Насилник или жертва е Вергов?

• 59 683
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 675
В интервюто пред с КС, ДД описва акт. гилдия- овързани като свински черва, безскрупулни, готови на всичко за да получат роля Rolling Eyes

Явно ще продължава борбЪтЪ- да поства, да дава интервюта, да се съди с Вергов до гроб Stuck Out Tongue Winking Eye
За нас сеир безкрай Joy
Права е. Някои от артистите/ките са готови на всичко, за да получат роля, включително и тя самата.

# 676
В нов пост Диана е качила снимка на този коментар. Над снимката пише "Истината винаги избива със страшна сила."

# 677
  • При семейството си

Ако Вергов беше излязъл и говорил, не да се разпраща писмо до медиите, и бе разказал открито за връзката им, причината за словесния им конфликт, мотивите му като баща да реагира остро, беше допуснал, че под въздействието на силните емоции, може и да я е избутал по силно, но в никакъв случай съзнателно и преднамерено ударил, че благодари на колегите си, които лично са му указали подкрепа, но не иска да ангажира хората с това и моли гилдията да остане встрани от този личен конфликт, всички щяха да са осъзнато на негова страна.

Ако пък Дияна беше искрена за чувствата си и за това,че те са основният мотив да замълчи, защото тя и по време на обучението си е имала проблеми и въпреки че е била още по-прохождаща, това не й е попречило да говори, та, ако беше обощила на две на три колко много е била "потънала" в тая любов и как не това, че някой я е избутал, а това, че човекът, към който е имала чувства я е наранило, и как заради това е решила да замълчи, щото любов, а - у, но с годините си е дала сметка, че любовта "не трябва да боли" и че това е нейното послание и, не беше използвала обидни квалификации, а беше изразила дълбото си съжаление и съчувствие към хора, неспособни да сдържат яростта си, и че към днешна дата тя е простила, но заради момичето от Кайнарджа, любимият й мотив, та на това момиче именно дължи да говори открито за случая.
Това жертва на насилие ли щеше да я направи…или просто поредната изоставена, пренебрегната, несподелена откъм чувства жена?!
А Вергов защо, след 5 години, да разказва за връзката си с нея…романтично-носталгично..,
Той именно това, както и свидетелката казват…да, имало е словесен конфликт, избутал я е по-силно, тя залита, пада, удря се в щендери…не е имало бой, ритници, обезобразяване, насилието, за което се говори.

# 678
За мен тя е жертва на чувствата си, а след това и на бурно протеклия словесен конфликт. Заради първото е мълчала толкова години, а не толкова заради кариерата си. Защото да мълчиш, за да получиш реализация, не е кой знае колко достойно, защото справедливост така и не възцарява.

Една от причините за липсата на емпатия към нея е именно тази войнствено-заканителна позиция, която хората не разбират и на която не рилейтват кой знае колко, защото "рецидивистът", познат още и като "изрод" по това време вероятно е бил мъжът, към който е изпитвала чувства.

И двамата разказаха техния си прочит на случилото се, но и двамата загубиха, именно защото не бяха докрай искрени, а двамата можеха да спечелят именно, ако бяха по-открити.

# 679
Да спечелят ли? Никой не печели от такова вадене на мръсно бельо.

# 680
  • При семейството си
Кое го прави рецидивист и изрод…нейните несподелени чувства или истинско физическо насилие, ритници, побой?! Тя за последните претендира, не за изоставена, употребена любовница.

# 681
Да спечелят ли? Никой не печели от такова вадене на мръсно бельо.

Джони Деп спечели.

# 682
Спечели делото, но иначе загуби роли, загуби престиж, загуби фенове (част от феновете му са били на другата страна)... Сигурна съм, че би искал да не се е случвало. Това не е печалба.

# 683
  • При семейството си
Диана ще обжалва и ще съди И за други неща, ще видим какво  ще спечели.

# 684
Нали има давност, какво ще съди?

# 685
Голяма печалба имаше Джони Деп - тоталко канцелиран няколко години, без никакви роли, с лепнато петно "насилник". Амбър и тя. Носеше се на гребена на вълната, прибра някакви пари, които сега ще й излязат през носа, вече е на дъното заради глупостите си. Голяма печалба и за двамата.

# 686
  • При семейството си
Нали има давност, какво ще съди?
За подробности, се обърнете към съдещата.

# 687
Ако беше малко по обрана в описанията на "насилието", може би повече хора щяха да й повярват. С "Бутна ме, удари ми шамар, имаше психическо насилие", вместо "ритник с цялата му мъжка сила в лицето и бях обезобразена", щеше да спечели много повече достоверност.
Сега е точно като Амбър. И тя пробва със "счупи ми реброто, изби ми зъби, къса коси от скалпа ми, счупи ми два пъти носа, но се намазах с кремче и на следващият ден ми мина напълно. Лекари ли? Неее, прецених че не ми трябват".
Сега дори и да е имало блъскане, Дидка вече загуби своята достоверност.

Никой не печели в такава ситуация.
Джони спечели в крайна сметка, но загуби роли.
Със сигурност бавно се завръща, вече има нови филми и договори, но това винаги ще го преследва.

Амбър пък си получи заслуженото и потъна в забвение.

# 688
В момента гледам интервюто при Крум Савов. Тази жена наистина е много нагла, освен, че е злобна. Обвинява Вергов, че говори за съобщенията, без да има доказателства, без да ги е показал и без да има експертиза. Демек "Аз ви казвам - вие ми вярвайте". Обаче трябва на нея да й вярваме, че е бита без доказателства и без медицинско.

# 689
Изгледах я с Крум. На въпроса му защо е реагирал агресивно и предната вечер по телефона, тя започва с жълтите вестници и книжките и тн. Добре, че Крум я подсети какво я пита(щото тя увърташе) и накрая пак с "не знам каква е причината, бих искала и аз да ги видя тези смс".
Кой откача без причина, защо като не знае е тръгнала по него и се е извинявала..Дори да е било прост любовен скандал да каже и без това е тръгнала всички кирливи ризи и бельо да си показва. И сега не била в Сф от страх..не гледа ли много криминалета.
Имало е насилие някакво, сигурна съм. Но тази жена е склонна към преувеличения, фантазии, фатализъм и драма. Цялото ѝ същество крещи каква драматична личност е. Личи ѝ в гласа, в картините, в жестове (други интервюта преди години),в изказа. Тя се изживява като фатална, ексцетрична личност на изкуството. И сега не смятам, че е толкова до справедливост, а е яхнала вълната и от инат и злоба няма да се откаже. Показателно е, че изобщо не иска да му произнесе името на глас... "на лицето"...омразата е силна, но чувствата са били още по-силни.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 22:59 от Amber*

Общи условия

Активация на акаунт