Само след някой час Европа ще почва от БУРГАС

• 16 488
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Честито на всички Тани на патерици   bouquet
Помогнете ми : търся един брой на 9 месеца. По скоро немога да разбера със сигурност кой е за да го взема
http://www.9m-bg.com/display.php?show_article=12&open_article=1503
Там има една статия от мене Таня Терзиева. Ако имате идея в кой точно брой е и къдемога да го открия моля да ми кажете.
Баси то стана като обява ама не обръщайте внимание.  Peace Пратих я тая статия преди 2 години и чак сега я сложили, ми аз спрях да купувам списанието и сега нито знам в кой брой, нито къде да го търся.   Rolling Eyes  Та значи много ще се радвам на помощ, че да си призная мъжа иска да му кажа какво съм писала пък аз забравих и ми се ще да си го купя за спомен. Това са емоциите точно след като е роден Ванката и сега от тях нище не е останало. Ще ми е много хубаво да си ги припомня.
Танче това е последния брой от този месец (брой 129). Потърси го някъде може да го има. Ако не го намериш, аз го имам, ще се разберем нещо Simple Smile. На снимката хич не си приличаш Simple Smile.
Ками, честит племенник, много да ви радва   bouquet

# 211
Ками, честит ти племенник. Да е жив и здрав.   bouquet
В Поморие ли роди сестра ти?

doreta, знам от скоро, че и в х-л Драма има детски кът. Все забравям да го драсна тук. Но не съм ходила все още там и отзиви нямам.

# 212
  • Бургас
За педиатър препоръчвам др. Нончева и друг път съм писала колко съм доволна и как подхожда към нещата. При нас поне преди антибиотик винаги прави микробиология и  необходимите изследвания, обяснява и е много отзивчива. И племеника е там и малкия и абе цялото семейство. Василева също е супер. Приятелка ни е и в нужда винаги ни помага. Но не съм я търсила откакто съм при Нончева. Ако искате ще дам тел.

# 213
  • Бургас
За Драмата. Ходихме там ама беше топличко и малкия си игра отвън. Хубаво е за деца на неговата възраст. За вътре незнам как е.

# 214
За педиатър препоръчвам др. Нончева и друг път съм писала колко съм доволна и как подхожда към нещата. При нас поне преди антибиотик винаги прави микробиология и  необходимите изследвания, обяснява и е много отзивчива. И племеника е там и малкия и абе цялото семейство. Василева също е супер. Приятелка ни е и в нужда винаги ни помага. Но не съм я търсила откакто съм при Нончева. Ако искате ще дам тел.
Къде работи Нончева и дай телефон, ако може.

# 215
ехееее,ние сме си имали медийна звезда,пък аз да незнам.  newsm78
видях те,Ванче(vania_ip),не се стеснявай  Mr. Green признай си  Grinning

# 216

Сега да питам: давайте идеи за Джи Пи на бебчо,  newsm78 изискванията са да не е фенка на антибиотиците и да не и се свидят направленията, че моята е от тази категория и дори исках да я сменя, ама не остана време.  Мерси много предварително
[/quote]
Амелия честито за бебчето!Да ви е живо и здраво!
 kyllmg ::Аз лично горещо препоръчвам д-р Филка Стоянова от бившата IV поликлиника/сега ДКЦ  II-намира се в к-с "Славейков"/.Много е внимателна и отзивчива.При нея сме записани цялото семейство от 2000год. Антибиотик изписва само в краен случай.Винаги ми е давала направления при необходимост.Интересува се и прилага новите тенденции в медицината.Занимава се и с хомеопатия.Абе въобще много съм доволна.За вас остава да си прецените.Само не съм сигурна дали все още набира нови пациенти.

# 217
  • Бургас
Къде работи Нончева и дай телефон, ако може.
До ОРБ има една бяла сграда и под нея има аптека, тя е там. Ама е сложно. Кабинета на Ангелов мисля също е там. Телефоните и ще ти ги пратя на ЛС.

# 218
ехееее,ние сме си имали медийна звезда,пък аз да незнам.  newsm78
видях те,Ванче(vania_ip),не се стеснявай  Mr. Green признай си  Grinning
Ама какво разправяш... отговорих на два изключително сложни въпроса Crazy
Много нахални тези репортери. Пет пъти ги заобиколих тактично и пак се присламчиха с микрофон с ръка. Че и нямаше къде да им бягам на моста. Добре, че нямам скат и ще пропусна удоволствието да се видя Mr. Green

# 219
  • Бургас
 nbirthday Честит Рожден Ден  на  Кременхен ! Бъди щастлива и обичана !  nbirthday

# 220
Честит ден ден на Кременчен!
Очите ти от щастие да греят ,
сърцето ти от радост да тупти
и всички птички пак да пеят,
зящото днес празнуваш ти !
Честит рожден ден !

аз имам да черпя - наш тати известен под прозвището "дългото" има ден ден - става на 33

# 221
  • Бургас
Цачи ,честит ти рожденик ! Тази торта да не е твое произведение? Grinning

# 222
  • Бургас
doreta operata 6te otvorqt do 10 dni

# 223
  • Монреал
Здрасти, мацки!
Съвсем набързо:
Честито на всички именици, дето им пропуснах имения ден!!! Да ви се чуват имената!
Честит рожден ден на Камелия, да си здрава, ухажвана и много обичана!
Цачи, да ти е здрав и весел рожденикът!

# 224
Здравейте момичета! Simple Smile
От много време не съм писала тук но имах някои сериозни жилищни проблеми и хич не ми беше до форуми и интернет. Иначе бебче се развива добре. Занем, че ще е мъж и име си измислих. От няколко дни събирам багажа за болницата и ми е много забавно и приятно! Simple Smile Много сладурски нещица накупих и почти си избрах кошара и количка. Вече нямам търпение бебенце да се появи и да се запознаем! Simple Smile В другите две бургаски тема вече оревах за това, че няма да се уговарям с доктор а ще разчитам на тези които са на смяна. Как мислите?
Посъветвайте ме нещо и за болницата ако се сещате. Ще съм благодарна на всяка помощ. Разбрах, че е добре да си нося аз шишета и си купих две, но са пластмасови и не знам например дали тези шишета могат да се стерилизират и как става това. Да махам ли тръбичката вътре и биберона .... Нищо не знам ... Sad

Общи условия

Активация на акаунт