Само след някой час Европа ще почва от БУРГАС

• 16 478
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
   Момичета, ще ви бъда много благодарна, ако някоя от вас има координатите на д-р Георгиев, гинеколога и ми ги прати на ЛС Hug
Благодаря, ви предварително  bouquet

# 196
Добър вечер и от нас!!!

Имаме мноооооого да черпим

party023  cook newsm38 beer3 Wine Glass cook cook
Станах днес леля, сестра ми роди момченце. Така се вълнувам, все едно аз пак раждам........
....А ние ставаме на 3 месеца.....

bouquet Heart EyesЧестито на всички, празнуващи именници!!! Heart Eyes  bouquet

# 197
  • Бургас
Амелия,честит ти племенник,да е жив и здрав !Да ти е жива и здрава и дъщеричката !

Какъв имен ден е днес ? newsm78

# 198
Хайде и аз да се включа в честитката:
Жив и здрав да е малкия бебчо, много да ви радва и само хубави неща да му се случват!!!

# 199
Ха,честито на лелята  bouquet!Много е хубаво да си имаш племеник,а и племеница.Аз ги имам и двечките Hug

# 200
ЧЕСТИТО НА ЛЕЛЯТА

# 201
Честито на всички именници днес! Света Татяна е!   bouquet

Честито ти Амелия, племенниче! И аз съм леля! Чувството е много хубаво, някой да те нарича лельооооо!   bouquet

И да ви се похваля вчера си взех изпита по кормуване, което за мен беше много важно! Simple Smile
Остана само да мина БЧК, медицинско и февруари съм с книжка......  bigdance2 newsm18  Party Time  261uu smile3535 newsm57
 car003  car003  car003  car003  car003  car003  car003  car003  car003  car003  car003 

"Със 100 километра в час, аз  съм номер 1 "

И в такъв случай, подарявам листовките си! Който желае да ми пише!

# 202
Момичета, знам, че има отделна тема за това, но все пак тук влизат много бургаски мами и бъдещи такива, та да споделя. Продавам си количката - комбинирана Бертони Имола, запазена е, ползвала съм я няколко месеца, сиво и оранжево - 50 лв. Мислех да я пазя за другото бебе, живот и здраве, но се оказа, че в нашето апартаментче само количка липсва.
Ако някой прояви интерес, нека ми пише на лични.
Хайде, лек и спорен ден на всички!

# 203
Честито на Снежи книжка newsm51 newsm10 newsm74 smile3501 .Честит имен ден на вси4ки Тани и Татяни  bouquet  bouquet  bouquet

# 204
  • Бургас / Славейков
Честито Снежи сега и една нова кола .Честито и на лелята и аз съм леля още преди да стана майка Laughing

# 205
  • Бургас
Помогнете ми : търся един брой на 9 месеца. По скоро немога да разбера със сигурност кой е за да го взема
http://www.9m-bg.com/display.php?show_article=12&open_article=1503
Там има една статия от мене Таня Терзиева. Ако имате идея в кой точно брой е и къдемога да го открия моля да ми кажете.
Баси то стана като обява ама не обръщайте внимание.  Peace Пратих я тая статия преди 2 години и чак сега я сложили, ми аз спрях да купувам списанието и сега нито знам в кой брой, нито къде да го търся.   Rolling Eyes  Та значи много ще се радвам на помощ, че да си призная мъжа иска да му кажа какво съм писала пък аз забравих и ми се ще да си го купя за спомен. Това са емоциите точно след като е роден Ванката и сега от тях нище не е останало. Ще ми е много хубаво да си ги припомня.

Последна редакция: пт, 12 яну 2007, 16:33 от Sesana

# 206
еми Танче (честит ти имен ден!   bouquet ),това май е в последния брой.  Thinking

# 207
tedka* - ти се появи??? къде ходиш???

Аз днес ходих и видях на леля момчето Laughing Laughing Laughing
Много се радвам Laughing

Сега да питам: давайте идеи за Джи Пи на бебчо,  newsm78 изискванията са да не е фенка на антибиотиците и да не и се свидят направленията, че моята е от тази категория и дори исках да я сменя, ама не остана време.  Мерси много предварително

# 208
Много здраве и късмет на всички през новата година.
Да попитам и тук:
Знаете ли дали в Бургас има детски център "Патиланци".
Интерисува ме къде мога да заведа децата да поиграят при лошо време(заведвение с детски кът).
Знам само в х-л "България", в операта е в ремонт....
Дайте някакви съвети,утре май ще е дъждовно  newsm78

# 209
  • Бургас

Сега да питам: давайте идеи за Джи Пи на бебчо,  newsm78 изискванията са да не е фенка на антибиотиците и да не и се свидят направленията, че моята е от тази категория и дори исках да я сменя, ама не остана време.  Мерси много предварително

По тези критерии мога да препоръчам нашата - д-р Василева в 3та поликлиника,само,че тя не е Джи Пи, а работи съвместно с моето и на малкия  Джи пи  д-р Николова/3та поликлиника/ ,но него си го водя само при д-р Василева.Ако не ви е много сложен този вариант.

Общи условия

Активация на акаунт