Като две капки вода - сезон 11 - НЕДЕЛЯ, тема 3

• 43 132
  • 970
  •   1
Отговори
# 540
Не разбрах само, тази неделя 2-и Април, ще има ли Като две капки вода? Защото по програма не го виждам?

# 541
  • Буркина Фасо
Не разбрах само, тази неделя 2-и Април, ще има ли Като две капки вода? Защото по програма не го виждам?
в деня на избори никога не са пускали забавни предавания.
избори, избори .... и коментари.

# 542
След минути Владо по Нова.

# 543
  • Берлин
Ама те на Тома са си такива зъбите, само ги бяха белнали. Малко вампирски 🤷♀ А защо често споменавате в темата, че Тома не е добър човек? Има ли причина или са субективни усещания?

# 544
Добре, толкова ли не можем да се зарадваме на нещо хубаво и направено със старание и отговорност към задачата/ролята. Владо може да не е бил перфектен, но то точно това е съвършеното в изграждането на образа, да се доближиш максимално, да пресъздадеш идеята за превъплъщение, да докоснеш, да развълнуваш без да си едно към едно, защото великите атристи/певци/хора никой не може да ги доближи едно към едно, просто няма начин. Затова и във филма за Фреди не са целяли "имитация" на 100%, целяло се е изграждане на образа въпреки разликите. И го постигнаха, съвършено при това. Владо направи същото, хем не беше стопроцентов Фреди, хем улови духа му и го пресъздаде чудесно.

# 545
Фреди е един и никога няма да се роди друг такъв колос!
Добре се справи Владо!

# 546
С риск да бъда нападната, ще кажа, че Владо ми е по-близко до представите за Фреди, отколкото Рами Малек.

# 547
Значи ако не викаме - ура, велик, не е ок. Ами да, уважавам старанието на всеки. Приятно е да има добър образ. Ама айде да не се мятаме в крайности. Велико не беше. Велик е Фреди.

# 548
  • София
Трогателно беше желанието на Владо да пресъздаде образа на Фреди по възможно най-добрия начин. Споменът за Фреди също вълнува. Отвъд това не беше чак толкова добро изпълнение, но като за този формат над очакванията.
Рафи беше със силна имитация на Фреди.
Тома беше супер.

# 549
Аз не съм гледала всички сезони, но от това, което съм гледала, си спомням само няколко наистина велики имитации, поне според моите представи. На Владо не беше такава (според мен)

# 550
  • Бургас
И за мен Владо се справи с имитацията на Фреди по своя си начин. Малко ми беше пренавит, но беше добре.
Имам претенции обаче как беше облечен. Според мен беше сбирщайн от няколко концерта на Фреди. Няма концерт с такъв потник, черни маратонки и обикновен черен колан. Дори и ластика на китката не е червен/червен е когато е с червеното шалче/. Съжалявам, че съм такава мара подробна...........Simple Smile Все още си препрочитам книгата за Фреди, а изпълненията му продължавам да ги гледам и слушам стотици пъти.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 15:22 от margo**

# 551
Добре, толкова ли не можем да се зарадваме на нещо хубаво и направено със старание и отговорност към задачата/ролята. Владо може да не е бил перфектен, но то точно това е съвършеното в изграждането на образа, да се доближиш максимално, да пресъздадеш идеята за превъплъщение, да докоснеш, да развълнуваш без да си едно към едно, защото великите атристи/певци/хора никой не може да ги доближи едно към едно, просто няма начин. Затова и във филма за Фреди не са целяли "имитация" на 100%, целяло се е изграждане на образа въпреки разликите. И го постигнаха, съвършено при това. Владо направи същото, хем не беше стопроцентов Фреди, хем улови духа му и го пресъздаде чудесно.

Е, сега..
Как да не се радваме. Аз се зарадвах на Тома на образа, например. Просто Владо мен не ме развълнува. Това не прави мнението ми хейт. Зарадване не е точното определение, все пак това е шоу , смеем се, ама си и коментираме все пак кой как се е справил със задачата. Поне половината се справиха добре със задачите. Хейтя липсата на адекватен грим, който да допълни ролите така, че да гледаме като две капки вода, а не окепазени образи.
ПП. Даааа, Рафи правеше доста добри образи.

Последна редакция: вт, 28 мар 2023, 11:00 от фаастък

# 552
Само това с "глупостите" може да го премахнеш.
Може да не съм съгласна с мнението ти, но никъде не съм написала, че пишеш глупости.
И да, ние сме недоволни от глупости, а за всичко останало си затваряме очите. Де и срещу вдигането на цените и царуващата анархия в страната да се бунтувахме така, както срещу едно изпълнение създадено за забавление. Ама ние не, забавлението превръщаме в недоволство, а недоволството в примирение. Манталитет, ко да прайш.

# 553
И за мен Владо се справи с имитацията на Фреди по своя си начин. Малко ми беше пренавит, но беше добре.
Имам претенций обаче как беше облечен. Според мен беше сбирщайн от няколко концерта на Фреди. Няма концерт с такъв потник, черни маратонки и обикновен черен колан. Дори и ластика на китката не е червен/червен е когато е с червеното шалче/. Съжалявам, че съм такава мара подробна...........Simple Smile Все още си препрочитам книгата за Фреди, а изпълненията му продължавам да ги гледам и слушам стотици пъти.
И аз така.Фреди за мен винаги е бил на нивото,на което никой,пък дори и любим мой певец,няма шанса да се доближи.Магията я няма.Присъствието ,покриването на сцената,така едно хубаво ми пълни душата.Другата седмица съм в Лондон и нямам търпение да видя къщата му и любимите му места.А Владо винаги съм го харесвала,но докосна ли ме по начина,по който ме докосват изпълненията на Фреди-ми не,сори.

# 554
Владо радва с таланта си, с усилията, които полага, с отношението си. Изпълнението му ме развулнува, създаде ми много емоции, въпреки че още на момента отчетох кусурите. Въздържам се отпределения като "велик", не само по негов адрес, но беше хубаво и го поставих на първо място в моята лична класация именно заради емоциите.
Няма втори Фреди, не очаквам чудеса от имитаторите му. Вярно, някои се справят по-добре, други не чак толкова добре, но не се надявам някой да се справи съвършено с имитацията му.

Общи условия

Активация на акаунт