Ей, уморихте ме с тези смс-и
, нищо не разбрах 
Emmilly, не мисля че ще е проблем да си сложиш снимки, все пак всички имаме, няма да е честно спрямо теб!
какво е дикиш 
, нищо не разбрах 

най-накрая да си купя и аз някаква дреха
едни дънки. Във FOX в Мола има разпродажба-купуваш две неща каквито и да са и плащаш 1. Така с мъжа ми си купихме два чифта и платихме само неговите

направо е като терорист с тези гърмежи
Преди малко даже ми изтърси да сложим на Алекс едни безжични слушалки на ушите, понеже са големи да го предпазвят и да не чува гърмежите
а пък неговият братовчед, който му е лика- прилика в това отношение даде гениалната идея да му сложим памук в ушите щото той на неговото дете- на близо 4 месеца така щял да направи!
абе мъже какво друго да кажа
Ние утре ще сме вкъщи ама за 12h ще ходим до Франкфурт на фойерверки. Тук са забранени такива неща през годината - само на 31.12 са позволени. Пускат ги за продажба 2 дена по-рано - така че ако искаш да гърмиш нелегално трябва да си се запасил от нова година още....Заради това, че пък са забранени през годината, ела да видиш какво става на 31.12 ...после улиците са покрити с 50 см боклук 

не съм пращала смс че не познавам Прасчо...Мился че тя като е отговаряла е изпратила погрешка на друг номер и те са и отговорили. Леле, оспамихме темата.Спирам 
Кажи какво режихте за гардероба, да търся ли координатите на този нашия мебелен магазин?

Ама шъ съ научим тая година дето идва!Прави и снимки супер ше са снимаме! 
Препоръчани теми