Умопобъркваници и мистерии 2

• 21 242
  • 926
  •   1
Отговори
# 630
http://petiofi.narod.ru/ostrov.html кой я беше пуснал и изиграл тази?! Моля за помощ!! Намерих един свитък, формичка, която сложих на стъкленицата с ключа и бутилка, която напълних с морска вода и...толкоз  Thinking
Можеш да отвориш сандъчето, комбинациите не са много  Peace
При мен беше 66  Wink

# 631
  • tardis
За кулата...

Имам дистанционно с една батерия, отвертка, мед, едно желязо (лост) и три ключа. После зациклих  Sad

даде ли меда на мечето?
Дадох го, от мечето взех третия ключ.
значи батерията ти е от чекмеджето; 2-та батерия е в кошчето за боклук; обаче не се сещам комбинацията от телевизора къде се изполваше
а във вентилационната шахта има още нещо, само трябва да се цъка повечко;

# 632

Да, така беше; аз отключих шкафа с видеото, но и двете ми касети не стават; дотук я бях докарала и предния път, не знам вие кога сте я играли Simple Smile
Та сега се въртя с тия касети и не знам какво да правя...
На мен ми тръгна касетата, после от шкафа под телевизора взех втората част от бележката , числата са 8384

# 633
http://petiofi.narod.ru/ostrov.html кой я беше пуснал и изиграл тази?! Моля за помощ!! Намерих един свитък, формичка, която сложих на стъкленицата с ключа и бутилка, която напълних с морска вода и...толкоз  Thinking
Можеш да отвориш сандъчето, комбинациите не са много  Peace
При мен беше 66  Wink
и при мен беше 66

# 634
  • Ботевград
Да се запиша и аз да следя темата  Hug

# 635
  • tardis

Да, така беше; аз отключих шкафа с видеото, но и двете ми касети не стават; дотук я бях докарала и предния път, не знам вие кога сте я играли Simple Smile
На мен ми тръгна касетата, после от шкафа под телевизора взех втората част от бележката , числата са 8384
колко касети имаш? аз се отказах пак; под една от вратите (май 206) ми дава, че има нещо, но като кликна все ме праща в 1-та стая и накрая ми писна:)
явно в една от стаите не мога да вляза кой знае защо и ми липсват предмети от инвентара

# 636
2 касети, под вратата на асансьора имаше някакъв ключ

# 637

как отвори шкафа?

# 638
цъках, цъках , нпо под вратата не намирам ключ

# 639
под лявото крило на вратата на асансьора се вижда лееека сянка-това е ключа за стая 204

# 640
  • tardis

ooooh!
мерси Grinning

Маги, за шкафа с видеото ключът е в стаята с код на вратата

# 641
# 642
под лявото крило на вратата на асансьора се вижда лееека сянка-това е ключа за стая 204
благодаря ! а намери ли кода за катинара ? че нещо изобщо ме няма със смятането ,че и рано сутринта

# 643
  • tardis

виждам всичко размазано и не на  фокус
аа, разбрах Simple Smile))

# 644
виждам всичко размазано и не на  фокус
аа, разбрах Simple Smile))
Laughing аз заседнах с очила, молив, чаша и бутилка Confused някакви идеи?

Общи условия

Активация на акаунт