Насилник или жертва е Вергов?

• 60 786
  • 1 036
  •   1
Отговори
# 450
И 2 шамара да е ударил Вергов на Диана - не е ок. Но и тя да го е ударила също не е ок.

# 451
Ако той се е вкопчил физически за нея да и говори нещо, докато тя се опитва да се отдалечи? Това ОК ли е? Хипотетична ситуация...

# 452
Не е ок. Както не е ок и обратното.

# 453
  • София
И в другата тема бях писала, че имам близък приятел, който е подложен на ужасен психически тормоз от жена (съпругата му, с която се развежда). Хич не й мигва окото да си измисля лъжливи истории и да го обвинява за какви ли не гадости. Пред съда нищо не успя да докаже, за всички вече е ясно, че лъже, но не се отказва. Приятелят ми беше в ужасно състояние, разби му живота и всичко.

На това му се казва "Това, което една жена може да ти направи, мъж дори не може да си го помисли"

Нов пост от Диана във ФБ. Към него е качила видео с интервюто от 2018 г. Сигурно аз греша, но в това интервю тя не говореше ли за преподавателя в НАТФИЗ?

Скрит текст:
В това интервю от 02.12.2018г. завоалирано говорих за пръв път за побоя публично. Спомням си, че Мариян Станков спря да си гледа записките с въпросите. Само хора, които са преминали през такава травма, знаят колко е трудно да го изречеш. Само хора, които са преминали през такава травма, знаят колко е трудно да говориш пред камера.
За грозните думи и подигравки не желая да коментирам и да обиждам никого. Само ще кажа, че има огромна разлика от това да си личност и от това да си известен. Животът тези известни хора ги е обидил достатъчно.
Ненавиждам лъжите и ще се боря за истината до кръв, защото вече не става въпрос само за мен и причинената травма. Картината е много, много по-голяма! Рискувах цялата си кариера в името на истината, защото това е пътят. Пътят е да не се мъчи!
Насилието е грозно, а още по-грозни са хората с маските, които стоят зад него.

# 454
  • софия
Що не спре да се излага?
Съвсем се оплете в собствените си лъжи. Толкова ли е глупава за не знае, че информацията в нета е на клик разстояние?

"Дори ми побеля едната вежда. Имах бял косъм на веждата"
Косъм или вежда?

На въпрос била ли е жертва на физическо насилие, актрисата отговаря:”Да била съм. По много нелеп начин, за който не искам да говоря. Но важното е, че съм жива и здрава. Не беше опит за изнасилване. Нещо като шамари. Беше нещо по-сериозно… пребиване”.
Пребиване?

# 455
Боже, Боже! Тази жена е психопат. Пълен. Имало е свидетелка. Свидетелка! Тази свидетелка е била с тях в стаята и казва, че Юлиан Вергов не я е бил. За едно е права Диана Димитрова обаче, цялостната картина е по-голяма вече, Юлиан Вергов е длъжен да я съсипе от дела.

# 456
Горките "известни хора". 😂 Веднъж жертва на "побой", втори път жертва на това че е "известна".
Това се превръща в комедия.

# 457
Добре е качила интервюто,но що не качи и другото,в което твърди,че Юлиан се целувал талантливо???Риторичен въпрос.Чак толкова проста не е,но и не осъзнава,че вече копае дъното и се оплита в поредната лъжа.

# 458
Елена Колева, вече Калевска:
Цитат
Колко е страшно и колко е тъжно, когато една жена, над която очевидно е упражнено насилие, е нападана от цяла една " Гилдия- Мафия"! Една жена, сама срещу озверели " защитници"
Диана, ти освети цялата мръсотия, повдигна завесата, за да видят хората, какво се крие зад фалша на " Звездите'
ДИАНА ,СВЕТЛИНАТА ТИ ЩЕ ПРЕБЪДЕ!
С ТЕБ СЪМ! Като жена, като човек, като актриса! Силна си! Истината винаги е по силна, просто понякога е нужно повече търпение! Бъди 🙏❤️👁

# 459
  • Другата България
Що не спре да се излага?
Съвсем се оплете в собствените си лъжи. Толкова ли е глупава за не знае, че информацията в нета е на клик разстояние?

Косъм или вежда?

На въпрос била ли е жертва на физическо насилие, актрисата отговаря:”Да била съм. По много нелеп начин, за който не искам да говоря. Но важното е, че съм жива и здрава. Не беше опит за изнасилване. Нещо като шамари. Беше нещо по-сериозно… пребиване”.
Пребиване?
Остави “пребиването“, което мина през “шамари“ и “ритник“.
Било “преди години.....не помня“. Интервюто е от 2018 година.
От колко човека е бита тази жена?

# 460
Що не спре да се излага?

Скрит текст:
Косъм или вежда?

Пребиване?
Остави “пребиването“, което мина през “шамари“ и “ритник“.
Било “преди години.....не помня“. Интервюто е от 2018 година.
От колко човека е бита тази жена?
[/spoiler]
То това е въпросът, дали в цитираното интервю изобщо говори за случая с Вергов или сега удобно се възползва от това, което е казала. И не знам дали и колко пъти е пребивана, но знам че обожава да хиперболизира.

# 461
  • Другата България
СЕГА казва, че ТОГАВА /във въпросното интервю/ е говорила завоалирано за случая с Вергов.
Ден след ден все повече се оплита в собствените си ....то не са и кълбета, а големи макари с противоречивости.

# 462
Цитат
Колко е страшно и колко е тъжно, когато една жена, над която очевидно е упражнено насилие, е нападана от цяла една " Гилдия- Мафия"! Една жена, сама срещу озверели " защитници"
Диана, ти освети цялата мръсотия, повдигна завесата, за да видят хората, какво се крие зад фалша на " Звездите'
С ТЕБ СЪМ! Като жена, като човек, като актриса! Силна си! Истината винаги е по силна, просто понякога е нужно повече търпение! Бъди 🙏❤️👁
🤣🤣 Направо мъченица я изкараха.

# 463
  • София
ДД е публикувала и защита от Капка Тодорова:
Скрит текст:
Изчетох становището на прокуратурата по случая с Диана Димитрова и Юлиан Вергов. Обобщвам там какво пише. Диана Димитрова е бита, има доказателство за нанесени леки телесни щети. (уточнявам, че тежки щети са, когато има счупвания и причинени увреждания). Снимките й са истински, това не е грим. Няма достатъчно доказателства, че Юлиан Вергов е нанесъл побоя, затова не образуват досъдебно производство. Това е.
За да има доказателства в таз иистория са необходими показания на свидетели.
Според разказа на Диана в показанията тя е влязла в гардеробната, където Вергов се е преобличал, за да изяснят скандал помежду си. Не казва какъв. Казва, че са имали интимни отношения. Вергов я е блъснал в стената, при което тя пада и той я рита с обувка в лицето. След това излиза. В гардеробната влизат хора от екипа и гримьорката третира лицето й със замразяващ спрей, за да не се появят отоци и да се затрудни снимането на сериала. Вергов в това време е извикан на разговор от продуцента Милушев. След това Милушев вика и  Диана и я натиска да не подава сигнал в полицията.
Според разказа на Вергов в показанията Диана е влязла в гардеробната след него.  Препречила му е пътя да не може да излезе, той я блъснал и излязъл, а Диана нещо залитнала и паднала, като съборила един щендер. Не са имали интимни отношения. Бил афектиран от есемеси до дъщеря му. Установил, че двете си водят кореспонденция по телефона. Съдържанието го вбесило. Пред прокуратурата твърди, че се ядосал от думи на Диана по адрес на семейството му. По-късно оставя публиката да коментира някакви недомлъвки за уж сексуални есемеси, но пред прокуратурата не казва това. А и ако става дума за дълга кореспонденция, незвучи като дъщеря му да е била притеснена или афектирана от разговорите. Ак осмята, че те са били опасни, защо не подава сигнал в полицията?
Какво казва свидетелката, която била уж в гардеробиерната. Диана влязла след Вергов, помолила я да излезе, но тя останала. Актьорите се скарали. Вергов блъснал Диана и излязъл. Диана паднала и я затрупали дрехи. Нищо й нямало след това.
Думите й се потвърждават от още двама от екипа, които са влезли в гардеробиерната  и са помогнали на лежащан аземята Диана да стане. Едната е въпросната гримьорка ,която е третирала нараняванията ,които обаче ги било нямало.
Няколко въпроса имам:
1. Диана е бита и прокуратурата оповестява, че нараняванията й са реален факт. Диана е влязла здрава в гардеробиерната и е излязла с наранявания, които трябва да се третират. Там е бил Вергов и въпросната свидетелка. Въпрос: все някой значи  е набил Диана. Вергов, свидетелката или щендерът? Вергов и компания твърдят, че е щендерът.
2. Евтим Милушев е говорил и с двамата. Евтим Милушев не излезе нито да потвърди, нито да отрече, че е имало насилие. Защо не подкрепи Вергов, след като всички неприсъствали на сцената и изобщ онаоколо приятели на Вергов направиха такива самоотвержени  иобидни за Диана изказвания?
3. Какви са есемесите, след като те са причината за скандала? И Вергов не казва, само били много страшни. Ако са страшни, защо не е подал сигнал в полицията?
4. Имал ли е интимни отношения с Диана, защото това прави евентуален побой от хулиганска проява домашно насилие? Защо, ако е нямал никакви отношения, Диана ще коментира семейството му и ще иска да се изясняват в съблекалнята - в смисъл... всички имаме колеги и понякога спорим с тях, ма кой търчи след колега някъде да му се моли и плаче просто ей така? Значи това са някакви по-специални отношения, за да има такъв интимен сканадал.
5. Диана казала на свидетелката, че Вергов я е ритнал с крак в лицето. Свидетелката й казала: не бе, не те е ритнал. Това звучи малоумно. Също така двамата, влезли в съблекалнята и вдигнали Диана от земята. Обаче тя така там просто с илежала или какво?
6. Защо никой от екипа, присъствал на сцената, не излезе да защити публично Вергов, след като двама са го направили пред прокуратурата, но далеч не всички, участвали в това. Как вдигаш жена, паднала на пода и й третираш нараняване на лицето и едновременно с това твърдиш, че нищо не е станало. Да излязат и да кажат, не е вярно. Какво ги притеснява? Или са го разказвали и на други хора и може някой да ги засече в лъжа?
ПС Извод: me too канселира актьори в Холивуд, ма актьори в България канселират me too. Тука е така
.

Постоянният стремеж да доказваш факти/събития, сам по себе си за мен е белег на липсата на достоверност.

# 464
Цитат
🤣🤣 Направо мъченица я изкараха.
А това "ДИАНА ,СВЕТЛИНАТА ТИ ЩЕ ПРЕБЪДЕ!" ми навява сякаш ДД си е отишла, недай си Боже!
Тя и Ленчето е от същата порода и по стечение на обстоятелстава са мачкали едни и същи чаршави с Терзийски.
И тя направи една, две роли, докато чичко Олинезко даваше кинтите да я промотира и бързо залезе, като й спря кранчето.

Последна редакция: вт, 21 мар 2023, 17:44 от fatalina

Общи условия

Активация на акаунт