С подаръци любими, ЮЛЧЕ влезе в Новата година!

• 9 047
  • 311
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, весело посрещане на 2007 година. Нека бъдете весели, щастливи и сбъдване на всички ваши мечти през новата ЕВРО ГОДИНА!!! А мъничките ви слънчица да растат здрави и много приятни емоции с тях.

# 46
Привет!
И аз влизам в новата тема, за да ви пожелая на всички
весело изкарване довечера и много здраве и преди всичко здраве  през Новата 2007 година!
И както се казва - до година до амина! Laughing

# 47
  • някъде
Рени, Ели, честито, със здраве да си ги ползвате!  bouquet
Весело посрещане на новата 2007 година! Tada Да сме живи и здрави, по-добри и по-богати и много, много усмивки и любов през идната година!!!  love001  love001  love001

# 48
Момичета,весело посрещане на Новата Година.Нека тя бъде по-успешна и красива от предходната.Много здраве и сбъднати мечти.

Честито на Рени и Ели за новите придобивки,с много здраве да ги ползвате.
Ние се отказахме от лаптоп...разубедиха ме,уж давали много дефекти  Rolling Eyes

АЙДЕ ЧАО,ДОГОДИНА ПАК ТУК  Hug

# 49
Весело изкараване и от мен!!!!

Ели, много хубави думи си казала. Дай боже да е така.

Ние в последният момент решихме да ходим в едни приятели, те имат малко момиченце и чакат още едно бебе. Ще спим там, аз ще взема за Лора всичко необходимо и така. По весело ще е отколкото сами у нас.

Хайде чао и да посрещнем новата година с усмивки и любов!!!!

# 50
  • somewhere over the rainbow
Сдобих се с лаптоп hp .Пиша в момента от него.Мирише на ново.Мммм...
Ако нямаш против ще ти позавиждам малко. Blush Mr. Green Че аз май още бая време ще си щракам на тоя куфар hahaha
А тези уреди с цензурното управление требе да са нов модел...модерна работа newsm78 /майтап да става:mrgreen:/
Ние довечера ще сме си сам сами в къщи. Много ми е мъка,ходеше ми се на заведение-нали се сещате-тоалет,грим...и аз малко жена да се чувствам. А сега-пак същото Tired И то проблемът не е в детето,защото гледачи много,а и аз гледах да не я свиквам само с мен. Просто не можахме да се организираме hahaha
Ама к'вото е...Ще направя една баница с късмети,пък здраве да е.
Дая и тя е от болните бебчета Cry Кашля и едни гадни сополи  има. Педито изписа Стодал за кашлицата и вит С.
Ели, ама ти от к'ъв зоря будиш малката? newsm78
Момичета,ако не се включа пак,искам да ви пожелая весело посрещане на Новата година и да ви се паднат най-хубавите късмети от баницата - най-ве4е здраве и /ай да си говорим истината/ пари! Радвам се,че бах с вас тази година и се надявам още доста да бъдем  заедно и в добро и в лошо /дет' са  вика/ Heart Eyes Hug
До догодина!

# 51
  • някъде
НАН, ми ти и вкъщи можеш да си направиш- грим, тоалет Flutter
Дая да се оправя по-бързо и   Kissing Heart от Алекс!  Hug
И ние ще си бъдем вкъщи и то защото малкият трудно заспива и после се буди към 1-2 , след това към 4-5 така че няма мърдане! Tired

# 52
  • somewhere over the rainbow
НАН, ми ти и вкъщи можеш да си направиш- грим, тоалет Flutter
Мога,ама какъв е смисъла,като няма да има чужди мъже да викат: "Еее,Павката к'ва 'убава жена си е взел" и други жени да ми завиждат?! Wink Laughing

# 53
Весело изкарване на новогодишната вечер
и дано новата година донесе повече здраве, щастие и любов на всички ни

# 54
Ха ха завъртя се женска сдумка!Ама Нан все пак ще се почувстваш добре !И аз ще се нагримосам пък и като пийнем и да я посрещаме красиви я няма само за другите да се правим!А Юлкия няма да я будя ако не се събуди!
А след 12 ще излизаме пред блока всички са се организирали да хвърлят ракети!Дано не се събудиме!

Хайде да ставам че баницата ми да не изгори!

# 55
  • Варна
 Shocked,Аз докато се натуткам да се разпиша,всички сте изчезнали Weary
Ели,Рени Честити придобивки!Със здраве да си ги ползвате smile3521
NAN,Дая бързо да се оправя  bouquet

Ами какво да кажа Hug.Много съм щастлива във вашата компания и се надявам и догодина да сме все така задружни,добри и вечно помагащи една на друга.Нека Господ здраве да дава на Семействата ни,да сме весели,щастливи,обичащи и обичани.
Ели много хубаво го е казала smile3525,нека да се раждат повече дечица,да оздравеят болните и да освободят сестрите ни в Либия и всичко което си пожелаете да се сбъдне.
  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 56
Влизам за последно тази година да ви пожелая ВЕСЕЛО ПОСРЕщАНЕ НА НОВАТА 2007 ГОДИНА

Много здраве,щастие и любов.  love001  love001  love001

# 57
Момичета на мен ми се развали празничното настроение Sad.Преди малко малката падна от дивана и естествено си удари главичката Cry.Ужас!Обърнах се само за секунди буквално и тя падна!Нито съм излизала от стаята,нито нищо!Просто се обърнах да взема апарата да я снимам и тя падна!Направо съм в шок,аз се уплаших повече от нея!Сега като научи мъжа ми и ще ме убие направо!Как може да съм толкова непредвидлива?Ужасна съм!Дано на милата нищо да й няма,защото ще умра направо!
На вас ви пожелавам весело посрещане на Новата 2007 година и нека всички сме живи и здрави!

# 58
Добър ден от нас!

Хехее натиснала съм C вместо S  hahaha Поне ви разсмях  Laughing
Ели честито на вас придобивка!

Аз също се включвам за последно и затова ви пожелавам ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ!
Живот и здраве и да сме заедно занапред и да споделяме отглеждането и на 2-рите/3-тите/ си деца !   Wink
Щастлива и успешна 2007 година!

# 59
  • През девет земи в десета
Весело посрещане на Новата евро 2007 година и от мен!!!Нека всичк да бъдат многом здрав и щастлви!!!

Общи условия

Активация на акаунт