Египет /Тема 14/

• 57 441
  • 753
  •   1
Отговори
# 405
  • Beyond the Frontiers
Gabiplus, ако не се лъжа, вие имахте изискване и да е с активна анимация нали?
Риксос, Щайгенбергер, Меджик бай Джас - те са един до друг. Евентуално Корал Сии, Джаз Мирабел.

# 406
  • София
Gabiplus, ако не се лъжа, вие имахте изискване и да е с активна анимация нали?
Риксос, Щайгенбергер, Меджик бай Джас - те са един до друг. Евентуално Корал Сии, Джаз Мирабел.

Не сме имали изисквания към анимация. Simple Smile

Обаче следващото пътешествие в Египет искам задължително да е с плаж без отлив. Simple Smile

# 407
  • София
Jaz Makadina , Jaz Saraya , Jaz Oasis в Макади бей и всички около тях са без осезаем отлив и с прекрасен риф, до който се стига без платформа.

# 408
Здравейте, родителите ми ще пътуват за Египет през октомври с полет до Кайро и до пирамидите по програма на Абакс. Доколкото знам водата е топла тогава и става за къпане, ТАКА ЛИ Е? Притеснява ме горещината по време на екскурзията до Луксор тъй като все пак са хора на възраст . Може би трябва да помислят предварително дали да отидат, а желание има? Simple Smile

# 409
  • Варна
Здравейте, родителите ми ще пътуват за Египет през октомври с полет до Кайро и до пирамидите по програма на Абакс. Доколкото знам водата е топла тогава и става за къпане, ТАКА ЛИ Е? Притеснява ме горещината по време на екскурзията до Луксор тъй като все пак са хора на възраст . Може би трябва да помислят предварително дали да отидат, а желание има? Simple Smile

Някъде из темите имаше годишните температури. Но имайте предвид, че горещината там не се усеща така както горещината тук. В моя град при 27-28 градуса де потим като прасета. Там при 40 градуса единия ден... Ми беше горещичко,  но не непоносимо. Рано сутрин редовно траках зъби. Климатици има навсякъде.
Но нека Галактик да каже, нейните данни ще са най-меродавни.

# 410
  • На топло в неговото сърце.
Има ли вече обявени изгодни оферти за Шарм през есента?

Бях в Хургада вече няколко пъти и ми се искаше да сменя леко дестинацията. Simple Smile
Джаз фанара в Шарм е с прекрасен риф!Хубави модерни стаи, само ресторанта е остарял и храната не е  много разнообразна.Друг минус е липсата на тоалетна на плажа!Иначе всичко друго е страхотно, особено гледката от терасата на бара до басейна е незабравима!

# 411
  • Sofia
... храната не е  много разнообразна.

На мен храната ми се стори разнообразна (имаше доста неща), но за сметка на това – неособено вкусна.

# 412
Jaz Makadina , Jaz Saraya , Jaz Oasis в Макади бей и всички около тях са без осезаем отлив и с прекрасен риф, до който се стига без платформа.

Живот и здраве догодина планираме почивка в Jaz Makadina Simple Smile
Между този който съм посочила и другите два кой е най добър като хотел .Може би е трудно да се определи:)

# 413
  • София
Jaz Makadina е на първа линия, а останалите 2 са на втора и се върви малко повече до плажа. За сметка на това пък са по-спокойни, с по-малко хора в ресторанта и по басейните. За стаите мога да коментирам само тези в Jaz Saraya, защото там съм била. Нас ни настаниха в по-голяма стая, от тази, която бяхме резервирали в БГ, срещу малко доплащане на рецепцията. Имаше си кухненски бокс, диван с масичка, въобще по-обширна.

# 414
  • Beyond the Frontiers
На практика почти няма такава разлика в ходенето. Стаите са еднотипни във всички хотели от веригата Джаз - всичките съм ги обиколила и в Хургада, в Макади, Марса, Шарм.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 17:07 от Galactic Voyager

# 415
  • София
Още нещо се сетих - тъй като плажът е разделен на зони за отделните хотели, та в зоната на Макадина беше доста пълно, докато на Сарая нямаше много заети чадъри и си беше направо рехаво. Но входът към рифа е към частта на Макадина и малко се повървява по брега.

# 416
Още нещо се сетих - тъй като плажът е разделен на зони за отделните хотели, та в зоната на Макадина беше доста пълно, докато на Сарая нямаше много заети чадъри и си беше направо рехаво. Но входът към рифа е към частта на Макадина и малко се повървява по брега.
Ееххх предпочитаме по спокоен и голям плаж. Тази година бяхме в Жасмин палас, там има отлив на водата, но винаги има къде да се плува. За смета на това спокоен и голям плаж винаги с празни чадъри и шезлонги. Гледах клип и наистина и на крлипа плажа на Макадина беше направо фул. Все пак за догодина есента има време  Simple Smile да решим в кой хотел ще сме.

# 417
  • Veliko Tarnovo, Bulgaria
Бихте ли споделили хотели в Шарм,подходящи за тинейджъри.Цената не е определяща,да има хубав риф и забавления.

# 418
Бихте ли споделили хотели в Шарм,подходящи за тинейджъри.Цената не е определяща,да има хубав риф и забавления.

Риксос Сийгейт

# 419
  • Beyond the Frontiers
И Щайгенбергер.

Общи условия

Активация на акаунт