Умопобъркваници и мистерии 2

• 21 382
  • 926
  •   1
Отговори
# 495
  • tardis
Отказах се от тази, скучна ми е нещо..Дай някоя друга  Peace

Давай ти, че аз се изчерпах Simple Smile

Всъщност мога да предложа една не много лесна, която играх наскоро. ПОне на мен ми хареса:
http://mail.im.tku.edu.tw/~coolray/b714escape.swf

# 496
  • София
на коя игра сте в момента?
въртя се в някаква тъмна стая. Май още не съм се събудила  Grinning

# 497
  • tardis
на коя игра сте в момента?
въртя се в някаква тъмна стая. Май още не съм се събудила  Grinning
Остава и да ти е заключена вратата Mr. Green

Аз съм си тук http://www.so-room.com/contents/flashgames/aquaria2.php и очаквам подкрепления, за който му е интересно Laughing

# 498
Цитат на: rainbird link=topic=153329.msg2977961#msg2977961 http://mail.im.tku.edu.tw/~coolray/b714escape.swf
[/quote
На тази надписите не ги виждам, ще ми е доста трудно Mr. Green

# 499
  • tardis
На тази надписите не ги виждам, ще ми е доста трудно Mr. Green

Не ти трябват особено, само на едно място може би (за преливане между три съда), но там пък се виждат числата, които са важни, а и има схема на зелената дъска; жалко че не е преведена наистина.

# 500
  • София
поне кажи как да светна осветлението, за да не се въртя в тъмното  Grinning

можеш ли да ми кажеш кода за сейфа в предишната игра?

# 501
Мацки, снощи играх хотелската стая до 23.00 часа и накрая си потърсих помощ в мрежата. Е няма излизане тази игра без подсказка  doh
Ако ви е интересно, ще ви кажа как излязох. То и краят не беше нищо особено  Rolling Eyes

За по-нататък:

Намерих и една игра, но още не съм я започвала - ето я

Ето още една. Тази съм я играла до някъде, но зациклих и съм я изоставила.

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 10:05 от tedi_b

# 502
  • София
казвай  Hug, че снощи съм го сънувала този сейф

# 503
  • tardis
поне кажи как да светна осветлението, за да не се въртя в тъмното  Grinning

можеш ли да ми кажеш кода за сейфа в предишната игра?

Кода ... помня ли вече 3 наляво, 1 надясно, 4 наляво, но не се отличавам със силна памет:) снимай сейфа с камерата и на снимката се вижда, а посоките можеш да ги вземеш и от листчето от коридора.

Осветлението, отиваш в най-отдалечената зала, там в дъното има някаква пирамида с нещо като клавиатура; обърни внимание на всеки символ колко редички се запълват; малко се помотах там, но накрая го измислих; ако не можеш да се ориантираш ще кажа  по-подробно:)

# 504
  • София
всичките ли бутони използва или трябва да се запълни точно с определен брой чертички

# 505
  • tardis
всичките ли бутони използва или трябва да се запълни точно с определен брой чертички

само три използвах (6/8/1) - сборът трябва да е 15, толкова чртички има едната част на пирамидата, без върха;

# 506
здравейте! на коя игра сте , че от вчера от обяд не съм сядала и май съм пропуснала доста Simple Smile

# 507
Мацки, снощи играх хотелската стая до 23.00 часа и накрая си потърсих помощ в мрежата. Е няма излизане тази игра без подсказка  doh
Ако ви е интересно, ще ви кажа как излязох. То и краят не беше нищо особено  Rolling Eyes
Аз заседнах на телефона-как се набира номера?

# 508
<

Теди кажи моля те,4е вси4ки сме лиубопитни. Crazy

# 509
как извадихте тапата от бутилката?

само три използвах (6/8/1) - сборът трябва да е 15, толкова чртички има едната част на пирамидата, без върха;
   къде е тази пирамида , тези чертички........ на друга игра ли е това?

Общи условия

Активация на акаунт