Египет /Тема 14/

• 57 361
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • На топло в неговото сърце.
В лагуната няма нужда от обувки, но и от двете страни на Белла виста бар има малък риф и там за ваше удобство е по-добре да имате,че страха инстинктивно те кара да търсиш дъно и тогава с обувки е по-сигурно!

# 496
Хубаво е, че ми потвърждаваш инфото за рифта и все пак децата и не само те ще могат да се радват на подводен свят. Вие посещавали ли сте други места и ако да кои в близост до този хотел за шнорхелинг?

# 497
  • Beyond the Frontiers
Ара тур и Тортуга като цяло са едно и също....

Който резервира, резервира. Цените вече са други. Въпреки че Жасмин палас има още дати под 1000 лв. на човек, което си е добре.

# 498
Хубаво е, че ми потвърждаваш инфото за рифта и все пак децата и не само те ще могат да се радват на подводен свят. Вие посещавали ли сте други места и ако да кои в близост до този хотел за шнорхелинг?
Да, всеки път си правим екскурзията с лодка до Райския остров или Оранж бей.В самия хотел обикалят и ви питат дали искате да ви запишат.Ние  си резервираме от тях,защото лодката е директно от хотела и няма нужда от транспорт до пристанището.Задължително се запишете в гест рилейшъна на алакарт ресторантите.Само италиянският е платен!В другите имате право на  по едно посещение! Рибният на плажа може и за обяд, той ни е любим!
Надявам се и тази година за празниците отново да го посетим! Flowers Four Leaf Clover

# 499
  • София
В Десерт Роуз и Жасмин има ли отлив? Може ли човек да се къпе нормално в морето?

Миналата есен бяхме в Гравити Сал Хашиш. Море нямаше близо 500 м навътре от брега.

# 500
В Дезърт Роуз отлива изобщо не се усеща!
За Жасмин обаче да!

# 501
  • София
А този отлив целогодишно ли е такъв или зависи от някаква сезонност?

Октомври миналата година в Гравити Сал Хашиш морето приличаше на голяма кална локва.

Значи гаранция, че в Десерт няма отлив и може да се ползва морето по предназначение? Simple Smile

# 502
  • Beyond the Frontiers

Значи гаранция, че в Десерт няма отлив и може да се ползва морето по предназначение? Simple Smile
Категорично - да.

# 503
Всички приливи и отливи се влияят от Луната!Природна закономерност!

# 504
Ако имаме all inclusive, може да идем на а-ла-карт ресторант един път или не?

# 505
В Дезърт роуз има 4, италиянския не влиза в АИ. А другите три Да!С предварителна резервация за всеки от тях веднъж за целия престой.Тоест три вечери може да сте в алакарта,ако не ви хареса там при резервация за 19.00 ч ,може да се нахраните в основния,който работи до 22.00

# 506
Ние ще сме в Хургада в някакъв не особено хубав 4* хотел и може и да нямаме право на ала карт.

# 507
  • Beyond the Frontiers
Ние ще сме в Хургада в някакъв не особено хубав 4* хотел и може и да нямаме право на ала карт.
Ако напишете името на хотел, може да сме ви по-полезни.

# 508
King Tut Aquapark мисля, че беше.

# 509
Привет! Galactic Voyager, Caves Beach Resort много ли е зле и заслужава ли да се рискува, защото цената е добра? Притесняват ме хранителните разстройства. Мъж ми има болна жлъчка и не искам да прави там криза. И още един въпрос, понеже е само за възрастни, 15 годишен младеж може ли да почива там, при положение, че цената ще бъде за възрастен?

Общи условия

Активация на акаунт