Бургас, информация за гинеколог (10)

• 36 278
  • 378
  •   2
Отговори
# 255
И аз съм за сина и ,но се чака.. защото преглежда 2 или 3 следобеда седмично.Той знаете сигурно е и онколог.За профилактичен може и при нея сигурно-зависи какъв е проблема

# 256
Предпочитам сина й.
Днес се обадих за час - след 15 август.
Тя дълги години гледаше предимно бременни, работеше в родилно, сега отиде в КОЦ. Да профилактичен преглед може би е ок.
Имам час за 1 август в 17:00 часа , мога да го дам  на някой , защото ще го отменям

# 257
  • Бургас
Аз ходя само при Д-р Добрева. За мен е изключителен лекар. Харесвам и сина й, но при нея се чувствам най-добре.

# 258
Здравейте, има ли сред вас преносили и раждали в Окръжна в Бургас, без избор на лекар и екип и как се случиха нещаата?

# 259
  • вкъщи
Аз навремето бях така. Преносих 9 дни, като на 9 ме приеха в патология и вечерта започна раждане спонтанно. Родих без никакви системи.

# 260
Здравейте,

д-р Мануелян или д-р р Мустафа?

От коя сте доволни, като отношение, прегледи, обяснение, болничен?

# 261
  • Бургас
Д-р Мануелян не изражда, имайте предвид. Аз правих при нея металните морфологии.

# 262
  • у дома
Включвам се в темата, за да дам положителен отзив за др. Добрев. Покрай пандемия и ангажименти не бях ходила на гинеколог от 2г. Колпоскопия, преглед изследвания - всичко се обяснява точно и ясно. Даде ми и непоискан съвет, защото видя проблем в стомаха, което не беше длъжен да  прави. Изключително адекватен и здраво стъпил на земята. Не знам защо, очаквах едва ли не "дива". Може би, защото чаках 1 месец за преглед. Но тъй като нямам оплаквания реших, че ще чакам. Та така...

# 263
  • Бургас
Да, жалкото е само едно - че не работи с направление.
При над 300 лв. здравни осигуровки всеки месец реших, че тази година няма да плащам за частен преглед. Записах се при д-р Добрева. Ами... След пет минути вече си бях в колата. Четири минути трая прегледът. Колпоскоп не направи, макар че поисках да си доплатя. Нямало нужда. Вярно е, че нямам проблеми и отивам само на профилактичен преглед, но все пак... Със сигурност тя има голям опит, дълъг стаж, но не се почувствах добре. Продължавам да издирвам "еднорог", който хем да работи с НЗОК, хем да не е фокусиран само върху бременни.

# 264
  • Бургас
Tintina, когато реша да си спестя някой лев и да мина по ЗК, ходя при д-р Гавазова. Преглежда в 4-та поликлиника и в клиниката срещу х-л Космос. Следях се при нея с втората бременност, след което продължих и с профилактичните прегледи. Кабинетът ѝ не е лукс като на Парушева примерно, но прегледът винаги е обстоен с видеозон, вагинален ехограф и вземане на цитонамазка.

# 265
  • Бургас
Благодаря. За д-р Ивон Ангелова съм чувала добри отзиви също...

# 266
  • у дома
Специално за колпоскопията - предварително, когато записвам час уточнявам, че искам да ми се направи. Вече съм на години, на които смятам, че трябва да се консултирам с лекари, тренирани да видят проблем, ако има такъв. Но например сестра ми живее в САЩ, там след 50 г. цитнамаска се препоръчва на всеки 5 г, а колпоскопия се прави само и единствено ако се установи проблем. Лично за себе си реших да не обикалям повече гинеколози, живот и здраве, при др. Добрев смятам да си ходя...

# 267
  • Бургас
И аз (за срам) не съм ходила скоро, а трябва... Дали е удобно да попитам колко излиза финансово такъв преглед при д-р Добрев - с колпоскопия и каквото още има нужда?

# 268
  • Б
При проблем , но не свързан с бременност кой лекар ще препоръчате, но  да не е в частен кабинет ? Кое болнично заведение най- вече е най - добре в Бургас ?

# 269
  • у дома
И аз (за срам) не съм ходила скоро, а трябва... Дали е удобно да попитам колко излиза финансово такъв преглед при д-р Добрев - с колпоскопия и каквото още има нужда?
Прегледът, с колпоскопия ми излезе 120 лв. Отделно за цитомаска  и микробиология платих около 80- 100 лв., не помня точно. Между другото, когато се обаждах да запазя час ми казаха колко ще ми струва, което също ми направи добро впечатление. Последно ходих при Ковачева- бях с направление, очаквах около 100 лв. Като се започна едно изброяване- това, онова и излязох с - 220 лв. Отделно направление! Отделно изследвания. Имах чувството, че търси проблем, за да ми вземе още пари. Признавам, че е добър лекар, но такива цени няма и при професори в София!

Общи условия

Активация на акаунт