Умопобъркваници и мистерии 2

• 21 175
  • 926
  •   1
Отговори
# 705
# 706
  • tardis
какво се прави в този лабиринт. Не мога да се движа из него. Виждам го като макет
Влакчето го сглобих
да бе, влакчето било много лесно всъщност

за лабиринта използвай стрелките, ти си бялото квадратче

има ли някой по-напред? зациклих с/у една акула под водата и само се гледаме с нея, не знам как да мина...

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 16:27 от rainbird

# 707
как влязохте при лабиринта? аз бях взела ключа от играта горе и като кликнах на вратата за лабиринта изчезна . фенерчето го дадох на духа?

# 708
няма ли да подскажеш?

# 709
  • tardis
няма ли да подскажеш?
гледай да са общо взето симетрично разположени отделните части, не знам как да обясня по-добре; и не кликвай непосредствено там,където искаш да сложиш нещо, а малко по-встрани

аз разбрах това с акулата, но нещо не ме бива да бягам, умирах поне 3 пъти в един тунел Rolling Eyes

# 710
фенерчето го дадох на духа?
Аз пък му извадих батерията, но не знам какво да я правя.

# 711
  • tardis
фенерчето го дадох на духа?
Аз пък му извадих батерията, но не знам какво да я правя.

В киното прибирате едно куче, дайте му батерията и то ще ви осветява лабиринта

# 712
лабиринта в мазето ли е? Как отворихте вратата?
днес определено не ми е ден Embarassed! Отворих я!

къде да намеря лост?
лоста е в багажника на колата.
Трябва да се мине играта с акулата - влиза се с колбата с отрова в езерото и накрая като минеш излизаш с противоотровата.
Намерих много неща и отворих всички врати. Накрая поставих почти всички предмети на изкуството в залата след библиотеката, но на едното ми дава, че липсва нещо. На статуята отстрани сложих каска с очила, някакви светещи презрамки. Незнам какво още трябва, но само на единия предмет на изкуството ми дава че липсва нещо и при гробището незнам какво да му дам на духа?
В лабиринта трябва да се мине през всички стаи - взема се сандвича, който после се дава на ламята, Има и нещо като меч за телепортиране, той е за змията, която се появява като се стопи леда с нещо като бустер и там е ключа за последната врата.

# 713
моля ви кажете ми как да влезна в лабиринта?

# 714
А от къде да взема меча за телепортиране / за лабиринта става въпрос/?

П.П. Намерих меча.

Последна редакция: вт, 09 яну 2007, 17:36 от Anna

# 715
даваш батерията на кучето, което си взела от киното и влизаш. То ще ти осветява пътя из лабиринта.

# 716
  • tardis

Намерих много неща и отворих всички врати. Накрая поставих почти всички предмети на изкуството в залата след библиотеката, но на едното ми дава, че липсва нещо. На статуята отстрани сложих каска с очила, някакви светещи презрамки. Незнам какво още трябва, но само на единия предмет на изкуството ми дава че липсва нещо и при гробището незнам какво да му дам на духа?

и аз дотам я докарах...
на духа в гробището - всяко възстановено произведение ми дава по една стъкленица - трябва явно да се съберат всичките

Маги77, пропускаш постингиSimple Smile

# 717
през старата къща горе - първо влизаш в лявата врата горе там щракаш на вратите в коридора докато влезеш в една - играеш като кликаш на кръгчетата по двойки така че да изчезват едно по едно и накрая остава ключ, с който отваряш вратата на лабиринта вдясно на първия етаж

# 718

и аз дотам я докарах...
на духа в гробището - всяко възстановено произведение ми дава по една стъкленица - трябва явно да се съберат всичките

Маги77, пропускаш постинги:)
Аз събрах три малки такива стъкленички, ама нищо с тях не можах да направя, и часовника ми остана също

# 719
aaaa аз всичко бях направила , само дето не бях дала на кучето батерията и за това съм не могла да влезна в лабиринта , после тока спря и айде отново , сега съм на рибката ама малко ме измъчи

Общи условия

Активация на акаунт