Ужаси, мистерии, трилъри (29)

• 34 171
  • 397
  •   1
Отговори
# 285
Дано е добър, че последните години само боза в жанра.

# 286
  • Somewhere far away
кажете какво да гледам - напоследък нищо не ме впечатлява много. изгледах Мълчанието е злато заради Макавой,  сега не знам какво да гледам

# 287
кажете какво да гледам - напоследък нищо не ме впечатлява много. изгледах Мълчанието е злато заради Макавой,  сега не знам какво да гледам
The substance -много противен, но има отзиви. Не ми хареса
Smile
Tarot
Never let go
Sting
Bagman

# 288
The substance - гледах тази вечер подведена от коментарите във фейсбук.
Пълна боза.

# 289
The substance - гледах тази вечер подведена от коментарите във фейсбук.
Пълна боза.
Започна обещаващо, но после просто беше отвратителен за гледане.
Имах големи очаквания за този филм и страшно много се разочаровах…

# 290
И мен не ме очарова The Substance. Беше ми по-скоро трагикомедия, отколкото хорър. А краят му съвсем изплиска легена. Има някакъв смисъл и скрити послания, ама сякаш залага много повече на зрелище и провокация.

Наскоро гледах с приятели и Terrifier 3 - мега тъп (като предишните си части). Знам, че си е за определен тип фенове на жанра, но пак ми се струва тотална глупост. Дори и малкото наченки на някакъв сюжет покрай безсмислената касапница не съм сигурна дали ги проследих, тъй като останалото ме отегчи твърде бързо.

Нещо, което по случайност забелязах и изгледах е един азиатски трилър Sleep (2023). Нямах очаквания, но всъщност ми допадна идеята.

# 291
Снощи за пореден път с удоволствие гледах втората част на "То" по БТВ Синема. Самият Стивън Кинг участва, а заради Джесика Частейн също си заслужава, моя любимка.

# 292
Много е добър този вариант на То с двете му части.
Гледах Бийтълджус 2.....еееее, леко тъпичък, ама го изгледах.

# 293
Навила съм си да гледам The Substance, че днес съм хоум офис и мога да го пусна без да шокирам домашните Simple Smile Идеята ми се струва добра, от няколко приятели, вманиачени кино-любители, имам добри отзиви, макар и на места да казват, че доста краде идеи.

# 294
Загледах Teаcup - сериал. Много интересен ми се вижда. Само 6 епизода са досега.

Последна редакция: пн, 25 ное 2024, 21:46 от Soul Free

# 295
  • IC 1101,Abell 2029
Това е от мен от категория "ужаси"...мистерии и трилъри отделно...
Аз съм легенда/2007/;Видове/1995/;Интервю с вампир/1994/;Клетката/2000/;Линия на смъртта/1990/;Мухата/1986/;Нещото/1982/;Нощта на живите мъртъвци/1968/;От здрач до зори/1996/;Подводна звезда 6/1989/;Подпалвачката/1984/;Поличбата/1976/;Последен изход/2000/,Пришълецът/1979/;Психиатрията Стоунхърст/2014/;Птиците/1963/;Пълен мрак/2000/;Шокър/1989/

# 296
Не мога да се сдържа за The substance... Интересна идея, в началото чак се впечатлих, че има някакъв дълбок смисъл и накрая... не просто изплиска легена, ами след 2 часа гледане и аз бях на ръба Joy Всъщност, точно тези абсолютно противоположни отзиви ме накараха да го гледам, така че пробвайте как ще ви се отрази сами.
Сега си въртя Касъл рок по Мах. Харесвам историята и актьорите, харесвам този стил на Кинг, който провокира въображението и оставя място за леки интерпретации.

# 297
  • Somewhere far away
Добре ми напомни за този сериал Castle Rock. Преди доста време го бях почвала и не знам до къде стигнах, но не го догледах. сега ще си го пусна от начало, така и така нищо не помня. Grinning

# 298
Изгледах "Веществото". Хареса ми, даже много. Малко прекалено ми се вижда чак пък толкова възмутени да си тръгват по средата на прожекцията. Няма ужаси, има близки кадри, целенасочено загрозени тела, чак към края малко хорър стана, ама си е ясно, че е метафора. И идеята ми хареса, и края.

А жълтото палто ми изглежда като препратка към романа на Стефан Цвайг "В омаята на преображението", даже си мисля, че точно от него е заимствано - и там героинята носеше жълто "като жълтък" палто, точно преди да я разкрасят и направят да изглежда по-млада и красива.

# 299
Споделям мнението на Vessela Nickolaeva. Аз накрая даже с глас съм се смяла Joy Абсолютна гротеска...

Та се сетих естествено и направих връзка с гледания скоро нов сериал на Райън Мърфи и той с противоречиви отзиви, но на мен ми хареса (не толкова централната история, интересни ми бяха героите и взаимоотношенията им).

https://subsland.com/subtitles/Grotesquerie_S01E10_-35348.html

Общи условия

Активация на акаунт