Ужаси, мистерии, трилъри (29)

• 31 361
  • 379
  •   1
Отговори
# 360
Утре няма да мога, но ще видя в неделя как ще е.
Тези които ходят утре моля да споделят има ли много хора на опашки.
Да знам въобще дали да ходя в лудницата.

# 361
Излязла ли е вече Дългата разходка? От кога чакам.
Мисля, че днес излиза по кината у нас, вчера видях реклама в метрото. Чудя се и аз дали да гледам.

# 362
Гледах Разходката...и съм със смесени чувства. Значи този филм години наред в главата ми изглеждаше wow. Книгата ми е в топ 5 любими на Кинг. Обаче реализацията ...скучно , някак актьорите ли не можаха да ми предадат достатъчно от емоциите в книгата. Нещо не ми беше ок. Но пък искам пак да препрочета книгата , за да съм сигурна какво точно не ми беше по угода във филма.

# 363
  • sf
И аз го гледах преди малко. Не съм чела и книгата и щом е на Стивън Кинг, реших, че ще е хорър. Ама не беше и много се натоварих. Може би след време ще прочета и книгата.

# 364
И аз се чудя дали да не отида утре.
Пет лева ли е билета наистина?

# 365
Тя всъщност е писана под другия му псевдоним Ричард Бакман и е антиутопия. Нещо от типа на Игрите на глада , Лабиринтът и прочие.. Самият Кинг има още една подобна история. Той много обича повтарящи се сюжети , които разгръща по различен начин. Бягащият човек. Във филма по книгата мисля, че участваше и бате Арни.  Препоръчвам и двете книги. Не е ужас, но някак те ужасяват някои неща ( опитвам да не спойлвам) .

# 366
Иначе обясняват ли защо е въобще тая разходка. Смисъла.

# 367
В книгата става ясно, поне така помня. Четох я отдавна.

# 368
  • sf
И аз се чудя дали да не отида утре.
Пет лева ли е билета наистина?
Да. Ако се купи онлайн е 6лв.

# 369
В книгата става ясно, поне така помня. Четох я отдавна.

А във филма става ли ясно?

А имаше ли хора в мола. Имаше ли опашка за билети?

# 370
  • sf
Аз ходих в 16ч в Парадайс и нямаше опашки. Имаше и свободни места в залата.
Утре ще ходя на Заклинанието, да си нахраня глада за хорър 😆

# 371
Частично загатват. Всичко във филма на 90% е разходка и отношенията между състезателите..

# 372
  • МАРС
И аз гледах днес Разходката, пет лева са си пет лева, но явно хората не знаят и при нас си беше празно. Книгата ми е от любимите, но и аз не успях да почувствам драмата, която излъчва историята по принцип, но и не беше идеално зле.

# 373
  • София, Лагера
Ей, май ме отказахте от Разходката. Аз днес гледах Заклинанието. Ами не беше зле, ама със сигурност не е като предните. Може би и аз остарявам и ставам претенциозна. Ама децата ми как ми се смяха, че ще гледам такъв филм! Joy
Ще потърся книгата на Ст. Кинг.

# 374
  • Там където
[Тази седмица съм си обещала да гледам и разходката и заклинанието- дано успея. Прочетох тази седмица новата му книга "никога не трепвай"- ами хареса ми, но дори съпругата му  е казала - можеш повече😄

Общи условия

Активация на акаунт