Насилник или жертва е Вергов?

• 59 466
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Ами да е жива и здрава. Лошо си изигра картите.

# 1 021
Къде е емигрирала Диана?

# 1 022
Отишла да учи анимация някъде, UK ли май

# 1 023
  • Манчестър
Ако не беше тази история, нямаше да я знам тази Диана.

# 1 024
Сама се наигра Диана и никой не и е виновен.Пет години го чака да се нахойка и да се върне при нея,но греда.Реши да играе мръсно и си получи заслуженото.Много харесвам Вергов,след случката го харесвам още повече.Държа се изключително адекватно,докато Диана изсипваше кофи с помия в соц.мрежи.Това още повече ме отврати.Не я харесвам и се радвам,че се канселира сама.

# 1 025
Аз не знам някой да има съмнение, че е имало някаква агресия. Имало е. Но и тя се държа много глупаво.
Но да симпатизирам на Вергов няма как.
От случката загуби само тя.

# 1 026
Аз имам съмнения.Не съм била там,не съм видяла.Медицинско няма,само снимки с неясен произход.Няма как да вярвам на някой,който се сеща,че е ял бой след 5 години!

# 1 027
  • София
От самото начало имам съмнения. Grinning

# 1 028
  • София
Накрая историята завърши с победа на Вергов, който излезе без щети от цялата история, а на Диана й се наложи да емигрира... поуката е, че жертвите на насилие трябва да си мълчат
Някой знае ли какво стана с делото срещу Диана за обида? Накрая дали осъдената не е тя 😀 няма да се учудя
А може би поуката е, че трябва да действат на време, а не 5 години по- късно. С медицинско, с доказателства.
Представяте ли си да е достатъчно някой да каже, че сте го набили преди 5-10 години, за да ви осъдят?

# 1 029
Накрая историята завърши с победа на Вергов, който излезе без щети от цялата история, а на Диана й се наложи да емигрира... поуката е, че жертвите на насилие трябва да си мълчат

Някой знае ли какво стана с делото срещу Диана за обида? Накрая дали осъдената не е тя 😀 няма да се учудя
Тролът в теб не се спира. Много е жалко да тролваш с темата за насилието над жени особено, че си жена(предполагам). Поуката е, че за всяко нещо има време и място. Първо е изтекла давността, второ - не може да го докаже.

Делото не е приключило.  Следващото заседание е на 09.07.

Отишла да учи анимация някъде, UK ли май
Вероятно никъде не искат да я наемат като актриса - нито в театър, нито във филм/сериал. В UK може да работи каквото реши и няма кой да я познае. Много като нея така направиха.

Аз не знам някой да има съмнение, че е имало някаква агресия. Имало е. Но и тя се държа много глупаво.
Не вярвам да я е удрял. Агресия? За някои хора агресия е, ако го гледаш "лошо". Аз лично чувствам агресия от твоя страна към мен. И?
Важното е дали я е удрял или не!

# 1 030
  • Другата България
Защо се вади тази тема от нафталина?

# 1 031
Зависи каква е жертвата, тази "жертва" беше много хубаво разгадана, като поведение от психолози. Евала на Вергон за адекватната реакция. Такъв тип жени, "актриси" лошо си изигра ролята в случая и си получи заслуженото. България не е Америка, където "сладникави сребролюбки" получават милиони обезщетение.

# 1 032
Още не е осъдена, но скоро ще бъде. https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/17917840

# 1 033
Защо се вади тази тема от нафталина?
Е как защо? Защото на Диана й се наложило да емигрира. Сигурно всички трябва да се чувстваме виновни по този повод.

# 1 034
Евтин ПР,който целеше да я изстреля в космоса,а я изпрати да "учи" в чужбина😂Колко ли още може да копае дъното тази незаменима актриса?

Общи условия

Активация на акаунт