Умопобъркваници и мистерии 2

• 21 090
  • 926
  •   1
Отговори
# 780
Тъмната стая е лабиринт - трябва да имаш фенерче. Ножа се взема отвън - забит е на камъка но след като си минала лабиринта и си отговорила на въпросите на катеричката /след като й дадеш лешник/ и тя ти каже, че си с чисто сърце.
Какво се слага при картината с моряка и как се отваря подземието?
 Зелените чипове се слагат в очилата и там се показват картинки от събитията в музея. Три чипа имам засега
благодаря ти ! аз бях взела лешниците от катеричката , но не съм я чакала да и ги връщам Simple Smile при моряка- където са статуите в музея от страни на едната врата - към галерията - вземаш едното топченце - то е за моряка. след това натискаш розовите точки и се переплитат лазери в машината в средата на коридора.
 къде е това подземие? аз имам един ключ
10х
Като включиш всички светлини от стаите, цъкаш долу на суича, отиваш в стаята с картините и цъкаш на топката на едното перило, лъча се продължава и подземието се отваря

# 781
от къде взе 3 чипа - аз имам 2 и за какво ми трябват - видях с очилата и? къде се намира това подземие?
Не помня къде е третия чип, виж при катеричката, като разцъкаш статуята, ама забравих. Трябва да почна отначало, за да се сетя.
В подземието за третата стая има код, кой е?

# 782
не знам кода за 3 та стая
 в първата съборих колоната и нищо, картината се вдига и има листче ,но не разбрах за какво иде реч . имаш ли ключ за стая 2?

# 783
някой има ли по напреднал дакаже къде е ключа за 2 стая в подземието или кода за 3 стая?

# 784
  • София
а какво се слага на картината с конника в галерията

намерих какво  Simple Smile

# 785
на конника- ножа

# 786
  • София
влязох в третата стая  Grinning

# 787
как влезе ? какъв е кода?

# 788
Значи, кода за третата стая е 26-8-1789, ключа за втората стая е като идеш при Купидон от лабиринта и пуснеш монета в езерцето. Третия чип е като разтръскаш Наполеон - дава ти ключ, с който отиваш при картината с французина с перото, отключваш сейфа до него и там. Долу в подземието взимаш от втора стая кутия и изваждаш от нея патрон. Влизаш в третата стая и си говориш с мацката, даваш и цветето от галерията, пак говори, изваждаш патрона и от него перла, пак бла-бла-бла, слагаш перлата на медальона на мацката, отваря се врата, излизаш и се озоваваш при Купидончето. Отиваш на реката от лабиринта и цъкаш на нея и си аут от играта Wink

# 789
  • София
Някой разбра ли значението на снимката - ring=people=roses
и къде открихте другия ключ. Аз намерих само един, на който пишеше номер2?

# 790
Някой разбра ли значението на снимката - ring=people=roses
и къде открихте другия ключ. Аз намерих само един, на който пишеше номер2?
Ключ 1 е в медальона, при реката от лабиринта, намира се в горния ляв край на лабиринта, при нещо като изход

# 791
аз пък какво натиснах и ме върна от начало  Sick

# 792
Чудя се дали да се захващам с тази:
My Diamont Baby
Доста е тематична...

# 793
  • София
Чудя се дали да се захващам с тази:
My Diamont Baby
Доста е тематична...

играли сме я! Играта е страхотна. Поне на мен ми хареса много