Умопобъркваници и мистерии 2

• 21 205
  • 926
  •   1
Отговори
# 750
точно това е, че не ми я показва къщата. Само ми казва, че мога да я видя, ама как да стане така, че да се види през прозореца.
След като сложиш червеното кръгче, цъкваш върху по-дебелата част.Самата къща не се вижда, би трябвало да видиш това:

# 751
благодаря отново, но при мен не се появява това, след като сложа червеното кръгче и цъкам върху по-дебелата част. Просто нищо не се случва. Може би ми липсва някакъв елемент. Може би трябва нещо друго да открия или направя преди това.

# 752
странно  newsm78 аз си я пуснах отначало и пак стана, без да взимам нищо друго

# 753
Аз съм доста назад от вас и не ми се иска да чета всички постинги... обаче имам едно питане - влязох в лабиринта, стигам до края му, давам сандвич на ламята, а вратата е заключена - как да изляза? Пробвах да се върна, но не ме пуска да изляза от входа. Имам една замръзнала стена, не мога да я размразя... сега ли трябва?

# 754
Аз съм доста назад от вас и не ми се иска да чета всички постинги... обаче имам едно питане - влязох в лабиринта, стигам до края му, давам сандвич на ламята, а вратата е заключена - как да изляза? Пробвах да се върна, но не ме пуска да изляза от входа. Имам една замръзнала стена, не мога да я размразя... сега ли трябва?
замръзналата стена я размразяваш със сешоара

# 755
......... замръзналата стена я размразяваш със сешоара
Shocked Нямам такова, явно съм пропуснала да го взема. А сега дали мога да изляза или трябва да започвам отначало  Sad
Вътре в лабиринта съм  Sad

# 756
май трябва да почнеш отначало Confused

# 757
май трябва да почнеш отначало Confused
Благодаря!  Hug
Поне знам какво да търся  Laughing

# 758
  • Ботевград
И аз съм в лабиринта, ама не мога да вляза в две стаи - лилавата и зелената  Crazy Там има едни червени такива чертички, които ме спират  newsm78 как да мина през тях?

# 759
има още една стая, от която се изключват "чертичките", обиколи ги всичките и ще я намериш

# 760
  • Ботевград
Мерси  Hug

Последна редакция: ср, 10 яну 2007, 09:44 от ZLATNA

# 761
Аз пак да попитам  Blush Къде да намеря липсващия елемент от едното произведение /това с метал и дърво/ и как да пусна червената машина, която е в бараката?
Този елемент и аз го търся, а машината май се пуска с червеното пръстенче

# 762
  • Ботевград
Мда, и Security room не мога да отворя  Rolling Eyes

# 763
Мда, и Security room не мога да отворя  Rolling Eyes
Отваря се с крика от багажника на колата и с противоотровата, която получаваш като минеш играта с рибата в езерото

# 764
Добре де, отворих всички стаи, поставих предметите на изкуството. Събрах три от малките стъкленички. Няма ми липсващата част от единия предмет на изкуството и незнам какво да правя по-натам. Явно и една стъкленичка ми липсва, защото при духа в гробището нищо не става.

Общи условия

Активация на акаунт