С подаръци любими, ЮЛЧЕ влезе в Новата година!

• 9 052
  • 311
  •   1
Отговори
# 30
  • някъде
И аз да се запиша, че да не изпусна нещо! Mr. Green
Ей, уморихте ме с тези смс-и hahaha, нищо не разбрах Crazy
Emmilly, не мисля че ще е проблем да си сложиш снимки, все пак всички имаме, няма да е честно спрямо теб! Peace какво е дикиш newsm78

# 31
И аз да се запиша, че да не изпусна нещо! Mr. Green
Ей, уморихте ме с тези смс-и hahaha, нищо не разбрах Crazy
Абе Диди, как ще разбереш, то ние със Синеочето още не сме разбрали Joy
Та значи, Синеочето ми праща много хубав коледен смс, аз и отвръщам и след няколко часа получавам нов- нещо от сорта много съжалявам, станала е грешка, аз не ви познавам. И досега аз си мислех, че Синеочето мен е забравила да познава; викам си дали нещо не съм докарала пожеланието... А то явно, втория смс е бил предназначен за някой друг, пък е дошъл при мен. Ама и аз с това раздвоение на личността- Прасчо ли съм, Хриси ли съм... Мислех си, че подписа съм сбъркала- Хриси-Прасчо, вместо само Прасчо; Прасчо всеки го знае Laughing
НАН, де беше?

# 32
Е не разсмяхте ме с тия есемеси!Браво на Синеочка!Ох смешно ми е! Laughing

Момичета вие бебчовците ще ги будите ли за нова година?Аз още се чудя!За коледа я събудихме в 12 без 15 и после до 2 се приспивахме!Сега се чудя!Ама то беше голям смях на коледа и детето се събуди и тя се смя с нас за утре незнам! Thinking

Прасчо разсмивайте ни по-често!
уф айде сдобрихме се малко!
Бай за сега и лека нощ!
До утре!

# 33
  • София
Здравейте и от мен:)
Честита месечинка на Венци! докато не е минал деня!
Немога да ви изчета, много сте бързи
Днес пообиколих и аз магазините:)Simple SmileSimple Smile най-накрая да си купя и аз някаква дреха   uraедни дънки. Във FOX в Мола има разпродажба-купуваш две неща каквито и да са и плащаш 1. Така с мъжа ми си купихме два чифта и платихме само неговите Simple Smile
Elip безмлечна оризова каша има на Milupa

Чао засега, приятни приготовления утре:)

# 34
eli и да не ги будим те сами ще се събудят!С тея бомбички се нервирам вече цяла седмица!Онзи ден докато мъжо прибираше колата едни чавета гръмнаха една близо до нас и мойта щерка си глътна граматиката!Е едно от хлапетата се появи точно в тоя момент пред мен а аз се развиках че ако го хвана ще му увисне шапката на гаража!много ме ядоса.Та утре със сигурносг ще се събуди а и ние ще сме с още едно дете на 1.5г.
айде приятно изкарване и мноооооооооооого усмивки

# 35
  • някъде
prascho, след три прочитания на постинга ти май най-накрая схванах Crazy Joy
Ох, утре направо не знам какво ще правим с Алекс- ние живеем на улица и точно където ни е стаята е улицата и там се хвърлят бомбичките- тоест сме с лице към улицата! А да не ви разправям за моя мъж какъв е ooooh! направо е като терорист с тези гърмежи ooooh! Преди малко даже ми изтърси да сложим на Алекс едни безжични слушалки на ушите, понеже са големи да го предпазвят и да не чува гърмежите Crazy а пък неговият братовчед, който му е лика- прилика в това отношение даде гениалната идея да му сложим памук в ушите щото той на неговото дете- на близо 4 месеца така щял да направи! Crazyабе мъже какво друго да кажа Mr. Green

при свекитата  Twisted Evil Joy

# 36
Диди, за въпроса с шума хич не се бях замислила  Sad Ние утре ще сме вкъщи ама за 12h ще ходим до Франкфурт на фойерверки. Тук са забранени такива неща през годината - само на 31.12 са позволени. Пускат ги за продажба 2 дена по-рано - така че ако искаш да гърмиш нелегално трябва да си се запасил от нова година още....Заради това, че пък са забранени през годината, ела да видиш какво става на 31.12 ...после улиците са покрити с 50 см боклук  Mr. Green

# 37
Здравейте  Hug
Денят ни днес беше доста динамичен.Малее обикаляхме големите магазини.Че и с бебо.
Имам нови придобивки по случай празниците.Най-после и мен да ме огрее  Party
Сдобих се с лаптоп hp .Пиша в момента от него.Мирише на ново.Мммм...Обещавам снимки.
Също уреди за вграждане Gorenje  двойка котлони и мултифункционална фурна с цензурно управление и двете.Нали ще си поръчваме обзавеждане на пролет.И къртене ще има...търпана.
Хайде утре пак че е среднощ а аз съм до кривата круша.

Целувки  Heart Eyes

Пастел виждам че си тук  Hug

# 38
Малко късно /или рано/, ама здравейте и от мен!
Аз нали се включих след една доста дълга пауза, та незнам къде и на кого да пратя снимка на Нора  за картичката, която е страхотна!!!
И да се оплача: уж вече от вкъщи пиша, пък пак не ми стига времето Confused, ама то сигурно е заради празниците!
Гледам, че обсъждате столчетата-нашето е "NEOnato"-от магазин МАЛЕЧКО.   http://www.malechkobaby.com/index.php?m=320&prodid=5819&lang=1
Малко скъпичко е -250лв, но пък има всички екстри и съм много доволна. Аз слагам Нора в него още от 4 месец в полу-лежаща позиция и ми е много удобно.
Тези дни бебка ме изненадва постоянно! Първо онзи ден, както лежеше по корем, изпъна ръчички и повдигна дупе, като да лази и оттогава прави опити. Същият ден за пръв път успя да си налапа крачето. От снощи пък взе да спи по корем! Абе, изобщо, толкова бързо растат тези деца...тц, тц!

Последна редакция: нд, 31 дек 2006, 02:40 от pastel

# 39
prascho, след три прочитания на постинга ти май най-накрая схванах Crazy Joy

Ма аз не newsm78 newsm78 newsm78 не съм пращала смс че не познавам Прасчо...Мился че тя като е отговаряла е изпратила погрешка на друг номер и те са и отговорили. Леле, оспамихме темата.Спирам Embarassed Embarassed

Ренито, честито бе!!! Завиждам ти благородно. За вграждане засега ще си остана с мечтата, но поне нова кухня ще имаме.

Мгиздова ами ти как би постъпила на мястото на Емили като не би си оставила детето на друг човек? Ще кажеш на шефа си - ми не няма да идвам на работа, пък уволнете ме..Не знам нещо ме стресират подобни изказвания. Сигурно защото и аз съм чувствителна на тази тема. С моя приятелка говорихме по въпроса и тя ме направи едва ли не на нищо че как можело на ясла от годинка, ми то детето незнам си кво...Честно казано понякога човек няма избор и се старае някакъв компромис да направи и да съчетае нещата. Не казвам че е добър вариант, аз ако мога ще стоя до 3 години да си гледам Лора, ама  - няма.

Ох олях се да философствам, айде лека нощ

# 40
Включвам се да ви пожелая весело посрещане на 2007. По-малко нерви и повече щастие през първата ни ЕВРО-година Mr. Green.

Много целувки и прегръдки от нас  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 41
  • Варна
Пожелавам на всички весело посрещане на европейската 2007 година!

didi_81 правя специално за теб извадка от българския тълковен речник, изд. "Наука и изкуство", С. 1995
дикиш - шев, тегел. Хващам дикиш (разг.)- сполучвам, постигам целта си.

Добре че ме попита. Аз го употребявам често този израз, но не знаех, че означава шев.

# 42
Добро утро, мамета и дечковци! Grinning
Синеоче, Hug Joy Кажи какво режихте за гардероба, да търся ли координатите на този нашия мебелен магазин?
Ели, какво да ги събуждаме, моята си ляга все едно всяка нощ е длъжна да посреща Нова година Laughing

...мултифункционална фурна с цензурно управление

Рени, браво на вас! Това с цензурно управление сигурно значи така е настроена фурничката, че като загори яденето, вместо да те репликира каква си загоряла тенджера, да вика: МММММ, Ренито пак сготви най-вкусната манджа Joy
Весело посрещане, и да бъдем все така щастливи!  bouquet

# 43
Е Рени да ви са честити придобивките!И вие като Синеочка сте хванали дедо коледа за брадата! Laughing А на нас вчера ни донесе камера Канон ДЦ100 още снощи моя се ядосва че си трябва висше за да снимаш и неможахме да я разучим!Гледаме я като неандерталци компютър! Crazy Ама шъ съ научим тая година дето идва!Прави и снимки супер ше са снимаме! Sunglasses

Ами момичета това е от мен за тази година ще имам много работа днес и няма да мога да влезна!Пожелавам ви на всички весело посрещане  на новата година и да е много добра за  нас!Дано е за хубаво приемането ни в евросъюза и всички желания които имате да се сбъднат през новата година!Дано освободят медиците ни!Дано народа на България поеме по по -добри пътища да има искрица радост и в очите на пенсионерите и на младите и на всички които им е трудно, но удържат!Дано децата ни да растат в тази държава и да сме щастливи всички!Дано да има повече деца!

Весело прекарване на празника!

Догодина пак тук с вас!

Да нацелувате хубаво всички малки мушмороци това ще е първата им нова година!Дано са здрави всички !

Хайде бай от мен!

# 44
Добро утро и то нас!

Рени, Ели, честити придобивки!

И аз се захващам с приготовленията - така че ви пожелавам от сега  Весело посрещане на 2007 и всичко най-най-хубаво през идната година!

Общи условия

Активация на акаунт