Умопобъркваници и мистерии 2

• 21 115
  • 926
  •   1
Отговори
# 735
На скулптурата от метал и дърво й липсва нещо. От къде да го взема? Все още се мъча да пусна машината и не става.  #Cussing out И часовника не мога да намеря  #Cussing out

# 736
Четирите стъкленички ги даваш на онзи в гробищата, той ти дава почистващ спрей.
Часовникът също е в гробищата.

# 737
давах му ги ама нещо не ги ще Simple Smile има ли някаква тактика - да му ги оставям някъде или по някакъв начин да му ги давам?

# 738
  • tardis
давах му ги ама нещо не ги ще Simple Smile има ли някаква тактика - да му ги оставям някъде или по някакъв начин да му ги давам?
няма, обаче трябва да са пет - от петте възстановени произведения

спреят трябва за картината зад модела, доколкото разбирам, обаче нещо не вдявам как се използва
аа, не тази картина с летящия човек обаче, а тази, зад която беше скрит ключа, за там е, почистихSimple Smile
и приключих

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 20:27 от rainbird

# 739
Аз пак да попитам  Blush Къде да намеря липсващия елемент от едното произведение /това с метал и дърво/ и как да пусна червената машина, която е в бараката?

# 740
  • tardis
Аз пак да попитам  Blush Къде да намеря липсващия елемент от едното произведение /това с метал и дърво/ и как да пусна червената машина, която е в бараката?
след като сложиш червеното колелце, пробвай да кликнеш по прозореца - всъщност стреляш в съседната постройка за да разбиеш сейфа там

# 741
няма, обаче трябва да са пет - от петте възстановени произведения

спреят трябва за картината зад модела, доколкото разбирам, обаче нещо не вдявам как се използва
аа, не тази картина с летящия човек обаче, а тази, зад която беше скрит ключа, за там е, почистих:)
и приключих
зад коя картина е скрит ключа и как  да я махна да го взема? за къде е този ключ? имам само стълба

# 742
след като сложиш червеното колелце, пробвай да кликнеш по прозореца - всъщност стреляш в съседната постройка за да разбиеш сейфа там

благодаря ти, но и така не става. Изписва ми само, че виждам съседната барака и това е. Не може да се стреля. Ох, направо ми идва да я зарежа вече тази игра, обаче продължавам.

# 743
  • tardis

благодаря ти, но и така не става. Изписва ми само, че виждам съседната барака и това е. Не може да се стреля. Ох, направо ми идва да я зарежа вече тази игра, обаче продължавам.

хм, пробвай да кликнеш седалката, бутоните и после прозореца, дано стане

маги77, тази картина е в музея, почти до модела, който трябва да се облече; малка е

# 744
това е картината зад статуята ли?  а как да я махна, да взема ключа?
?

# 745
  • tardis
това е картината зад статуята ли?  а как да я махна, да взема ключа?
?
не, вдясно от статуята, малка; ти имаш вече този ключ - мисля че беше ключа за асансьора в киното; може да не ти прилича на картина, но е

# 746
ха такааааа  Thinking и сега от къде да взема петата стъкленичка - какво да направя голямата картина?

# 747
Момичета, аз май се отказвам. Направо ми писна с тая машина.  #Cussing outНе тръгва и не тръгва. Скъсах се от цъкане, но без  резултат.

И на мен ми липсва една стъкленица. Имам синя, оранжева, лилава и зелена.

# 748
Момичета, аз май се отказвам. Направо ми писна с тая машина.  #Cussing outНе тръгва и не тръгва. Скъсах се от цъкане, но без  резултат.

След като ти покаже съседната къща, цъкни върху червената точка в средата

# 749

След като ти покаже съседната къща, цъкни върху червената точка в средата

точно това е, че не ми я показва къщата. Само ми казва, че мога да я видя, ама как да стане така, че да се види през прозореца.

Общи условия

Активация на акаунт