде, накрая да не остане сама. Славата е до време. Пък и не виждам Керем и неговите приятели да са й направили нещо лошо, за да е толкова крайна. Ето сестра й Гамзе не е спряла да следва Керем. Тя продължава да следва и Мурат Далкълъч.  Нилайко също продължава да следва Керем. Леля Белма също... Те не изтриват така лесно хора, с които са били близки и с които може отново да ги свърже съдбата. Добре, разбираемо е, че с Керем не се следват, но какво ти пречи да продължиш да си приятел с неговите приятели. Те винаги са я подкрепяли и уважавали.
 Предполагам, че всички желаят щастието на Ханде, но като гледам с какви хора се обгражда, никак не съм убедена в това. И това го казвам, защото ми е много мъчно, като виждам, какви метаморфози стават около нея. Не ми се сърдете, но не съм обнадеждена относно нейното щастие, като гледам какво се случва.  Колкото и да се опитва в момента да крие новият си избраник, виждаме, че отново все тя е в окото на бурята. Все с нея си запълват програмите. Все за нея се пише и говори.
Поредната статия отново от Акиф. В нея пише, че Михре Мутлу, която се омъжи през 2017г. за Ибрахим Челиккол, а се разведе с него през 2022г., се е залюбила с Емре Ердоган,  приятел на Хакан Сабанджъ от детинство. Така покрай нея Ханде започва връзката си с "ленивеца".
Както виждаме, нищо ново. Всеки ден една и съща информация ту от Акиф, ту от Билял... Върти се една и съща плоча. Крайно време е да започва да снима новият си проект. Малко да се откъсне от този омагосан кръг. Не знам дали тя го осъзнава, но това не й носи нищо положително.    

Понеже преди време доста симпатизирах на Ибрахим Челиккол, който направи много запомнящи се роли, се тиражираше, че Михрето, уж завършила за архитект, само си седеше у дома, години преди да се появи синът им,  не беше се хванала никъде на работа и само харчеше парите на мъжа си. Сега не знам с какво се занимава, но като гледам с какви мъже се заобикаля, явно това е целта й в живота. Дано Ханде не се подхлъзне и тя по тази плоскост, при все че в момента повече се споменава Михрето, отколкото други нейни приятелки, с които дружеше преди и с които сме я виждали да излиза от заведения. Всъщност, когато нямаш професионален живот, започва да се занимават с личния ти. Крайно време е и двамата/Керем и Ханде/ да се заемат с нещо, което да оттласне интереса от техните интимни преживявания и любови. Иначе, не само турската преса, но и всички ние ще ги дъвчим до безкрай...

# 584
Наистина тези дни Туитър е странен. И не само кучето е причината за това. Хейтът тези дни е в разгара си. Последните клюки са, че преди дни Мехтап и Керем са се скарали, защото миналият вторник по среднощ  Керем е звънял на Ханде . Мислех, че е чиста клюка, но след новината, че Керем наистина вече си е купил къща в съседство на розовата, то май не всичко ще излезе измишлютина и фалшива новина. Вече дори ми се връзва и това с Кемал. Не вярвам да направи нещо без преди това да се е консултирал със своя приятел и бизнес партньор.  Може и това да излезе истина, че се дразнят взаимно. И последното, което се тиражира тази вечер е, че Дилара е тази, която поддържа официалният профил на Ханде в Инстаграм. 😀😀

Общи условия

Активация на акаунт