Бургас, информация за гинеколог (10)

• 36 303
  • 378
  •   1
Отговори
# 225
Аз съм с високорискова тромбофилия и за момента само с болки, нямам контракции и кървене като предходната бременност. Позволявам си и разходки. С предишната това ми беше забранено.
Следя се при д-р Кироваков. Имам.му доверие. В средата на 5-ти месец съм. Ако нещо пак се усложни и вероятността за ранно раждане нарасне много смятам отново да се насоча към София. В средата на 8-мия завърши предната ми бременност и сега се пазя повече.

# 226
Доколкото съм чувала Татарова е добра за рискова бр.,а кумата ми беше инвитро и беше при нея

# 227
Доколкото съм чувала Татарова е добра за рискова бр.,а кумата ми беше инвитро и беше при нея
Изобщо не рискувайте с рискова бременност при Татарова.

# 228
Здравейте.
Моля ви, препоръчайте ми добър АГ за следене на бременност.( без Бургасмед)
Също се интересувам от секцио в Окръжна

Мнение за д-р Георгиоски ( Девата) ?

Последна редакция: вт, 04 юни 2024, 11:10 от Cvete111

# 229
Доколкото знам в Двата повечето са секцио.
Защо не искате в Бургасмед?
Иначе Окръжна Кироваков

# 230
  • Бургас
И Душепеев.
Той не следи по каса, но препоръчва колеги. Иначе периодично - на платени прегледи при него.

# 231
Позната роди миналата година при Георгиоски, секцио, доволна е. И от другаде съм чувала позитиви за него. И на мен ми е интересно защо не искате в Бургасмед?

# 232
Поради лични причини.

# 233
Аз не искам да стъпвам в Девата. Тя беше първият ми избор като прокървих в 5-тия. И ме отпратиха, че всичко е наред. И на следващия ден в окръжна спасиха бременността ми. Тъй че... Една болница е добра за един и лоша за друг. Има стотици доволни и толкова и недоволни.

# 234
  • Бургас
Здравейте! Препоръчайте ми лекар за преглед и евентуално операция на миома. Какви са в момента цените за избор на екип и престой в болниците в Бургас?

# 235
За операции за мен е само д-р Недялков! Две ми е правил и е безупречен!

# 236
Здравейте , препоръка за лекар  извършващ колпоскопия.

# 237
  • Бургас
Доц. Павел Добрев.

# 238
Аз не искам да стъпвам в Девата. Тя беше първият ми избор като прокървих в 5-тия. И ме отпратиха, че всичко е наред. И на следващия ден в окръжна спасиха бременността ми. Тъй че... Една болница е добра за един и лоша за друг. Има стотици доволни и толкова и недоволни.
Девата в никакъв случай!
Особено при високорискова бременност.
Възможно най-лош опит знам с тях.

# 239
Здравейте.
Моля ви, препоръчайте ми добър АГ за следене на бременност.( без Бургасмед)
Също се интересувам от секцио в Окръжна

Мнение за д-р Георгиоски ( Девата) ?

За секцио Ви препоръчвам доц. Ирмов и д-р  Давидова. Работят заедно и извършват операциите в Дева Мария. Те ме оперираха преди 10 месеца и съм много доволна. Белегът е изключително тъничък и почти не се забелязва вече. А иначе се следях при д-р Давидова.

Общи условия

Активация на акаунт