Умопобъркваници и мистерии 2

• 21 353
  • 926
  •   1
Отговори
# 540
ръчкайте с антената м/у шкафовете, зад тях;разгледайте картинката от кухнята-има нещо за разбиване.Аз излязох Laughing
от шкафовете изкарах още 1 ключ -станаха ми 7 -жълти, ама от листа в кухнята нищо не разбрах какво да разбивам - цял ден чукам с чука къде ли не и нищо - и по саксията и по чешмата ама..... а стиковете, книгите, възглавницата и саксията правят ли се нещо?

# 541
  а стиковете, книгите, възглавницата и саксията правят ли се нещо?
не Grinning
ВНИМАНИЕ, подсказвам:  Mr. Green
има един м/у гардероба и шкафа, разбиваш четвъртата плочка от сейфа и после с ножа вадиш ключ

# 542
  • София
Някой играе ли я още тази http://diversity.me03.se?  Аз минах през една стая с компютри и сега съм запецнала в друга стая - детска много странна  Thinking Половината от предметите, които събрах преди това не ми трябваха за да стигна до тук ама знам ли, може да съм объркала нещо...

# 543
# 544
започнах я и имам чаша, брадвичка,ножица ,инструкция за TV , снимка и ръчна дрелка . незнам как да включа ТV и не мога да взема антената.
Коте Боте , ти до къде си?

# 545
започнах я и имам чаша, брадвичка,ножица ,инструкция за TV , снимка и ръчна дрелка . незнам как да включа ТV и не мога да взема антената.
Коте Боте , ти до къде си?

и аз започнах тази. Дрелката къде намери? Не я откривам. Освен изброеното имам и една ябълка и кутийка от сода. И аз не знам как да включа тв-то.
И една батерия намерих за дистанционното, но то пак не тръгва. Нещо с тв-то трябва да се направи първо /поне според схемата/. А ножицата къде е ?
Открих дрелката най-после. Обаче зациклих. Въртя се из стаята само. Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 17:47 от Anna

# 546
  • София
батерията къде я намерихте. И аз само се въртя  ooooh!
имам и две пръчици Simple Smile

# 547
батерията къде я намерихте. И аз само се въртя  ooooh!
имам и две пръчици Simple Smile

батерията е зад телефона. В горния му десен ъгъл има една малка червена точка. Кликваш на нея и ще ти се покаже батерията зад телефона. Аз пък не мога да намеря тези пръчици. Открих обаче някакъв лист с цветни квадрати.

# 548
  • София
и аз го намерих. Едната пръчица май беше зад шкафа, а другата пада като разклатиш картината

намерих и един сатър

Последна редакция: сб, 06 яну 2007, 18:07 от Коте Боте

# 549
И аз намерих сатъра. Горе на тавана има нещо като полилей и си мисля, че там ще се намери някакъв предмет, но ми казва, че не мога да достигна толкова високо.

# 550
  • tardis
Grudge2 съм я играла, мога да помагам.

Diversity - излязох и  от 4-та стая, и там мога да помагам Simple Smile

# 551
  • София
намерих и кабела за ТВ, но пак не тръгва. Сигурно трябва още една батерия
rainbird ако трябвт  две батерии казвай къде да търся. Тази от телефона я взех

# 552
Намерих го и аз кабела, ама наистина май трябва още една батерия. Струва ми се, че стената, до която са тв-то и стола, не е точно стена, ама не знам дали съм на прав път и какво трябва да направя ако не е стена. Засега само се мотая и дори не знам къде мога да използвам намерените предмети.

# 553
  • София
и аз пробвах да я цъкам със сатъра и ножицата, но нищо  newsm78

# 554
  • tardis
намерих и кабела за ТВ, но пак не тръгва. Сигурно трябва още една батерия
rainbird ако трябвт  две батерии казвай къде да търся. Тази от телефона я взех
втората - погледнете над вратата, където е корниза, някъде към левия край, прокарайте бавно курсора докато стане на ръчичка

Общи условия

Активация на акаунт