Умопобъркваници и мистерии 2

• 21 091
  • 926
  •   1
Отговори
# 765
  • София
започнах отново играта и не мога да намеря пистолета. Някой ще помогне ли?

# 766
започнах отново играта и не мога да намеря пистолета. Някой ще помогне ли?
В колата - задната врата.
Някой намери ли липсващия елемент от произведението с метал и дърво. Само това ми остана за да имам и петата стъкленица.

# 767
Четирите стъкленички ги даваш на онзи в гробищата, той ти дава почистващ спрей.
Часовникът също е в гробищата.
давах му ги ама нещо не ги ще Simple Smile има ли някаква тактика - да му ги оставям някъде или по някакъв начин да му ги давам?
няма, обаче трябва да са пет - от петте възстановени произведения

спреят трябва за картината зад модела, доколкото разбирам, обаче нещо не вдявам как се използва
аа, не тази картина с летящия човек обаче, а тази, зад която беше скрит ключа, за там е, почистих:)
и приключих

Как намери липсващата част от произведението с метал и дърво?

# 768
червеното кръгче май беше липсващата част

# 769
  • UK
Мразя играта с гадната рибка. Играта като цяло не е сложна, но малоумната рибка ми отнема вече половин час. Оф най после.

# 770
  • София
не мога да намеря часовника. Изцъках цялото гробище  Sad

# 771
  • tardis
da, червемото кръгче е

ето още една игра от същата серия, която играх преди време, ако ви хареса предходната
http://www.anodeetcathode.net/games/museum/

# 772
Ох да, разбрах, аз го бях оставила на машината и кой да се сети, че пак ще потрябва?
После като сложиш липсващата част изпада и петата стъкленица - отиваш при духа, дава ти спрея, напръсква се снего картината в музея вдясно до скулптурата, после пак при духа - нещо ти говори цъкаш цъкаш и ти изплюва касета - с нея в секретната стая - пускаш видеото - вижда се кой е виновния. Пак се връщаш при духа. Отваряш дневника до чантата и цъкаш на всички точки в дясната половина, т.е. това са фактите, които оневиняват Давид. Като ги разцъкаш, пак цъкаш на духа и сега вече ти изплюва противоотровата и това е края, после дава как я дава на учителката и т.н. и се оказва, че виновника е сина на Давид
Край...

коте Боте, цъкни на камъка вляво пред духа

# 773
  • Ботевград
Аз имам стълба и  едни лампички, не знам за какво са!?  Hug

# 774
da, червемото кръгче е

ето още една игра от същата серия, която играх преди време, ако ви хареса предходната
http://www.anodeetcathode.net/games/museum/
  започнах я . имам очила, кубче,монетка , фенерче и фотоапарат с който снимах картините, а жезъла и телескопа дадох на картините в музея .
някой напреднал да даде малко помощ  Praynig ? ноижа как да го взема? и в тъмната стая какво се прави?

# 775
сложих короната и венеца на другите картини , имам лешници и ключ който не знам какво да правя

# 776
трябва ми само ножа! някой играе ли я таз игра?

# 777
Тъмната стая е лабиринт - трябва да имаш фенерче. Ножа се взема отвън - забит е на камъка но след като си минала лабиринта и си отговорила на въпросите на катеричката /след като й дадеш лешник/ и тя ти каже, че си с чисто сърце.
Какво се слага при картината с моряка и как се отваря подземието?
 Зелените чипове се слагат в очилата и там се показват картинки от събитията в музея. Три чипа имам засега

# 778
Тъмната стая е лабиринт - трябва да имаш фенерче. Ножа се взема отвън - забит е на камъка но след като си минала лабиринта и си отговорила на въпросите на катеричката /след като й дадеш лешник/ и тя ти каже, че си с чисто сърце.
Какво се слага при картината с моряка и как се отваря подземието?
 Зелените чипове се слагат в очилата и там се показват картинки от събитията в музея. Три чипа имам засега
благодаря ти ! аз бях взела лешниците от катеричката , но не съм я чакала да и ги връщам Simple Smile при моряка- където са статуите в музея от страни на едната врата - към галерията - вземаш едното топченце - то е за моряка. след това натискаш розовите точки и се переплитат лазери в машината в средата на коридора.
 къде е това подземие? аз имам един ключ

# 779
от къде взе 3 чипа - аз имам 2 и за какво ми трябват - видях с очилата и? къде се намира това подземие?

Общи условия

Активация на акаунт