Боледуване на децата ни-тема 71

• 35 506
  • 822
  •   1
Отговори
# 240
Има подобрение. От вчера сутринта не се е напишквала. Разреди и ходенето до тоалетната. Мисля че има някакъв дискомфорт още, но поне не пиши като пишка.

# 241
Днес мина нашият преглед при УНГ и отново попаднахме на поредната лекарка, която просто лекува симптомите. Въпреки, че й обясних, че от три години за зелените сополи два пъти месечно слагам капки Моксифлоксан, тя отново изписа същите. Каза да сменя Аериуса, които давам почти постоянно с Децибел (по-късно видях, че състава е абсолютно идентичен). Отделно изписа Мупироназал (втори антибиотик, без дори още да е излязъл секрета) и някакви правени в аптека капки, които много парят, съдържат натриев хлорид, сода, натриев бромат и ефедрин. И това лечение 10 дни. Аз 10 дни капки с ефедрин, които да изтънят вече съсипаната лигавица още повече, не смятам да му давам. За отбъбване на лигавицата първоначално винаги слагам три дни Виброцил и върши работа.
Общо взето такова лечение можех и сама да си изпиша.
Не мисля, че по някакъв начин това, което тя изписа ще ни помогне да излезем от нашия порочен кръг, по-скоро ще го излекува моментно (но така и аз си го лекувам).
За синузит бил много малък, трета сливица според нея не е уголемена, защото можел да диша през носа. Отново сме в задънена улица и отново се лекуваме на парче.
Вече съм обиколила почти всички УНГ в нашия град - единия каза, че третата му сливица е за операция, другата пак му изписваше куп антибиотици, третият пък (явно е от Английската школа) ми каза, като тръгнат сополи, да го държа три дни вкъщи на климатик да се изсушат и после на градина.
Имам още един последен вариант, смятам да я посетя и нея тези дни и ако и тя не става - ще ходим към София.

# 242
Според мен, Еди ствени снимка на синусите и на сливицата ще ви помогнат. Засечете и слуха на детето, може да е засегнат, ако сливицата е уголемена

# 243
  • shumen
Според мен единственото е снимка
на синусите.
Бъги,дано отминава.
Моя сега се прибра от училище с охлузени колена.Играли футбол и го бутнали и паднал по очи.

# 244
Амелиа, моят син е с трета сливица, диша ПРЕЗ носа, но говори носово. Носът му зеучи каот запушен, а диша през него. Давам ти идея без да спамя - класически добър хомеопат.

# 245
Климатика не е спиран от октомври нито моите постоянни сополи пресъхнаха нито пък неговите когато ги има ..
Ние уж сме добре но филма с храчката нагоре надолу пак ще го гледам ..няма сопол но днес като игра на площадката му мокрееше по едно време после пак пресъхна факт че всички бяха сополиви ..

# 246
Амелиа, моят син е с трета сливица, диша ПРЕЗ носа, но говори носово. Носът му зеучи каот запушен, а диша през него. Давам ти идея без да спамя - класически добър хомеопат.
Абсолютно същия е моя син. Постоянно говори носово

# 247
Какво става от вирус във вирус ли е.
Изолираха бактерия. Хремата спря. Не е ходил на градина близо 2 седмици и от събота кашля. Уж всичко леко минава, но това непрестанно напрежение да не се влоши, да не го изпусна както казват хората ме съсипва...

# 248
Smile_to_live, свиква се. След 60-тия вирус вече по-лежерно гледам на нещата. Да, и аз не спя да видя ще стане ли ларингит първите 3 дни, но през деня и след това съм спокойна. За справка - караме вирус номер 74 от м. Май 2020 г. Досега.

# 249
Здравейте. Не съм писала отдавна. Днес след като взех децата от ясла и от градина . След около 1час ми се обадиха от яслата,че имат потвърден случей на скарлатина. Утре ще ходя да пусна секрет на малката,но въпроса ми е 3дена като не се е срещала с това дете още колко да чакам за симптоми. Хич не ми е ясно с тези шарки (пъпки) и тем подобни как стоят нещата. Спирам я за тази седмица, защото наистина ме е страх. Да не го лепнат това. Просто сега направиха известно време почивка от аб и хремите минават леко не ми се иска 10дни да ги тъпча пак.

# 250
  • shumen
При скарлатина мисля,че карантината беше 7 дни.Камъче,в момента има бум на скарлатина навсякъде.

# 251
Мисля, че при Скарлатина е 5 или 7 дена. Моля се това чудо да не ни хване. Още в началото мислено си виках, по добре варицела отколкото другото. Не, че някой ме пита де 🤭🤭Поне при варицелата рядко се стига до АБ, ама скарлатината май само с това минавала. Айде, прибирам варицелата в джоба и поне този филм го приключвам. Завяхват пъпките. Да видим как ще вдигаме имунитета. 🦠🦠🦠

# 252
  • Враца
И мен ме е страх от скарлатината, хич не искам да я изкарваме. Варицелата и аз бях доволна като я минахме, но срива в имунитета на децата ми след това ми дойде в повече, а да не кажа, че още го борим.
Момичета, Ковид карантината ни мина вчера, сина ми го изкара с 24 часа температура и до там, но в събота сутринта дъщеря ми вдигна температура, в неделя беше някаква ниска и от вчера няма, няма кашлица, на моменти има запушен нос, но ме притеснява, че няколко пъти се оплака от болки в корема. В неделя сутринта след закуска доста я заболя и имаше леко разстройство, по-късно през деня и вчера пак имаше няколко пъти болка, но не е имала разстройство. Някое дете карало ли е Ковид с болки в корема? Пие само авиорон, но и друг път го е пила и не е имала проблеми.

# 253
И мен ме е страх от скарлатината, хич не искам да я изкарваме. Варицелата и аз бях доволна като я минахме, но срива в имунитета на децата ми след това ми дойде в повече, а да не кажа, че още го борим.
Момичета, Ковид карантината ни мина вчера, сина ми го изкара с 24 часа температура и до там, но в събота сутринта дъщеря ми вдигна температура, в неделя беше някаква ниска и от вчера няма, няма кашлица, на моменти има запушен нос, но ме притеснява, че няколко пъти се оплака от болки в корема. В неделя сутринта след закуска доста я заболя и имаше леко разстройство, по-късно през деня и вчера пак имаше няколко пъти болка, но не е имала разстройство. Някое дете карало ли е Ковид с болки в корема? Пие само авиорон, но и друг път го е пила и не е имала проблеми.

Много започнаха да боледуват след всрицелата ли? 😖😖
Според мен при вирус, какъвто и да е той, е нормално да имат болки в корема.

# 254
  • Враца
Да, ужасно много започнаха да боледуват и  ако преди това хващаха някакви вирусчета с хрема, кашлица и минаваха за седмица, след варицелата се започна с коксаки, бактериална ангина, бронхит, грип, ковид имам чувството, че всичко що върлува си го прибираме вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт