С подаръци любими, ЮЛЧЕ влезе в Новата година!

• 9 050
  • 311
  •   1
Отговори
# 60
  • някъде
Ей, никакви ви няма smile3506
Ама на мен като има кой да ми сготви и нагласи cook, седя пред компа smile3534 Даже и детето са ми взели в момента при тях newsm08
bibii, много лошо мила , но нищо тепърва ще започват да падат! baby_neutral Ами щом мъжа ти ще се развика- не му казвай! Naughty
Ренка, ами ти от толкова  icanfly затова сбърка буквите Mr. Green Майтапя се Hug
Нита, Калоян дали се опитва да свирка с пръсти Mr. Green така ми се вижда в подписа ти Hug
айде да ходя да си взма детето, че май се е събудил вече baby_neutral
  bouquet

# 61
Мили моми4ета весело посре6тане на новата 2007!!!!Желая ви о6те една хубава година изпълнена с много детски смях!И нека Бог ни закриля нас и на6ите семеиства!Оби4аите се!!!!

# 62
  • Sofia
Момичета весело посрещане и от нас

Много много щастие здраве и збъдване на всичките ви мечти
Много съм щастлива че станах част от вас дано и догодина сме все така единни и си помагаме

love001   love001   love001

# 63
Весело изкарване и от нас! Много здраве, щастие, успех, пари и само сбъднати мечти!!!

didi_81  - аз не се научих да свиря с пръсти, но той от малък се пробва.  Joy
Ели,  Ренито - честити придобивки! Със здраве да си ги ползвате.  newsm10
Дая и всички болни бебчета бързо да оздарвят. Дано догодина всички да са здравички.
bibii, много лошо мила , но нищо тепърва ще започват да падат! baby_neutral Ами щом мъжа ти ще се развика- не му казвай! Naughty
 Peace
Много яка картичка!
 Heart Eyes  Hug

# 64
Весело посрещане на новата година и от нас Grinning
Да сте живи и здрави всички и много да ви радват дребосъците!
При вас новата година ще дойде съвсем скоро. Ние ще я посрещаме 7 часа по-късно:crazy:. Тук не мога да разбера,че е Нова година. Има само заря в центъра на по-големите градове, иначе нито пиратки чувам, нито нищо. Забранени са май като при Майра.
Рени, честити придобивки Grinning.
Синеочка, честито ви ново жилище:D
На мен дядо Коледа ми донесе видеокамера да снимам дребния, и да пращам филми в България да му се радват Mr. Green
Хайде чао от нас и да да разказвате как сте изкарали празника Hug

# 65
  • някъде
Нита, много хубава картичка Hug, мъж ми я гледа няколко пъти Crazy- като малко дете Mr. Green
И аз да ви подаря една, която Ети ми изпрати  http://fishki.net/comment.php?id=16266    Hug

# 66
  • Варна
Честита Нова Година!!!
  love001 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525  love001

# 67
Хайде, да ни е честита! Само радости, успехи и благословение да носи!

# 68
Честита Нова Година ЕвропейциВ тази нощ снежинките тихо ще падат.
Декември ще изпраща последната вечер с тъга.
И когато ще се чуят дванадесет ясни звъна и двете стрелки на часовника се слеят в едно,вие моят поздрав приемете с пожелание за много здраве ,щастие,радост,нека в тоя жизнен път да няма кръстопът,животът ви да бъде куп от сбъднати мечти.

тук е моя специален поздрав за вас
  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 69
  • някъде
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug

# 70
Честита нова година! Да бъде мирна и плодородна !!! Много щастие и любов Ви желая. Обичам ви момичета, благодаря, че ви има   love001

Последна редакция: пн, 01 яну 2007, 00:56 от eti_31

# 71
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!
МНОГО ВИ ОБИЧАМЕ!
  Heart Eyes

# 72
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!! bgНека през Новата Година всички да бъдем живи и здрави!
Нека малките ни слънчица да продължават да ни радват и по лицата ни да има само усмивки!  love001

# 73
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!!!!Желая ви много здраве, радост и усмихнати детски личица.

Ха, мислих си, че ние ще сме първи тази година, но като гледам вие не сте спали цялата нощ  Joy.

# 74
Честита Нова Година!!!
По случай Новата Година,моя поздрав приемете.Нека радостта не ви отмине със здраве,щастие,пари и обич ви дари!!!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Момичета,радвам се че ви познавам  Hug чувствам се страхотно във вашата компания.И си пожелавам да бъдем още дълги години заедно.И да се запознаем всички  Hug
Обичам ви!!!   love001

Общи условия

Активация на акаунт